Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Evet beyler trol serbest ama benim durum ciddileşti. Artık burama kadar geldi. Evde durumlar pek iyi gitmiyor. Bu huzursuz ortamda daha fazla sabredemiyorum. İstanbul'da bir iş bulmam lazım. Kariyer.net'ten destek elemanı, barista, satış tem. vs göndermediğim başvuru kalmadı. Ama geri dönüş alacağımı sanmıyorum. Asya'da olsa iyi olur. Çevrenizde varsa eleman arayan haberdar ederseniz çok memnun olurum. Kalacak yer olarak 2 arkadaş var yeni eve çıkacaklar olursa ben de onlarla beraber tutucam. Olmadı oda vs bir şeyler bulmaya çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Kuddusi'nin teklifi değerlendirsene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 İstanbul'da lazım. Çetin abinin teklifi güzel de tekirdağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 müdür, ne iş yaptığını yazsaymışsın belki biri bi şeyler diyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Bir iş yaptığım yok. Lise mezunuyum işte. Az çok bilgisayardan anlarım o kadar. Daha önce 2 ay bilgi işlemde çalışmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Haa kuddusi zaten üniv. mezun istiyordu. Sana burdan ekmek çıkmaz, sicilin kötü sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Geçen pamukkale turizmdeki muavin çocuk 2800tl alıyoruz dedi, vasıfsız adam için gayet iyi bence. Bir de d.ream olabilir, garsonluk demeden düzgün iş güzel bahşiş getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Çok paraya değil çok huzura ihtiyacım var. İhtiyaçlarımı 1500 karşılar herhalde şu 1 seneyi atlatmam lazım. Üni'den mezun olduktan sonra daha düzgün işlere girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Ne okuyorsun su anda, okudugun bolumle ilgili internship bakin, okul bitince devam edersin. Kariyer.net vb kaynaklar uzerinden ozellikle Istanbul icin konusuyorum, kalkip gelmeden biraz zor. Arkadaslarin eve ciktiktan sonra en az 3 aylik kirani ve cep harcligini toparlayip Istanbul a gel, biraz disini sIk. Basvurdugun pozisyonlardan ozellikle barista olani icin en kisa cozum, buraya geldikten sonra, en yakindaki Starbucks da takilmaya baslaman. Calisanlarla kisa surede arkadas olursun, durumunu anlatirsin ve onlar sana refere olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 sakın çağrı merkezine falan gitme bu arada yokluktan. allah kimseyi oralara düşürmesin. kapitalizmin mezbahası resmen özellikle outbound olanlar. asgari ücrete hatta daha azına köle gibi durmadan çalışıyor insanlar. daha çok yorul ama daha insani bir iş bul. maaşı hiç olmazsa 1300'den fazla olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Gladmir said: Ne okuyorsun su anda, okudugun bolumle ilgili internship bakin, okul bitince devam edersin. Kariyer.net vb kaynaklar uzerinden ozellikle Istanbul icin konusuyorum, kalkip gelmeden biraz zor. Arkadaslarin eve ciktiktan sonra en az 3 aylik kirani ve cep harcligini toparlayip Istanbul a gel, biraz disini sIk. Basvurdugun pozisyonlardan ozellikle barista olani icin en kisa cozum, buraya geldikten sonra, en yakindaki Starbucks da takilmaya baslaman. Calisanlarla kisa surede arkadas olursun, durumunu anlatirsin ve onlar sana refere olurlar. Intern yalan abi para vermiyorlar. O yüzden düşünmüyorum. Stajda iyi para veren çok uluslu şirketler de benim almaz zaten. Yönetim Bilişim Sistemleri okuyorum. Sağolasın verdiğin tavsiyeler için. Çağrı merkezlerini biliyorum ya. Öyle işlere değil de daha relax işlere başvuruyordum zaten. Satış görevlisi, bilgi işlem elemanı, kasiyer vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Gel kardes ben sana is bulurum. Temiz yuzlu de bi cocuksun. otobus biletini ben alirim, esenlere gel, oradan seni bi tanidiga goturcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 sen uninde son senelerde değil miydin? bulunduğun şehirde cafe mafe gir 300-500 kazan. okulu bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Yok abi ben memleketten kurtulmaya çalışıyorum zaten. Sıkıntı çıkartıyorlar burda bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 sen dediğimi yap. okulu bitir. o sırada da harçlığını çıkart yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Istanbul da MIS uzerinden internship ile okulu bitirinceye kadar yeterli parayi kazanirsin, bolumun gayet gecerli. Internship den kasitim stajyer degildi, yanlis kelime kullanmisim. Part time calisanin bir tik ustu oluyor genelde, haftanin 3 yada 4 gunu ise gidiyorsun, genelde 3. sinifin ortasi/sonu yada 4. sinifin sonuna gelen ogrencileri aliyorlar bu pozisyonlara. Gonlune gore olsun, sen bir istanbul a gelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Evet part-time işler olabilir. Şu arkadaşın ev işini bekliyorum ona göre gelicem. Aslında benim olayım pek çevremin olmaması ya. Olanlar da bana pek fayda sağlayamıyor. O yönden şanssızım. Yoksa buraya yazmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 okulu bitirmedin sanırım kalıcı personel olmayacaksın deneyimin yok iş öğretilecek ve işi öğrendiğinde okula döneceksin ve 1500 tl'den bahsediyorsun baya critlemen gerek. şu noktada muhtaç değilsen CV e oynaman gerek. defalarca yazdım. CV de şu an staj koydun koydun, koymadın mezun olduktan sonra aynı durumda olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Lise mezunu az biraz pc kullanmayı biliyo istanbul da olsun diyo Senden operatör olur bro ttnet te falan şu an bilgilerinize bakıyorum internet probleminiz apartman içi tesisattan kaynaklıyo dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 biz asistan alırken 1300 den aldık, kalıcı personel olarak. iyi üniversite + masterı vardı kızın hehe. he iş öğrenmeye geldi zaten, parasına değilde. millet paraya bakmadan iş öğrenmeye çok iyi işlere çok düşük rakamlara girebiliyor. ondan işin zor yani. geçen gün yine biriyle görüştüm. donanımı gayet iyi, bizim pozisyona overqualified. 1.5 yıl iş deneyimi var, 3 dili var, 1500 e ok dedi falan falan. zor ya şu dönemde mezun olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 1300-1500 bandı çok hayal gözükmüyor. Bakalım şans işi biraz da. (Gerçi bende pek yok ya) Valvyn, bana kalsa o dediğin iş bile satış görevlisi, kasiyer olmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 sen kaç ay çalışıcaksın okul başlayana kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Yeni mezun olanlara sorulan iki soru var, ikiside cok onemli. - Stajin (larin) - Bitirme projen. Ben projeyi cok extra bir durum yoksa dikkate almiyorum ama staj da yaptigini/ogrendigini duzgunce ifade edebilen cok degerli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bingildak said: sen kaç ay çalışıcaksın okul başlayana kadar? Önümüzdeki hazirana kadar. Yani 10 ay felan. Ama eğer çalıştığım yer düzgünse, en azından bilişimle vs ilgiliyse daha uzun da çalışırım. 1-2 sene felan. Zaten İstanbul'da YL'a başvurasım var. Okulun reputation'ını toparlamak için. @Gladmir Abi çok güzel ifade ederim de zaten senin bahsettiğin şirketleri gözüme kestirmiyorum şimdilik. Çünkü elimdekileri biliyorum. Daha ileriye göz dikemeyeceğimi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ee mezun oldun o zaman? yoksa part time mı çalışacaksın okul varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar