Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 o da major sayılıyor, sticklerı falan çıkacak. yeter bunlara o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2022 https://www.hltv.org/news/34977/woxic-benches-himself-from-ef-i-want-to-continue-my-career-in-an-international-team rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 rio majoru, cok iyi crowd , stadyum atmosferi tum maclarda, simdi navi furia maci var, guzel mac olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 Death match yapıyorum arada buraya girip kafa dağıtmak için. Az önce girdim 10 kişiden 8 i bot kendi etrafında dönüyor. Oyun bitti 46-1 di benim skor. Oyun 150 liralık kasa verdi. Sattım Allah bereket versin. Botlar sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 SteamDB'ye göre 11 Şubat'ta 1.320.219 online oyuncu ile kendi rekorunu tazelemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 orc_lord, 14.02.2023 15:48 tarihinde dedi ki: SteamDB'ye göre 11 Şubat'ta 1.320.219 online oyuncu ile kendi rekorunu tazelemiş Bilgisayar bizim ülkede daha ucuz bir şey olsa her hafta sonu rekor tazeler steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 ahmedinejad, 12.02.2023 10:44 tarihinde dedi ki: Death match yapıyorum arada buraya girip kafa dağıtmak için. Az önce girdim 10 kişiden 8 i bot kendi etrafında dönüyor. Oyun bitti 46-1 di benim skor. Oyun 150 liralık kasa verdi. Sattım Allah bereket versin. Botlar sağolsun Yeni kasa geldi geçen. Drop gelsin diye millet idle takılıyor. 1 haftaya normale döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Eternal fire'a yeni bi genç eleman gelmiş wicadia diye, xantaresin yerini alacak gibi duruyor. 18 yaşındaymış daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 (düzenlendi) çok temiz oynuyor dünkü c9 maçını izledim, calyx ile birlikte takımın en iyisiydi. sadece frag olarak demiyorum takım oyuncusu olarak çok faydalı çocuk, 1-2 güzel clutch da izletti ben beğendim. frag olarak xantaresin gerisinde tabi ona yetişmesine daha var. Eylül 24, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 oo astralisi de tokatlamışlar, bir sonraki rakip çerez big ama onlara gidip elenir bunlar şimdi csgoyu yüksek yerde bitirecekler helal ama cs2de patlar bunlar, 18 yaşında çocuk zaten kaç yıl oynadı goyu 2'ye de alışır, vactares günde 25 saat oynayarak alışır ama diğer 3'ü bi bok yapamaz büyük ihtimal yeni oyunda takım patlar büyük ihtimal. majerin zaten koçluğa geçmesi lazım, 1.6'da wcg falan izlerdim orda fransız takımında (zamanında top3 takım) oynuyordu tip 20 yıl önce, bi bırak lan yeter dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Bugün cs 2 geliyormuş hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 (düzenlendi) cs:go sunucuları bugün kapatılıyor demişler, takip eden herkeste iyi anılar vardır, güzel bir maceraydı gg. https://www.youtube.com/watch?v=KDYv0HJXo-c Eylül 27, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 kqly yoksa izlemem diyodum varmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Bigi de tokatlamis 2-0 ef, bugun naviyle ceyrek final. Navi eski navi degil buyuk ihtimal bunu da alirlar, yillarda bi bok yapamayip son csgo t1 turnuvasinda akip bitirecekler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 5 kasa açtım dün nah çıktı sdfxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 sıra @xunn da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar