sadman Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Dün bikaç saat baktım da, gözüme ilk batan şey direkt low quality arkaplan, minik minik zonelar arasındaki port olayı ve max zoom out'un az olması. UO'nun güzel özelliklerini almış gibi ama keşke biraz da üstüne bişeyler katsaydi, az modernize etseydi nebilim. 15 yıl önceki oyunu alıp tıpatıp aynısını yapmak çok saçma yani. En azından şöyle rahat rahat zoom out yapılabilseydi, 5 metre ötesini göremiyoz resmen lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Gece biraz dolastim , eglenceliydi Silahlarda ve zirhlarda gordugum abilityler *+ mana ,life ,stam, psi leech * % life,mana,psi,stam regen *chance to hit ability(%7shock , %15burn , %20+chance aoe attack) *%5 dodge *pyhsical dmg -magical dmg reflect Sorularim *Spellere , barlara tiklamaya klavye kisayolu atamayi bulan arkadasim var mi ? *sürekli koşma secenegini nasil aktif ederim? Tymex said: sadman said: HocaEfendi said: ipuclari icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Sol taraftaki buttonların en alttakine tıklayıp edit settings seçeceksin. Sonra ordan bak işte, hepsi oluyo o dediklerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 macro yapabiliyorsun settings de hotkey var oradan. yine setting ekranında sürekli koşma click i vardı öyle hayırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 oynancak gibi değil şuan bi 5 yıla olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 5 yıl sonra BELKİ action bittikten sonra animasyonun sonlanmasını sağlayabilirler :) http://www.ludumdare.com/compo/wp-content/uploads/2013/04/i-have-no-idea-what-im-doing-dog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 sıkıntı onlar değil ya, oynanabilirlik düşük, animasyon bitsin bitmesin pek sorun teşkil etmiyor görmezden gelinebilir de, imamizerin oynu bekliyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Şehrin güney batısında bandit kalesi gibi bir yer var skilleri 40.0 üstüne çıakrdıysanız üstünüze bol bol tomato justice alın heal için tavern de var. Silah zırh para pul loot iyi yani aç kalmazsın hemde kasarsınız baya uygun bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Oyundaki en buyuk sorun zonelara bolunmus olmasi bence. Oyun akiciligini ve atmosferi ciddi bir sekilde etkiliyor. Onun disinda oynarken keyif veriyor eksik skilleri ekleyip zonelari azaltsalar oynanabilir citir bir oyun olur. Kimse bir UO beklemesin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Zırh silah sorunun kalmadı bunlar 40.0-60.0 arası götürür beni :) Skill'lerde iyice yavaşladı artması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Oyunda sorcery staff olayini cozen varmi? Practice staffi bir sure sonra kullanamiyorsunuz bulabildigim tek staffta wizard vendordaki crystal staff oda max 35 charge aliyo saka gibi. Staffsizliktan sorcery kariyerim sona erdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 10% mana reg li staflarım mevcut :) dediğim yere giderseniz her türlü silah zırh bulursunuz bol bol ama güçlenin tabi biraz mezarlığa göre iki kat güçlüler. Skeleton mage gibi bir mob var üstünden büyü ile ilgili şeyler düşüyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Tymex said: Zırh silah sorunun kalmadı bunlar 40.0-60.0 arası götürür beni :) Skill'lerde iyice yavaşladı artması. şunu paintte yapılmış fan art sandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 *bless scroll buldum. low lvl itemlara uygulanabiliyor . item öldukten sonra cantanizda kaliyor *weapon mods ;ice burts, etheral burst , poison burst %28 chance to hit. weapon normal hit 20, poison hit ile 30 vuruyor *weapon mods; random element resist *weapon mods ; mana-psi-stam cost reduction *casting impairment buyu bozulma ihtimalini arttiriyor olabilir. zirhlarda yuksek sanirim bu *vendor lockpick satiyor. Tymex said: + her tür silahın 3 özelliği oluyor sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 + her tür silahın 3 özelliği oluyor ilki hep açık diğer ikincisi battle tactics 50.0 olunca sonuncuda 70.0 de açılıyor hangi özelliğin aktif olmasını istiyosanız onu seçiyorsunuz şu an half moon axe kullanıyorum battle tactics 50.0 double damage koyuyor ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 key yok mu beler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Gönderdim mesaj kutuna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 sagolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Üzgünüm katılamıyorum. Çok gec başladığım hearthstone na deck kasmaya çalışıyorum. Bir lira koymadan naxı acıcam inat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Crafting nasıl UO gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 nası oyun güzelmi uodan farkı yok diyolar. öyleyse girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 mükemmel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 hadi ya o kadar güzelse bende geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 sana her şey güzel zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Akirafes geldiği oyuna +5 Morale buff atıyor laf etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar