Creus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 en önemli şeyi en son söylemişsin abi :D
benjani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 bir arkadaş hile satın aldı, 3 haftadır döne döne vuruyor karşıda hile görünce.hala banlanmadı.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bizim bi arkadaş 50 maç attı öyle en az rahat bi ay takıldı sonra hop ban ansızın
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 o ban kaçınılmaz, arkadaşın sayılı günlerini doya doya geçirsin. ileride 2.ye tekrar alırsa da suratına tükür ve hayalarına tekme at. sonra da tüm arkadaşlık ilişkilerini kes.
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 banlanmak için oynuyor zaten ya, çok dertlendirmiş oyun.
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 ilk 10 roundda sadece deagle alıp 2 kill alabilen gerizekalı geldi 4-6, o 4 roundun üçünde de ben ace yaptım sonra herifi roundun başında öldürüp çıktım, herif lolol we won retard derank falan diye profileme mesaj bırakmış watch'dan maça baktım, 4-16, herif 2 kille de bitirmiş (facepalm)
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 ergen misin abi adamı öldürüp çıkmalar falan ahah.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Xenocide said: arkadaşın -4 yaşında mı. Abi sesli gülmek.
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 adamlar mikrofondan birbirlerine bağırıp duruyorlardı bir yandan da chatten karşıya söverken, hiç taşımaya kasamadım arkadan bebe belik geliyor biri ARTİYOM diye anırıp duruyor falan of
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 cs nin en güzel yanı o be karşı tarafı delirtmek adam bir şey dedikçe ağla yazmak kadar güzel bir şey var mı
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 keleşim ben birileriyle oynasak gold nova-keleş arası harika olur. :3 steam profile linkimi bırakıyorum şöyle: http://steamcommunity.com/id/minaplays/
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 hm 1200 saat oynayıp nova-keleş olmak
noddle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 cs:go oynarken bir yandan digibyte kazanan var mıdır? Tavsiye eden var mı? Yoksa hiç girmeyeyim mi? "DigiByte Gaming (www.digibytegaming.com) announces the addition of Counter Strike Global Offensive (CS:GO) today to its platform. DigiByte Gaming allows players to earn DigiBytes by playing the popular free-to-play online game League of Legends and now Counter Strike Global Offensive. Players are rewarded based upon their in game performance with DigiBytes sent directly to their DigiByte Gaming wallet."
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Promenader said: hm 1200 saat oynayıp nova-keleş olmak şu kafaları hiç anlıyamıcam... hiç hemde
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ben cevap vereyim, fps oyun geçmişim yok. oyunun sadece açık kaldığı away olduğum süre 300 saattir en az. dmg idim zaten. 1.5 sene oynamayı bıraktım. son 1 aydır tekrar başladım oynamaya silver'dan başlattı beni. geri yükseliyorum. teşekkürler.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 hayır abi yani birde belki adam trolluyor belki adamın takım arkadaşları yok belki adam 1200 saatin bilmem kaç saatini silah yarışında ya da başka bölümde geçirdi..
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 yani evet herkes mm oynamak zorunda değil. benim çoğu arkadaşım mm'e daha yeni başladı.
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 feverfeverray said: ben cevap vereyim, fps oyun geçmişim yok. oyunun sadece açık kaldığı away olduğum süre 300 saattir en az. dmg idim zaten. 1.5 sene oynamayı bıraktım. son 1 aydır tekrar başladım oynamaya silver'dan başlattı beni. geri yükseliyorum. teşekkürler. akşam eklerim oynarız.
noddle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ekledim. Ben de şuan LE'yim, 6 aydır LE-DMG arasında gidip geliyorum :) Şu profil de benim, pati ekibi ile oynamaktan memnun olurum.
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Llama said: Promenader said: hm 1200 saat oynayıp nova-keleş olmak şu kafaları hiç anlıyamıcam... hiç hemde mm harici bir modda oynasan bile illa biraz ilerleme kaydetmen lazım
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 oyunum bitmek üzere. oynar mıyız şu an?
Öne çıkan mesajlar