Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hollwanderrr said: Nekro said: warmup sırasında degistirebiliyorsun. maçtan çıkıp loadoutu değiştirip reconnect atmak mı gerekiyor yoksa maç içinde mi değiştirilebiliyor? reconnect atmadan değişebiliyor diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 @Jeeztro teşekkürler http://www.rockpapershotgun.com/2015/12/09/counter-strike-winter-update-revolver/ yahu habere bak, rock paper shotgundan zaten pek hazzetmiyordum komple bıraktım şunu görünce takip etmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 iyiki geç kalktık, kaçırdık para kazanma fırsatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 mokoko said: revolver'ın fiyatı ne oyunda? 850 tl kardeşim kargo benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hollwanderrr said: shadow case geldiğinde günde 10 maç atıyordum bi türlü düşmedi, aylar sonra fiyatı 30 kuruşa indiğinde düştü. geçen majorı da baştan sona izledim bi tane souvenir düşmedi, umudum yok artık kutudan yana benim asıl merak ettiğim buy menüde aynı anda m4a4 ve m4a1s olması gibi özellikleri ne zaman ekleyecekler. ne zaman hangisi üstün biliyorum ama hangi map denk gelecek nereyi tutucam belirsiz olduğu için genelde daha iyi diye m4a1s kullanıyorum sürekli. m4a4ü özlüyorum valla çok güzel silah oysa ki o da. 2013'ten beri bütün turnuvaları 3 farklı hesaptan izledim baştan sona daha 1 kutu bile düşüremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 bir oyun attım r8 e bakmak icin. d2 de max range ten armorlu adamı en kötü 2-3 hp de bırakıyor lol. accuracy desen riffle kadar var. spamleyebiliyorsun deagle gibi degil. Cok mantıklı olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hong kong'a server açmışlar.bir tane de tr'ye açsa gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 dün bir oyunada 15 kill'le falan bitirdim. oyunu kazandık ama neredeyse hiç etkim olmadı. meğer oyunda 6 global 2 supreme varmış içim rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Nekro said: hahaha bu ne ya https://www.youtube.com/watch?v=KZ_7br_3y54 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 REVOLVED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 m4a1, ak nerfi falan da var. ağır sıçmış volvo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 nerflerden emin misin, ben recovery time for rifles adjusted in order to reduce the distance at which spray is used'ı okuyunca recovery time düşmüştür dedim. başka türlüsü mümkün değil ki – Adjusted recovery time on the AK47, M4A4, and M4A1-S assault rifles to reduce the range at which spraying is preferable to tapping/bursting. aha tam olarak bu changelogda yazan recovery time düşmüş nerf yok boost var artık m4 ve akyle sidestep yapabilicez adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hayır diyor ki sprayin tercih edildiği mesafeyi azaltmak için silahların kendini toplama süresi ayarlanmış. yani artık eskiye nazaran uzak yerlere spray yapmaktan kaçınıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 yahu recovery time dediği, ateş etmeyi bıraktıktan sonra accuracy resetlenene kadar geçen zaman, daha seri burst ve tapping yapmaya imkan veriyor bu değişiklik, recovery time nesini etkilesin sprayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ANLADIIIM tamam iyi olmuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 lectre full-blown troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 yok be trollük değil amacım anca anladım 3 kere okuyunca ^^ bu arada revolver çok ters geldi bana ya, normalde aim click yapıyorduk left clickten sonra aim ayarlayamıyorum ters geliyor küçük beynime, napcez :P hayır silahta op şuan m4 almıyorlar revolver alıyorlar anasını satim :< revolver geldi diye 1 oyun attım bayada beğendim şu silah için oynayabilirim bu aralar ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hollwanderrr said: nerflerden emin misin, ben recovery time for rifles adjusted in order to reduce the distance at which spray is used'ı okuyunca recovery time düşmüştür dedim. başka türlüsü mümkün değil ki – Adjusted recovery time on the AK47, M4A4, and M4A1-S assault rifles to reduce the range at which spraying is preferable to tapping/bursting. aha tam olarak bu changelogda yazan recovery time düşmüş nerf yok boost var artık m4 ve akyle sidestep yapabilicez adam gibi https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3w1azc/in_depth_analysis_of_december_8_2015_weapon/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 neyse böyle de oynarız, bunu da hallederiz, scouta biraz bias veririm zaten scope meraklısıyım, bi de sg aug falan alırım fazladan 500 dolar olunca, zaten ne zamandır deniyim şu silahları diyordum. yolumuzu her türlü buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 artmış recovery timelar? full-blown troll hollwanderr ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 benim yorumum da uyuyor ama, adamlar decreased değil adjusted demiş onların cinsliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 adamlar artırmış zaten niye decreased desinler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 M1den parmagi cekmemek laz artik basinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 abi o cümlede ilk etapta spray nerflenmiş gibi duruyor ama adamlar her şeyi nerflemiş resmen. one shot atıcan artık başka çare yok asds bi de ben şehir dışındayım ya oyuna girip kontrol de edemiyorum farkı fak dis şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Patch Note'ta yazanla yapılan şeylerin birbirinin tersi olması iyiymiş sdsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar