applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 3 te 3 yaptım son betlerde keşke az daha cesur olaydım kira parası çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Silph tip versene plz, tersini oynıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Envy NİP final NİP sampiyon oynayın buna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 fnatic e niye şans vermediler bu sefer envy karşısında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 fnatic bir süredir eski formunda değil, JW çok kötü. flusha ve olof eskisi gibi carryleyemiyor her zaman vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 oda dat production room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 G2 sampiyon gibi oynuyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 son map cache olduğu için nv geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Tam tersi son map cache olduğu icin G2 avatajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 inferno da kıvranıyo envy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 3. uzatma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 maça gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Abi şaka gibi envy nın kazandığı su force buylar Rifle çekmeyip sadece pistol oynasalar her maç 16-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Vincere ve nip maçında team pick'em de vincere ye bastım ama nip sürprizlerle dolu. Vincere alırsa silver geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Envy'nin gerçekten force buy kazanma oranı, gun round kazanma oranından daha yüksek olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 bu lounge neden inventory den bastırmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Böyle turnuva zamani yoğunluk fazla oldugundan bos bot bulunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 https://vulcun.com/user/lobby#page-live sağda lobby-tr var otomatik görürsünüz zaten, 5 dk okuyun, sonra neden türklerin ruslardan kat kat kötü olduğunu görürsünüz lol. oyun communitysi sayesinde genel olarak milletten ve geleceğinden nefret etmeye başladım iyice, insan olmayan bir yere kaçsam ya lan ben, domatis falan ekerim, dinazor avlarım meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 navi sapladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 navi iyi aldı, severimde naviyi baya ama kenny üzecek gibi naviyi, en azından ben öyle hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 guardian efsane oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Lectre said: https://vulcun.com/user/lobby#page-live sağda lobby-tr var otomatik görürsünüz zaten, 5 dk okuyun, sonra neden türklerin ruslardan kat kat kötü olduğunu görürsünüz lol. oyun communitysi sayesinde genel olarak milletten ve geleceğinden nefret etmeye başladım iyice, insan olmayan bir yere kaçsam ya lan ben, domatis falan ekerim, dinazor avlarım meh. bu vulcunda nasıl crate düşüyo sadece stream izlemen yetiyor mu? bi awpnin 3 parçası çıktı 4.'de düşsün bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 cobble'da nbk tek başına yargılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 nbk'in ingilizcesi baya iyiymiş la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 sevmiyorum bu bebeleri ya, clan isimlerinden bile nefret geliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar