hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Bone said: @silph: :D hollwanderrr said: adam commandosla 100 metreden yav cs 1.6'da da adı commandos değildi commando idi en azından şunu düzelt diye resim koyuyom yine de halen commandos demeye devam ediyon. iyi madem: http://i.imgur.com/mFvOYuU.jpg zamanı mı büktün ne yaşıyosun kendi içinde özür dilerim arkadaşlar çok cahilim silahın adını bile bilmiyorum, şimdi o silahla koşarak 100 metreden one-shot kill nasıl atılıyor biri yardımcı olabilir mi? her şey konuşuldu 15 tane mesaj atıldı şu konuşulmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yav tamam sen biliyorsun en iyisini biz cahiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr said: apple her ne kadar bir CS gurusu olsa da 1.6dan bihaber olduğu için bilmiyor tabi commandosu SG'li bi ismi var CS:GO da terrorist exlusive 30 mermili otomatik, dürbünlü ek: rifle cs'nin ilk versiyonundan beri oynuyorum, ilk kez commandos diye bir silah duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 commandos ne lan sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr said: peki niye bana laf sokmak için kendini yırtıyorsun biraz açsana .s.S oyunda comandos diye bir silah yokken gelip onla vuruldum diye ağladığın. mirage mapinde cok common spot olan bir yerde keklik gibi durduğun için shoulder peek ile ölmüş olman muhtemel bir pozisyonda kesin hack var dediğin için olabilir. onun dışında sıkıntım yok yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Bone said: http://i.imgur.com/mFvOYuU.jpg http://orig04.deviantart.net/1d04/f/2012/046/4/4/flash_alarm_animated_gif_by_ethan132-d4pw09s.gif ALARM! ALARM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Commandos'ta alman kıyafeti çalıp, subay rp si yapanlar için ek paket çıkarmadı ya eidos. Alacağı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=eeYTgXLASeM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 applev0dka said: hollwanderrr said: peki niye bana laf sokmak için kendini yırtıyorsun biraz açsana .s.S oyunda comandos diye bir silah yokken gelip onla vuruldum diye ağladığın. mirage mapinde cok common spot olan bir yerde keklik gibi durduğun için shoulder peek ile ölmüş olman muhtemel bir pozisyonda kesin hack var dediğin için olabilir. onun dışında sıkıntım yok yakışıklı özür dilerim senin bildiğin bir şeyi bilmediğin için çok zekisin çok prosun applevodka bir maestro herkes duysun herkes bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 flusha maç kazandıran bir ace attı epic sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr said: applev0dka said: hollwanderrr said: peki niye bana laf sokmak için kendini yırtıyorsun biraz açsana .s.S oyunda comandos diye bir silah yokken gelip onla vuruldum diye ağladığın. mirage mapinde cok common spot olan bir yerde keklik gibi durduğun için shoulder peek ile ölmüş olman muhtemel bir pozisyonda kesin hack var dediğin için olabilir. onun dışında sıkıntım yok yakışıklı özür dilerim senin bildiğin bir şeyi bilmediğin için çok zekisin çok prosun applevodka bir maestro herkes duysun herkes bilsin biliyoruz zaten nps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 abi bu plays.tv gibi şeyler çalışmıyor benim bilgisayarımda. run as admin falan yaptım denedim hiç bir şekilde oyundayken hotkey e bastığımda bi numara olmuyor. herşey ayarlı. raptr da denedim. onda da recording diyor durdurdugumda falan video oluşmuyor hiç bir numara yok. bu harici ekran kartlı laptop muabbetinden benimkisi ve cs haricide çalışıyor. atinin son güncellemesini yaptıktan sonra da değiştirilebilir grafik muabbeti falanda kalktı ortadan. nasıl bişeyler kullanıyosunuz bunun için veya çözümü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 radeon ayarları -> gaming bölümünde global ayarlar var muhtemelen oradadır. plays.tv'yi raptr'dan kapat bi kere oradan açma. plays.tv'nin kendi programından dene sadece. o da açık olduğunda kendiliğinden kaydetmesi lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 apple futbol bolumunde saldirir gibi saldiriyor her gelene ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 -Crawler- said: Bone said: http://i.imgur.com/mFvOYuU.jpg http://orig04.deviantart.net/1d04/f/2012/046/4/4/flash_alarm_animated_gif_by_ethan132-d4pw09s.gif ALARM! ALARM! Sunu aldm daha oynayamadm Destination berlini oynadim epikti o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 k1nJo said: radeon ayarları -> gaming bölümünde global ayarlar var muhtemelen oradadır. plays.tv'yi raptr'dan kapat bi kere oradan açma. plays.tv'nin kendi programından dene sadece. o da açık olduğunda kendiliğinden kaydetmesi lazım zaten. plays.tv den kaydı falan enteresan şekilde becerdim ama şu anda library error veriyor. arifeyi gösterip bayramı yaşatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 oyunun görüntü ayarlarını nasıl yapmalıyız. pc değiştim, eski ayarlarımı unuttum şuan 150 ile 250 arasında gidip geliyo fazla fps değişikliği olmasın diye vsyc falan mı açsam. herşeyi lowladım özellikle anti alising ve texture filterı napak. onların ince detayı vardı sanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 herşey high işte cpu yetiyorsa 200+ fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 herşeyi lowladım 250 fps rahat. fps_max 120 150 falan bişi yapsam mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 hayır gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 1000FPS Yap 640çözünürlükte oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 texture ı high a çek fps max i da 120 yap. ben oyle oynuyorum. laptop isiniyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xj9 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Silphatos said: arkadaşım apple ile tartışacağına şunu koysana tek link iş bitsin onu da mi biz yapacaz http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Harikaymış, ve bu oyuncu kendine 'guru' demiş. İNANİLMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 evet hale bu apple böyle, birlikte ranked atalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 beni boostlayın ya rankım kapanmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar