Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 g303 ün büyük büyük babası olan bir g3 kullanıcısı olarak g303'ün amazonda indirime girmesini bekliyorum. yaklaşık 10 yıldır hayvan gibi kullanıyorum. sağlam hala nazar değecek diyo korkuyorum böyle yazınca :P gerçi crawlers g303'ü 1 hafta kullanmadan bozdum dedi ama bence sorun crawlersta asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 sizde de ping problemi var mı beyler? 2 3 gündür sürekli 100 120 arasında pingim dm, comp fark etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 son 3 aydır öyle 100+ ms. arada 60 70 ms giriyor. sadece valve serverlarında bu problem yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 o da her serverda yok. bazı serverlarda 65-78 ping arası oynuyorum. bir ara cok kötüydü 90-100 civarıydı. bende düzeldi suan max 80 alıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 bende bir problem yoktu son zamanlarda ama 2 3 gündür var bu problem. genelde 70 80 arasında gidip gelirdim ama sürekli 110 şu anda. düzelme yoktu dün akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ttnet te var galiba problem.. ben kabloyum mesela 45-55 arası ping.. btw evinde kablo kutusu oluğta hala ttnette olanlara allah akıl fikir versin. 50 MB dl - 5MB upload 250 gb adil kullanıma 80 lira veriyorum. mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Gecen 5ms 128tick karma guzel oldu ya 2 map biri 16-14 biri de overtimeda yine son round kazandi bi taraf. Boyle her gun oynayan olsa volvoua faceite falan gerek yok. Bu ikisinden once aikonun pcsinden acilanda oynasiydik. Onda cok fark oldu. Sanirim apple balansi bozmustu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ben seni seçerek balansı bozdum zaten asdasf karşıda mis gibi oyuncular vardı ama yabancıya gitme diye seni pickledim pişman oldum sonra sdadfd 3-4 tane 1-1 el vardı ilk yarıda alsak cok farklı biterdi maç ama keyifliydi, cakma globallere karşı degil cidden global olmayı hak eden adamlarla oynadık terledim resmen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 benim server olduğum maçta 8 global 1 apple bide silver(slip) vardı. apple a adam seçtirdik gitti benimle slipi seçti içinden asdasd. biz dünde 3 map fln yaptık gene çekişmeli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Rating neye bakiyort tam bilen yok. Sizin takimin rating ortalamasi, karsi takiminki ve standart sapmaniz garanti bakilanlar. Isabet oranina ise bakilmiyor. Smg only oynayan burda paticik tayfasinin da tanidigi beraber oynadigim birisi var. Isabet oranim 10 kat iyi kendisinden. adam benimle ayni anda cikip dusuyor. Hurafelere rabet etmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 senden sonra dzeko'yu alacaktım karşı taraf ilk onu pickledi, o taşıdı zaten maçı sdsaf yabancılarla oynamaktansa tanıdığım insanlarla oynamayı tercih ettim ya, en azından kim ne yapabilir bilip oynadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 burada da yapmış ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Aiko said: g303 ün büyük büyük babası olan bir g3 kullanıcısı olarak g303'ün amazonda indirime girmesini bekliyorum. yaklaşık 10 yıldır hayvan gibi kullanıyorum. sağlam hala nazar değecek diyo korkuyorum böyle yazınca :P gerçi crawlers g303'ü 1 hafta kullanmadan bozdum dedi ama bence sorun crawlersta asd. Mouse benim yüzümden bozuldu kesinlikle. Kurcaladım çünkü içini falan açtım. Neyseki servis bunu pek takmadı, sorgulamadan yenisini yolluyorlar.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 mausun içini neden açarsınki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mouse'ın içinde birşey tık tık edip ses yapıyodu, whell zannettip açıp düzeltirim dedim, ama olmadı. Sonra elektronik aksam üzerine sıvı sıçratınca boardu bozuldu. Düzgünce topladım ve servise yolladım. Yenisi geliyor bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 bildiğin dolandırıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 applev0dka said: ben seni seçerek balansı bozdum zaten asdasf karşıda mis gibi oyuncular vardı ama yabancıya gitme diye seni pickledim pişman oldum sonra sdadfd 3-4 tane 1-1 el vardı ilk yarıda alsak cok farklı biterdi maç ama keyifliydi, cakma globallere karşı degil cidden global olmayı hak eden adamlarla oynadık terledim resmen sdfs senin olmadığın maçlarda ezdim ben bunları, lamer hep arkaladı anca öyle frag kastı bu maymun. kendi 1ms serverında olmayınca tabii işler değişiyor öyle birisinin kendi makinasında kurmalı server iğrenç oluyor ping düşük olsa bile attığın gitmiyorki hiç sürekli spikelar vs Aiko said: benim server olduğum maçta 8 global 1 apple bide silver(slip) vardı. apple a adam seçtirdik gitti benimle slipi seçti içinden asdasd. biz dünde 3 map fln yaptık gene çekişmeli oldu. d2'de 0-9'dun bi ara hala silver falan diyo ya hahah, 1v1 kaldılar bizden bi adamla. herkes diyo oo tamam kötü eren kalmış aldık rahat olun, ve aldık roundu haeuheaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Aiko said: g303 ün büyük büyük babası olan bir g3 kullanıcısı olarak g303'ün amazonda indirime girmesini bekliyorum. yaklaşık 10 yıldır hayvan gibi kullanıyorum. sağlam hala nazar değecek diyo korkuyorum böyle yazınca :P gerçi crawlers g303'ü 1 hafta kullanmadan bozdum dedi ama bence sorun crawlersta asd. mouse hafif mi abi? bu g400s bildiğin 3 kilo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 benjani said: indirimin etkisi başlamış.dm'lerde rank 3 olmaya çalışan hileciler var. 1 günde ban yemiş adam http://steamcommunity.com/profiles/76561198262575328 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 o da ow ban. hangi ara rank3 olmuş da mm atmış da bunu izlemişler de ban yemiş enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Rasmon said: Rating neye bakiyort tam bilen yok. Sizin takimin rating ortalamasi, karsi takiminki ve standart sapmaniz garanti bakilanlar. Isabet oranina ise bakilmiyor. Smg only oynayan burda paticik tayfasinin da tanidigi beraber oynadigim birisi var. Isabet oranim 10 kat iyi kendisinden. adam benimle ayni anda cikip dusuyor. Hurafelere rabet etmeyiniz. alinti altina yazacaktin da yazmayi mi unuttun? benim mesajin karbon kopyadi neden? yoksa uzaylilarin klonladigi bilmedigim ikizim misin? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 son birkaç günde 10 win 3 lose falanız arkadaşlarla iki kişi rank düştü yine de acayip bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Fransuxa said: Aiko said: g303 ün büyük büyük babası olan bir g3 kullanıcısı olarak g303'ün amazonda indirime girmesini bekliyorum. yaklaşık 10 yıldır hayvan gibi kullanıyorum. sağlam hala nazar değecek diyo korkuyorum böyle yazınca :P gerçi crawlers g303'ü 1 hafta kullanmadan bozdum dedi ama bence sorun crawlersta asd. mouse hafif mi abi? bu g400s bildiğin 3 kilo falan. g303 denemedim. g3 ile mimarisi aynı ama. g3 ü soruyosan eğer çok ufak ve hafif bi mouse. benimde ellerim kocaman fingertip tarzı kullanıyorum. tamamen alışkanlık meselesi. lise zamanı ucuz diye mx300 almıştım. hala aynı tip mouse kullanmaya devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 G502 kullaniyorum. Cok memnun degilim. Eski g500 (s olmayan) um daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Bu arada serif rutbe hattinda hic gormedigim kadar smurf var. Millet dustu smurfler mi kaldi? Her mac kesin 50-100 saat ve alti, achievementlar eksik bir serif geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar