Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr said: bilmiyorum kardeş ben senin gibi master race değilim, söyleyeceksen söyle adam pre aimed çıkıyor anasını satayim işte ne hilesi neyin kafası bu? abi 50 saat played time'ı olanlar hile falan demesin lütfen ya, size kalsa oyunun sizin dışınızda tüm communitysi hileci, pis. nasıl iyi atar yaptım mı lan? hadi hollwanderrr'e yüklenelim, zaten çocuk gibi nicki commandosmuş meh. insan bi öğreneyim bari silahın adını der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bi de önceki nicki kötü diye buna değiştirtti. herkes baksın ve gülsün lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kimki bu? hayır hani nick değiştirme yoktu diyeceğim yeni account sanırım. kimki kimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yeni sistemle her kötünün yüksek ranklara cıkması sacma oldu. 500 tane win alıp ilk kez dmg falan olanlar var, ilk 400 wini asansör olarak nova mg arasında geçip de. ahh gaben ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kıskanma hızlı çıktım diye kıskanma, adam commandosla 100 metreden nasıl koşarak tek atıyor, ne pre-aiminden bahsediyor bu arkadaş? koşarken ilk attığın mermi tam hedefe gitmiyor durduğundaki gibi benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 demek ki bilmiyorsun. oyunda comandos diye bir silah yok. hızlı cıkman da senin iyiliğin değil gaben'in kötülüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 comandos nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr said: kıskanma hızlı çıktım diye kıskanma, adam commandosla 100 metreden nasıl koşarak tek atıyor, ne pre-aiminden bahsediyor bu arkadaş? koşarken ilk attığın mermi tam hedefe gitmiyor durduğundaki gibi benim bildiğim olm çirkinsin diye oyundakiler seni vuramamak zorunda mı? uu ağır laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 apple her ne kadar bir CS gurusu olsa da 1.6dan bihaber olduğu için bilmiyor tabi commandosu SG'li bi ismi var CS:GO da terrorist exlusive 30 mermili otomatik, dürbünlü ek: rifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ssg 08 imi diyorsun sg553. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 weak troll troll is weak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 1.6 ne ya 1.3 1.5 falan oynayarak büyüdüm ben. 15 yıl önceki silahın ismini söyleyince cool olmuyorsun malesef :( bence sen kızlara da böyle yaklaştığın için kaybediyorsun kesin. önce oynadığın oyundaki silahların adını öğren ki bir ortama girdiğinde kendini ifade edebilecek durumda ol, sonra başkalarına sataşırsın. sonra oyunun mekaniklerini öğren ki, saçma bir şey iddia ettiğinde komik duruma düşme. guru olarak sana 2 doz weapon aim practice yazıyorum, tok karına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 anladınız işte hangi silahtan bahsediyor. ergen gibi adama yüklenip durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 doğru dedin de ben cidden anlamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 applev0dka said: 1.6 ne ya 1.3 1.5 falan oynayarak büyüdüm ben. 15 yıl önceki silahın ismini söyleyince cool olmuyorsun malesef :( bence sen kızlara da böyle yaklaştığın için kaybediyorsun kesin. önce oynadığın oyundaki silahların adını öğren ki bir ortama girdiğinde kendini ifade edebilecek durumda ol, sonra başkalarına sataşırsın. sonra oyunun mekaniklerini öğren ki, saçma bir şey iddia ettiğinde komik duruma düşme. guru olarak sana 2 doz weapon aim practice yazıyorum, tok karına 1.6 çıkınca 1.5te devam mı ettin guru, öyleyse anlat niçün ve lütfen hoşgör bu küçük noobu ve ona csde olduğu gibi ince işlerde de mentörlük yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ben 1.6 oynamadığım için bilmiyorum comandos diye bir silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 peki niye bana laf sokmak için kendini yırtıyorsun biraz açsana .s.S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 arkadaşım apple ile tartışacağına şunu koysana tek link iş bitsin onu da mi biz yapacaz http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ben tartışmıyorum adam geldi salça oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bu arada sig commandoydu adı beta 6.1-6.5 civarlarında, https://en.wikipedia.org/wiki/SIG_SG_550#SG_552_Commando https://youtu.be/f8gfXhfvl-k?t=665 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 applev0dka said: 1.6 ne ya 1.3 1.5 falan oynayarak büyüdüm ben. beta 7.0'dan önce oynamamış kişileri atıyoruz bölümden maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 o zaman bi sen ben lathspell falan kalacak o kadar gaddar olma lan bonec, adam guru asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 @silph: :D hollwanderrr said: adam commandosla 100 metreden yav cs 1.6'da da adı commandos değildi commando idi en azından şunu düzelt diye resim koyuyom yine de halen commandos demeye devam ediyon. iyi madem: http://i.imgur.com/mFvOYuU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ya cahili bide savunanlar falan olmuş gözünü seveyim yapmayın ya :< özlemişim ama http://www.youtube.com/watch?v=ilUPgeDTMyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr mm'in %70 i hile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar