Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Editor said: Ohoooooooobide bunu ikisaat aciklamasinimi yapacaz? Git biraz iq al bakkaldan anlamaya calis sonra niye gulmusum acaba De ayriymis hahaha cokta gotum turkce bile yazmiom ona takilmion de ye takildi haha Jeeztro said: mainle rankin ne Global da yine ayrı :( https://forum.paticik.com/posting.php?40,reply,8251835,quote=1 355 kere vac yiyip yeni hesap aldığını kendi söyledi zaten burda, ne anlar lan bu csden fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 liebe quote fail hileli link gibi öm linki koymuş adam fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Editor said: k1nJo said: bir de hater demez mi hahaha. başta adam yerine koyup muhatap almam hata zaten allahın şizofreni. Ya tmm crymeariver ya ahahah halen aglio biraz önce kes diye ağlıyordu şimdi bana ağlıyor diyor ya ahaha tam şizofren. hadi git de bakkal amcan sana iq versin. ağzından mı veriyor nerenden veriyorsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Aiko said: editor seni kerim mi boostladı ? senle 3 4 maç attım galiba hepsinde 8 9 fragle sonuncuydun. yok arkadaşı hileyle boostlamıştır. arkadaşı dediğim de diğer hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 editör çok güzel aptal taklidi yapıyor hakkını vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 taklit olmadığı için acıyoruz ya adama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Liebe said: Editor said: Ohoooooooobide bunu ikisaat aciklamasinimi yapacaz? Git biraz iq al bakkaldan anlamaya calis sonra niye gulmusum acaba De ayriymis hahaha cokta gotum turkce bile yazmiom ona takilmion de ye takildi haha Jeeztro said: mainle rankin ne Global da yine ayrı :( https://forum.paticik.com/posting.php?40,reply,8251835,quote=1 355 kere vac yiyip yeni hesap aldığını kendi söyledi zaten burda, ne anlar lan bu csden fds yav oku bakim ordaki bütün postlarımı niye vac yemişim nedenmiş ? niye hepsi kafe acciymiş ? niye hiç main hesabım yokmuş... Yazıyor hepsi orda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 çabukYalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 yav ben kendim söyledim zaten zamanında azmı parasını yedik bu piyasanın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 linke tıklayınca alıntı yapıyor applev0dka said: editorü eklemem ile silmem bir oldu. adam hack kullanıyor. adam yerine koyup konuştuğunuza değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 çabukSies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 apple çok kıskanmıştı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 çookk sdsfa benim neden vac banım yok, beni neden VACationa yollamıyorsunuz diye günlerce ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Esnaf said: linke tıklayınca alıntı yapıyor applev0dka said: editorü eklemem ile silmem bir oldu. adam hack kullanıyor. adam yerine koyup konuştuğunuza değmez amele gibi quote linkini kopi etmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 şu deathadder için tec9 macrosunu paslasanıza. beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ıyyy hile açıp globalim diye artistlik yapan ruh hastası işte böle adamlar hile açıp bide lowww lowww ezik haha mallar falan demezler mi bulup öldüresim geliyor git başka yerde oyna abisi yazma buraya spastik herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bu oyunda neden herkes camper 1.5'de rush dönerdi oyun şimdi dust2de t tarafı basede 10 awp ile oyun boyu bekliyor oyunlar genelde timeout ile sonuçlanıyor eskinin camperları şimdi taktik mi oldu bana mı denk geliyor bu 20-25 seferdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 oh be global sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Red_Skull said: bu oyunda neden herkes camper 1.5'de rush dönerdi oyun şimdi dust2de t tarafı basede 10 awp ile oyun boyu bekliyor oyunlar genelde timeout ile sonuçlanıyor eskinin camperları şimdi taktik mi oldu bana mı denk geliyor bu 20-25 seferdir halen de rush dönüyor. da casual oynadığın için öyle saçmalıklara gelmen normal. eskiden bilinçsizce rush yapanlar şimdi de bilinçsizce awp camp yapıyordur. eskinin camperları şimdi taktik olmadı, competitive girersen daha düzgün maçlar göreceksin. rütbe kaygısı olunca boş yere timeout beklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Oyunu casual modda oynarsanız öyle oluyor. T'nin alayı yatıyor basede avp ile. Ya dm ya da ranked oynamak lazım. Öyle 10'a 10 falan insana hiç bir sey katmıyor b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 niye öyle diyorsun ki ben eğleniyorum. t'de ak47 ile rush, ct'de de deag ile site tutmak çok zevkli. http://www.youtube.com/watch?v=8CUifiVJcfA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 operation zamanı görev ve competitive girmeden önce ısınmak dısında amacsız ya. bir de o modlarda rage girenler var en epic olan o sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 voice_enable 0 diye bir imkan var. hiçbir şey duymuyorum ben hahah. ayrıyetten ısınma işini deathmatchte yap, casual o açıdan gereksiz. ben tamamen eğlenme amaçlı oynuyorum casual. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 haaa konu casualmıs sdasfa ben deathmatch olarak dusundum cevap yadım pardon. casual'a operation görevi dışında hic girmiyorum. ısınmak için deathmatch ftw sesi kapatmıyorum ya rage dinleyip aha mallara bak diye eğleniyorm sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 k1nJo said: niye öyle diyorsun ki ben eğleniyorum. t'de ak47 ile rush, ct'de de deag ile base tutmak çok zevkli. http://www.youtube.com/watch?v=8CUifiVJcfA oo panpa yeni hek hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar