Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=_9trJaD6CwI http://www.youtube.com/watch?v=yOS3SfrT8Ew http://www.linkrealms.com/ ultima online çakması yapmaya çalışmışlar ama animasyonlar falan fena gözükmüyor ne biliyim. eğlenceli gibi. lord britishin bu kafada birşeyler yapması lazımdı bence. malesef f2p. videoyu çekerken de masraftan baya kaçınmışlar :P 29 ağustosta closed beta başlıyormuş. account yarattım, key bulup denersem yazarım bişeyler daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 uo'dan çok nox'u anımsattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Bence andırmış UO yu baya, takipe aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Andırmak az olmuş, tailor olayı bile UO'nun aynısı, kasasından çantasına, UO diyelim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Bana zaten yeni bi oyundan ziyade uo'yu alip script + ek efektlerle biraz deistirip farkli setupli server acmislar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Key mey görüp duyan eden yazsın hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ya tam istedigimiz şeyde niye bu kadar çirkin yapıyosunuz..... sunu dota2 den biraz daha realistik yapıcaksınız olcak bitcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?42,7188879,7188879#msg-7188879 2013 te ilk deneme olarak konusu acilmis bakalim bu ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Ahah adam uo yapmış yeni oyun diye. Az daha güzel olsa grafikler oynanırdı ama adam orijinalinden kötü grafik yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 bu kadar başarısız olmak da efor ister ama hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 torrentten plugin indirip eklemişler ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Kanuni said: http://forum.paticik.com/read.php?42,7188879,7188879#msg-7188879 2013 te ilk deneme olarak konusu acilmis bakalim bu ne olacak. imamizer yardırmış orda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?13,6360696,page=1 linkini vereyim nereye gitmis olay. :) super calismalar varmis konuda ahjahahajs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 offf hatırladım bu konuyu ben de ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Favori oyunum uoyu diledikleri gibi degistirip gelistirmeye calismislar.Kayit oldum , closed beta key bekliyorum. Fazla key'inize talibim. kisa arastirma sonucu öğrendiklerim ; *ücretsiz oynama ve kozmetik olacakmis *skill based game.Combat skill cap.Class yok , ırk var. racial ability yok *crafting and player driven economy *Ev, şato sahibi olma ,duvarlarina kadar dizayn etme *Open dungeons *Kümeslerde tavuk horoz besleyip farkli genetik ozelliklere sahip olanlarini üretmeye calisiyorsunuz.horoz dovusleri icin arena var.yetenek ogrenebiliyorlar , zirh-gear kullanabiliyorlar ,zindanlarda sizin icin savaş.. tavuklu video *rare abilityli silahlar , zirhlar video *npclerden gorev alma *vendora item satma *vazolari vb kirdiginizda ganimet alabiliyorsunuz *lockpicking , stealth , hiding , cooking , tailoring skills *Slash Pierce Crush ,Fire Ice Poison Shock hasar türleri var *Binek yok *world pvp + full loot *yaklasik 250 realm olacakmis *tarladan topladiginiz domateslerin suyunu sıkma aleti ile alabiliyorsunuz *bir zindanda ,boceklere saldirip onlari bocek yiyen bitkiye çekiyorsunuz. beslediginiz bitki büyüyor , goblinler geliyor , olaylar ... adminler ile roportaj+evlere ornekler+pve ve daha neler neler akirafes said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 2-3 sene önce /v/'de closed alpha inviteları vardı oynamıştım birazcık, o zamanlar pek bir olayı yoktu. adam gibi release olursa oynarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ben oynadım bunu :D Email aktivasyon yolla diyorum yolluyor ama aktif edemiyorum etsem verirdim birinize oynardınız baya güzel oyundur kendisi. Macte olmadığı için kasamicam windows yüklemeye xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 takipteyim key olursa banada lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 http://forums.linkrealms.com/topic/25/support-linkrealms-and-get-a-beta-key/2 abi şurada beta key alma opsiyonu var. pati için toplu key istedim bakalım. olmadı siz de üye olup, mesajınızı linkleyin buradan, yazın direk. herkese dağıtıyorlar gibi bi izlenim verdi bana PS topağını da linkledim yarılıp, yüz tane key fırlatabilirler belki ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Gördüğümü beğendim ben. Potansiyeli var bana göre ama çok güzel projeleri patates eden developerlarıda gördük. UO gibi sırf craft yaparak oynanabiliyorsa tadından yenmez. Arka plandada şunu açar oynarım: http://www.youtube.com/watch?v=FoYSwGNGksQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 UO yapacaz deyip 15 yıl sonra grafik ve animasyon olarak daha kötüsünü becermek takdiri hak ediyor bence. lütfen destekleyelim ki daha fazla oyunu böyle kopyalasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 alirim bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Teşekkürler Xenus said: pve video ruhlu iblisli video oyun hesabı al forumdan hesap al,key iste *stat cap var *pve ve pvp serverlari olacak .serverlar arasi karakter gecisi kapali *stone abyss zindaninda golem oldurmek icin once kalkanlarini kaldiracak kristalleri tekmeleyeceksiniz.tek renkten yeteri kadar kristal yokedince golemi tuazaka cekeceksiniz.kolu kullanip birikmis taşlarin uzerine dusmesini sagliyorsunuz akirafes said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 toplu key gonderimi yapılırsa ben de talibim birine, bi de annen guild patlatılır. al sana uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar