benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 madcow said: ofsayt mı la bu? oyuncular oyun alanı dısından donuyolar. Savunmacı da var oyun alanı dısında. adam kuralı bilmiyordu bence, tepki çekmemek için kaldırdı bayrağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 zaa merak ettigimden sordum zaten emin degilim kuraldan. Ama yorumlaması ilginc olur. ofsayt kaleye yakınlıkla olculen bisey sonucta autta olunca kalenin arkasında oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 erken söndü dikkat edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 kotu oynamadık, hakem demek artık sıktı, gs-fb lobisi bizde olmadıkça, stadımız olmadıkça daha böyle çok kırmızı yeriz. adam freekick atarken düdügü beklemedi diye sarı kart gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 trabzon iyi mucadele etti aga tebrik ederim tum trabzonspor camiasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Robert_Poche said: kotu oynamadık, hakem demek artık sıktı, gs-fb lobisi bizde olmadıkça, stadımız olmadıkça daha böyle çok kırmızı yeriz. adam freekick atarken düdügü beklemedi diye sarı kart gördü. Ahahaha ya ne olacaktı. Sırtını mı sıvazlayacaktı hakem kardeş ben sana düdüğü bekle dedim ama sen dinlemedin vurdun diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 13. hafta fb - ts üzülmeyin öcünüzü alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Trabzon cok aksi bir takim olmuş lanet pis sdf saka bir yana oynamamak ve oynatmamak icin ugrasti adamlar. her pozisyonda iki elleri bizim oyuncunun sırtından yere itiyordu mal hakem hep devam dedi. olcay yarım milisaniye koluna dokundu faul çaldı filan. gomez bos koşu yaprken suratina yumruk yedi gormezden geldi. bizim golde top hareketli görmedi. cikartmadigi tonla sari kart var hızlı hucumlari kesti falan gereksiz dudukle 3-5 hafta dinlenir böyle rezil bir maçın üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Catze said: Robert_Poche said: kotu oynamadık, hakem demek artık sıktı, gs-fb lobisi bizde olmadıkça, stadımız olmadıkça daha böyle çok kırmızı yeriz. adam freekick atarken düdügü beklemedi diye sarı kart gördü. Ahahaha ya ne olacaktı. Sırtını mı sıvazlayacaktı hakem kardeş ben sana düdüğü bekle dedim ama sen dinlemedin vurdun diye? kuraldan tam emin değilim ama bir futbolcunun oyundan atılması için pek yeterli gelmedi bana. hakem sarıyı verdikten sonra kırmızı olduğunu anlayınca yüzü düşüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Robert_Poche said: Catze said: Robert_Poche said: kotu oynamadık, hakem demek artık sıktı, gs-fb lobisi bizde olmadıkça, stadımız olmadıkça daha böyle çok kırmızı yeriz. adam freekick atarken düdügü beklemedi diye sarı kart gördü. Ahahaha ya ne olacaktı. Sırtını mı sıvazlayacaktı hakem kardeş ben sana düdüğü bekle dedim ama sen dinlemedin vurdun diye? kuraldan tam emin değilim ama bir futbolcunun oyundan atılması için pek yeterli gelmedi bana. hakem sarıyı verdikten sonra kırmızı olduğunu anlayınca yüzü düşüyor zaten. Tabi canım hakemin kimin sarısı var kimin yok haberi olmuyor zaten. Sürpriz oldu ona da. Bilse vermezdi 2. sarıyı kuralı sallamayıp. Bunlar işte hep fb-gs lobisi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Zaten direk atılmadı sarı kart gordu. Onceden kartı olup olmamasına gore karar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 mallık konusunda atibanın çizgiye basması ile yarışır kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mallık konusunda bişeyle yarışacak tek şey Quaresma nın kendisi. 2 kartı da kendi hatasından yedi. Hiç ağlamayın hakem diye o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Beşiktaş'ın hakkını hakemler mi yedi Trabzon mu yedi, Quaresma mı yedi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 hehe 2. yiyince çıktım geldim, klasik kırmızı ye sonra yenil maçı oldu. Geçen seneki fener/gs maçlarına benzedi. q7 nin ilk sarı kendi salaklığındanda 2. si düdük mevzusuna vermesi çok ucuz oldu. Bu kartın aynısını gs/fb ye vermek sıkar. Madem kartta bu kadar cömertsin, topsuz alanda yapılan ve hatta faul bile verdiğin adama niye kart göstermiyorsun. Topsuz alanda dirsek diye sarı mı olur olm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Gol de yalandan gol zaten. Macin hakki 0-2 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Adettendir Zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 q17 yı aldıkları günden beri küfür ediyorum ve beni yanıltmadı töre de aynı mal.. zeki yoksunu iki insan yüzünden maçı verdik ama kırmızı yiyen bir adamın adını alan taraftar yüzünden bu şampiyonluklar yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Motta / Tolga ile olacak gibi değil ayrıca, Gökhanında bir tarafı kalktı acaip saçma oynuyor, boş kaleye vuramadığı pozisyon evlere şenlik. http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2015/08/22/gokhan-tore-taraftari-cildirtti-5975692.Jpeg şunu nasıl kaçırırsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 sağ ayak bant yapsa top içerde, sola çekmeye çalıştı mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 quarejzaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 abi solla vursun yani sol ayak da var malda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 zulümpiyat senden nefret ediyorum uehae, birde o kadar gidip yenilmek iyice koyuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 "Olgunlaştı abi yiaaa artık o asi çocuk yok." "Abi,Bayern'e nası iki tane attı abi yia." "Abi,Gökhan'dan alıp 7 numarayı ona verelim yia." "O bizim efsanemiz abi yia." "Cigano abi yiaaa." "Trivela abi yia,rabona yia,çalım atıyo abi yia." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar