AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 giden xp nin geri geldigini varsayiyoruz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 guernica said: report ettiğiniz adamlara noluyor kontrol ettiniz mi hiç? ceza alıp almadıklarını görebildiğimiz bir yer var mıdır? https://vacstat.us/ burdan listeye ekleyip, takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 k1nJo said: iyi de öyle bir şey olunca o maçları yapmamışsın gibi oluyor sadece. yenildikten sonra yine rank atlayamazsın. edit: dediğinin olması için önce düşmek lazım yani. tamam işte o lossları almamış oluyorsun tie gibi geçiyor, bağıl olarak + expte çıkıyorsun, maçı komple yok sayamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 valve de yazıyordu bi yerde o maçlar yok sayılıyor şimdi arayıp bulamıcam. Ama bence karşıda hacker varsa ve yenersen normalin 3 katı rating verse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 komple yok sayılıyor herkes için. hatta update notlarından bak istersen direk revert kelimesi geçiyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Dragonfire said: karşıda hacker varsa ve yenersen normalin 3 katı rating verse süper olur. normalini verdi de sanki sdf. o hax0r bamlanınca senin win de gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 gidiyor işte de haxer a karşı alınan galibiyet paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 normalini versin yeter abi, 3 katını 5 katını napıyım ben. zaten bi hax0ra karşı kazanabiliyorsan adam ya çaktırmamak için yapamamıştır ya da alışık değildir vicdan falan yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 e şey olur abi o zaman işte yine dediğim gibi, 3 win 2 loss 2 win yaptın de, losslar cheater de, silinince direk 5 win gözüküp ilk maçında loss olsada 5 winde atladığın için ranki yeni rankini gösteriyor olabilir. ben düşüncelerimi ifade etmede zorluk çekiyorum bu ara, yani 100 rank diyelim sen 2 lossla 95te isen, onlar hiç oynanmamış gibi olursa bağıl olarak +20de olursun. silinmiş hali x ise, losslarla x-20 gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 doğru evet, öyle de olabilir düşmene gerek kalmadan. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Silphatos said: yalandır, beraberlikle rank atlanır anca yenilip rank kim atlamış Win ler sadece +mmr olarak islio oyun icinde loss un-mmr indan yuksek bir performans yaptiysan rank atlayabiliyorsun ama bu genelde win/loss rate i az olanlarda gecerli yani 200 oyun oynamissin 100 lossun var ozaman kaybedince rank atlama sansin pek olmuyor Yuzdelik ratio cokfarkedio Oyuzden oyun fazlasi olanlarin isi cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 k1nJo said: normalini versin yeter abi, 3 katını 5 katını napıyım ben. zaten bi hax0ra karşı kazanabiliyorsan adam ya çaktırmamak için yapamamıştır ya da alışık değildir vicdan falan yapmıştır. wall acip aim acmayan, ama adam vuramayan gerizekalilar var :P bir mac gordum oyle bir gerizekali. vacban yedi 1 hafta sonra herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 su rutbe isinden vazgecip direk MM ratingi gosterseler de bitse su sebeklikler artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 N'olmuş bu oyuna böyle.. MMR fln. Akşam bir girip bakayım merak ettim. Server tavsiye pls.. Namessar bizim gibi ihtyr için server var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 yok malesef. arkadas grubunla 5 kisi toplayip direk mac yapacaksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 FesTivaL said: Namessar bizim gibi ihtyr için server var mı ? level 3 e kadar rekabetci/competitive yaptirmayacak. sonra paso mac. server olaylari sona erdi MM sistemi ile, acsak da kimse gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 bu kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 oyun baya f2p tier olmuş,2 oyun girdim 2sindede adam çıktı takımdan ne boktan iş amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 olm kırılmış oyun 10 gündür oynamıyordum bi gireyim dedim baktım takım kötü kickleyin dedim çat 1gün ban geldi neyse onu geçtim gene oynuyorum 5-0 durum karşısı full premade leave çektim çat 7 gün ban bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 abi leave çekince ban yemen gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 10 gün oynamamışım 30 dk 2 saat falan okey zaten göze alıp çekiyorum leave 7 gün nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 yok birikiyor o. dozajı arttırıyo volvo her banda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 oyunda hack tavan yapmış asıl sıkıntı o. casual giriyorsun, ölüm kalım maçı oynuyormus gibi takılan türkler yetmez gibi bir de her maç 2-3 hacker oluyor casualde. adam banlanmış yeni acc acmıs tek friendi eski banlı acc, onla da 1.5 saat oynamıs hack ile. lan bari casualde açma dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 gayet güzel bir sistem, her takımı beğenmedim diye oyundan çıkana yarım saat ceza verilse 5v5 oyun bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Claiborne said: yok birikiyor o. dozajı arttırıyo volvo her banda. cd si yok mu bunun kardeşim onu diyorum bende zaten 10 gün elimi sürmemişim 10 gün önce de 1 hafta yiycek kadar leave çekmemişimdir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar