Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Neye göre seçiyorlar ısıracakları insanları? 4 kişi odada kalıyoruz kimsenin vücudunda tek bir ısırık yokken benim vücut picasso tablosu gibi hani bazıları sivrisinek değil örümcek ısırığı falan.Sadece sivrisinek te değil karsinekler gelip gidip amaçsızca ısırıyor. Böcek aleminin bana neden savaş açtığına açıklık getirin patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 odada 4 kız olsa sen tek olsan, kızı neye göre seçerdin? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 cnm yha çk tatlsn sn shekere qeliyolr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Öncelikle ısıran böceklerin neredeyse hepsi dişi. Yani sende dişileri çeken bir özellik var. Şanslısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Onları da ısırıyor böcekler muhtemelen ama senin vücudun böceğin antijenlerine reaksiyon gösteriyor ve kabarıyosun. Diğerleri o antijenlere duyarsız, reaksiyon göstermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 gramaja göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 chastor git abi böcek ilacı satan bir yere,maxforce jel al.Kaldıgın odaya 5-10 damla at,sorunun büyük oranda çözülür.Yürüyen böcekler için süper etkilidir,sivrisinek içinde prize takılan likit takarsın geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 pozitif kanı pek sever essoglusu sivriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 suriyeli misin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 kan grubundan. bende muzdaribim o konuda. 80 kişilik koğuşta sinek gelip beni ısırıyordu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 kan grubu olabilir. mesela benim 0+, kardeşimin ise B+. beraberken biradere oranla hiç ısırılmıyorum ben(neredeyse). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 kim pis ise leş gibi ter kokuyor ise onu seçiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ben de 0 rh'ım beni sokuyorlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Örümcek kan emiyo mu ki, neden ısırmış seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Benim de 0rh+ ama iliğimi emdi hayvanlar.Hadi sivrisinekler ekmeğinin peşinde.Örümceklerle karasineklerin derdi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi yine örümcekler delikanlı gibi direkt diş geçiren hayvanlar. karasinekler deriye konduktan sonra ŞİMDİ S...TİM BELANI dercesine ellerini ovuşturuyorlar ya, o zoruma gidiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Adam zombi, curuyor haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 böcek demeyin moralim bozuluyor şu aklıma geliyor: http://forum.paticik.com/read.php?62,6798837 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 TheRiverBelow said: abi yine örümcekler delikanlı gibi direkt diş geçiren hayvanlar. karasinekler deriye konduktan sonra ŞİMDİ S...TİM BELANI dercesine ellerini ovuşturuyorlar ya, o zoruma gidiyor işte Lan gulmekten abdestim kacti cuma oncesi Bana 1 (elif) abdest borcun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar