Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 kurwa, blyat falan yok yani artık oha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 yazık oldu rusça öğrenmeye başlıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 warmup da karşı takımla konuşamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 evet postta yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 evet yeni komple teorim geliyor ban yiyince acaba rank reset mi geliyor? 2 hafta banlıydım, 3 maç aldım mg2 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 bu dediğiniz olay gelmedi galiba şimdi bir maç yaptım da hala konuşabilioz maç boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 karşı takımla konuşamıyorsun abi. takım içi konuşmayı niye kaldırsınlar :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 k1nJo said: update gelmiş 45mb, operation bitmiş. -In official competitive matches, voice communications are now team-only in warmup and half-time, allowing players to discuss player roles and strategies. bu da güzel olmuş.oyunun butun esprisi kacti benim icin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Jeeztro said: bu dediğiniz olay gelmedi galiba şimdi bir maç yaptım da hala konuşabilioz maç boyunca abi warmup ta karşı takımla küfürleşmeler kurwacı babişkoo diye bağırmalar vardı ya onu engellemişler. kendi takımınla konuşabiliyosun kim nereyi alıyo falan muabbeti dönsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 13-8 yeniliyorduk karşıda le gibi oynayan bir dmg, biz mg, bir awp aldım, 16-14'e kadar düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 son hafta droplarını kaçırdım meh kaçtı gitti güzelim dragonlore fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ya sadece 80 ping üstü serverlar geliyor bunun ayarı nedir? düşüğü gelsin falan bi parametre girebildiğimiz bi durum var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 "mm_dedicated_search_maxping 50" falan yap gelirse şansına artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 şu gerizekalı volvo artık göstersin rank yüzdesini falan ya, 2 win 1 loss 2 win 1 loss 5 win. nasıl rank alamıyorum? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 daha nereye çıkıcan kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Aiko said: k1nJo said: update gelmiş 45mb, operation bitmiş. -In official competitive matches, voice communications are now team-only in warmup and half-time, allowing players to discuss player roles and strategies. bu da güzel olmuş. kerim daha cihad song dinletemicek warmupta :( tam da yeni başlamıştık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Claiborne said: daha nereye çıkıcan kardeş le-lem yeter bana, daha fazlasında gözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 geçen bi le geldi karşıya sup-global oyunda (karşı 4 glo+1 bu güvercin), 2-17 bitirdi asd. klavyeyi bırak her round bi spota geç sadece aim al yine 2'den fazla vurursun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 şu ranklere bi reset atıp, eski düzene çevirseler ne güzel olacak belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 1 yıl oynama yine rank aynı kalıyo (1 maç atıp görünür hale gelince), bari inaktifken azar düşürseler. 2 haftada 1 rank vs dşse mesela güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Silphatos said: geçen bi le geldi karşıya sup-global oyunda (karşı 4 glo+1 bu güvercin), 2-17 bitirdi asd. klavyeyi bırak her round bi spota geç sadece aim al yine 2'den fazla vurursun bence bizim adre mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ya ben zamanında çok smurf hesap açmıştım belki sonra satarım diye ama şimdi satamıyorum çünkü herkes supreme olmuş durumda. mge'ler bile. o yüzden eski rankleri geri istiyorum sdf. rankler bozulmadan önce lem oldukları zaman satsaydım hemen giderdi şimdi yarı fiyatına supreme-global halleriyle satmak mümkün değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Aiko said: Silphatos said: geçen bi le geldi karşıya sup-global oyunda (karşı 4 glo+1 bu güvercin), 2-17 bitirdi asd. klavyeyi bırak her round bi spota geç sadece aim al yine 2'den fazla vurursun bence bizim adre mi bu ? yok karşıyagelen random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Oyundan düştük reconnect tuşu çıkmadı yeni lobye girip oyun alabiliyorum. Ama bugünkü oyunlar görünmüyor. 2 kişiye oldu aldığımız maç gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 dust2 miraj inferno dışında map oynamayarak sonunda legendary eagle oldum. çünkü eagles fly high. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar