ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ülkeyi bölmekle ne alakası var şu olayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Tori said: yav hehe daha da orda orhan ak silah çekmese görürdüm curcunayı hani o da istanbulda gebzede, keçiörene sincana falan "unleash" etsinler de bak gör noluyor sdfgsgh eski kaleci şenolun biraderine berberde taktılardı ankarada sincanın keçiöreni gözünde fazla büyütmüssün bi olayı yok, ha yeni doğan desen katılırım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Bence sen fazla hafife almışsın? Ya şu Ankara'da öğrendiniz çinçinin Yenidoğan'a taşındığını, önüne gelen aynı cümleyi kuruyor. Keçiören'de oturmadıysanız bence hiç gerek yok bu atıp tutmalara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 atip tutmuyorum ben gordugumu soyluyorum, ha sen keçiören'de oturup içerden yorum yapıyorsan, /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 @artariel: Barathrum'un mesajları hep böyleymiş. Çok fena ya hiç tasvip etmiyorum. Bu hususta kendisine tepki verilmesi lazım. Bu husustaki hassasiyetini çok takdir ediyorum. Yerinde tepki vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 https://www.facebook.com/esnafdoventurist Ahahahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 asdasdas güzel şeyler var, oğlum kalk yatağına geç e güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 arkadaşlar benim nüfusum yenidoğan altındağ, ayağınızı denk alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 bence gülveren daha sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Yumruk yiyen elemanın foto su vardı dişçi koltuğunda. Var mı röportaj ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 https://www.change.org/p/t%C3%BCrkiye-halk%C4%B1-irlandal%C4%B1-turist-t%C3%BCrkiye-cumhuriyeti-vatanda%C5%9Fl%C4%B1%C4%9F%C4%B1na-ge%C3%A7ip-milletvekili-olsun ahahahahahah Milletvekilliği yetmez gerçi, başkanlık gelsin, sonra tayyipi iteleyip bunu başkan yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 bu adam meclis kavgalarında yok eder yanlız sdf büyük avantaj partiler iyi düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 AKP hemen satin alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar