Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2. Hafta: Beşiktaş - Trabzonspor | 22 Ağustos Cumartesi - 21.45

Llama

Öne çıkan mesajlar

Robert_Poche said:

kotu oynamadık, hakem demek artık sıktı, gs-fb lobisi bizde olmadıkça, stadımız olmadıkça daha böyle çok kırmızı yeriz.

adam freekick atarken düdügü beklemedi diye sarı kart gördü.

Ahahaha ya ne olacaktı. Sırtını mı sıvazlayacaktı hakem kardeş ben sana düdüğü bekle dedim ama sen dinlemedin vurdun diye?
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzon cok aksi bir takim olmuş lanet pis sdf
saka bir yana oynamamak ve oynatmamak icin ugrasti adamlar.
her pozisyonda iki elleri bizim oyuncunun sırtından yere itiyordu mal hakem hep devam dedi.
olcay yarım milisaniye koluna dokundu faul çaldı filan.
gomez bos koşu yaprken suratina yumruk yedi gormezden geldi. bizim golde top hareketli görmedi.
cikartmadigi tonla sari kart var hızlı hucumlari kesti falan gereksiz dudukle
3-5 hafta dinlenir böyle rezil bir maçın üstüne.
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Robert_Poche said:

kotu oynamadık, hakem demek artık sıktı, gs-fb lobisi bizde olmadıkça, stadımız olmadıkça daha böyle çok kırmızı yeriz.

Ahahaha ya ne olacaktı. Sırtını mı sıvazlayacaktı hakem kardeş ben sana düdüğü bekle dedim ama sen dinlemedin vurdun diye?

kuraldan tam emin değilim ama bir futbolcunun oyundan atılması için pek yeterli gelmedi bana. hakem sarıyı verdikten sonra kırmızı olduğunu anlayınca yüzü düşüyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Robert_Poche said:

Catze said:

Robert_Poche said:

kuraldan tam emin değilim ama bir futbolcunun oyundan atılması için pek yeterli gelmedi bana. hakem sarıyı verdikten sonra kırmızı olduğunu anlayınca yüzü düşüyor zaten.

Tabi canım hakemin kimin sarısı var kimin yok haberi olmuyor zaten. Sürpriz oldu ona da. Bilse vermezdi 2. sarıyı kuralı sallamayıp. Bunlar işte hep fb-gs lobisi. :D
Sosyal ağlarda paylaş

hehe 2. yiyince çıktım geldim, klasik kırmızı ye sonra yenil maçı oldu. Geçen seneki fener/gs maçlarına benzedi.

q7 nin ilk sarı kendi salaklığındanda 2. si düdük mevzusuna vermesi çok ucuz oldu. Bu kartın aynısını gs/fb ye vermek sıkar.

Madem kartta bu kadar cömertsin, topsuz alanda yapılan ve hatta faul bile verdiğin adama niye kart göstermiyorsun. Topsuz alanda dirsek diye sarı mı olur olm...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...