AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 giden xp nin geri geldigini varsayiyoruz orda.
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 guernica said: report ettiğiniz adamlara noluyor kontrol ettiniz mi hiç? ceza alıp almadıklarını görebildiğimiz bir yer var mıdır? https://vacstat.us/ burdan listeye ekleyip, takip edebilirsin.
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 k1nJo said: iyi de öyle bir şey olunca o maçları yapmamışsın gibi oluyor sadece. yenildikten sonra yine rank atlayamazsın. edit: dediğinin olması için önce düşmek lazım yani. tamam işte o lossları almamış oluyorsun tie gibi geçiyor, bağıl olarak + expte çıkıyorsun, maçı komple yok sayamaz bence.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 valve de yazıyordu bi yerde o maçlar yok sayılıyor şimdi arayıp bulamıcam. Ama bence karşıda hacker varsa ve yenersen normalin 3 katı rating verse süper olur.
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 komple yok sayılıyor herkes için. hatta update notlarından bak istersen direk revert kelimesi geçiyor olması lazım.
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Dragonfire said: karşıda hacker varsa ve yenersen normalin 3 katı rating verse süper olur. normalini verdi de sanki sdf. o hax0r bamlanınca senin win de gidiyor :D
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 gidiyor işte de haxer a karşı alınan galibiyet paha biçilemez.
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 normalini versin yeter abi, 3 katını 5 katını napıyım ben. zaten bi hax0ra karşı kazanabiliyorsan adam ya çaktırmamak için yapamamıştır ya da alışık değildir vicdan falan yapmıştır.
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 e şey olur abi o zaman işte yine dediğim gibi, 3 win 2 loss 2 win yaptın de, losslar cheater de, silinince direk 5 win gözüküp ilk maçında loss olsada 5 winde atladığın için ranki yeni rankini gösteriyor olabilir. ben düşüncelerimi ifade etmede zorluk çekiyorum bu ara, yani 100 rank diyelim sen 2 lossla 95te isen, onlar hiç oynanmamış gibi olursa bağıl olarak +20de olursun. silinmiş hali x ise, losslarla x-20 gibi oluyor.
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 doğru evet, öyle de olabilir düşmene gerek kalmadan. pardon.
Editor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Silphatos said: yalandır, beraberlikle rank atlanır anca yenilip rank kim atlamış Win ler sadece +mmr olarak islio oyun icinde loss un-mmr indan yuksek bir performans yaptiysan rank atlayabiliyorsun ama bu genelde win/loss rate i az olanlarda gecerli yani 200 oyun oynamissin 100 lossun var ozaman kaybedince rank atlama sansin pek olmuyor Yuzdelik ratio cokfarkedio Oyuzden oyun fazlasi olanlarin isi cok zor
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 k1nJo said: normalini versin yeter abi, 3 katını 5 katını napıyım ben. zaten bi hax0ra karşı kazanabiliyorsan adam ya çaktırmamak için yapamamıştır ya da alışık değildir vicdan falan yapmıştır. wall acip aim acmayan, ama adam vuramayan gerizekalilar var :P bir mac gordum oyle bir gerizekali. vacban yedi 1 hafta sonra herif.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 su rutbe isinden vazgecip direk MM ratingi gosterseler de bitse su sebeklikler artik.
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 N'olmuş bu oyuna böyle.. MMR fln. Akşam bir girip bakayım merak ettim. Server tavsiye pls.. Namessar bizim gibi ihtyr için server var mı ?
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 yok malesef. arkadas grubunla 5 kisi toplayip direk mac yapacaksin :)
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 FesTivaL said: Namessar bizim gibi ihtyr için server var mı ? level 3 e kadar rekabetci/competitive yaptirmayacak. sonra paso mac. server olaylari sona erdi MM sistemi ile, acsak da kimse gelmiyor
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 oyun baya f2p tier olmuş,2 oyun girdim 2sindede adam çıktı takımdan ne boktan iş amk
Auril Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 olm kırılmış oyun 10 gündür oynamıyordum bi gireyim dedim baktım takım kötü kickleyin dedim çat 1gün ban geldi neyse onu geçtim gene oynuyorum 5-0 durum karşısı full premade leave çektim çat 7 gün ban bu ne lan
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 abi leave çekince ban yemen gayet normal
Auril Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 10 gün oynamamışım 30 dk 2 saat falan okey zaten göze alıp çekiyorum leave 7 gün nedir ya
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 yok birikiyor o. dozajı arttırıyo volvo her banda.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 oyunda hack tavan yapmış asıl sıkıntı o. casual giriyorsun, ölüm kalım maçı oynuyormus gibi takılan türkler yetmez gibi bir de her maç 2-3 hacker oluyor casualde. adam banlanmış yeni acc acmıs tek friendi eski banlı acc, onla da 1.5 saat oynamıs hack ile. lan bari casualde açma dimi
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 gayet güzel bir sistem, her takımı beğenmedim diye oyundan çıkana yarım saat ceza verilse 5v5 oyun bitmez.
Auril Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Claiborne said: yok birikiyor o. dozajı arttırıyo volvo her banda. cd si yok mu bunun kardeşim onu diyorum bende zaten 10 gün elimi sürmemişim 10 gün önce de 1 hafta yiycek kadar leave çekmemişimdir herhalde
Öne çıkan mesajlar