Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

VAC-secured bi server'a girdiğinde, sistem ile senin aranda bi soru-cevap tarzı niteliğinde bi ilişki oluyor.

hile vb açarsan, senden sisteme giden bu yanıtlar anormal olur ve hesap flaglenir. hatta bu yanıtlar, vac database'inde tanımlıysa zaten ban yersin önünde sonunda. ne kadar süre sonra yersin orası meçhul ama.

sonuç olarak hesap flaglendikten sonraki maçlar muhtemelen siliniyordur.

edik: ben de maç demişim de win o aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Senle açmadı diye bisey yok. Tum maçları siliniyor

bende böyle biliyorum da
işte 12 saat oldu hala silinemdi bende bir şey merak ettim
ilk defa böyle olacakta bakalım nasıl işliyor sistem merak ettim doğrusu

adam 6cı maçında ban yemiş direk oyun esnasında bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Dün karşı takımdan biri mevlana açtı. Buna karşılık bizim takımdan 2 kişi daha mevlana açtı. 3 kişi döne döne oynadılar. Bizim hileciler kazandı maçı doğal olarak. Ben ve geri kalanlar ise takıldık öylesine. Çıksam maçtan ceza yicem. Çıkmasam 1 saatim boşa gidiyor orda. İlla bu mallar ban yicek çünkü ve maç silinecek. Oynamayayım diyorum fakat seviyorum oyunu. Nasıl bir döngü bu ya... Bu arada rütbem LEM. Rütbe arttıkça hile ve çeşitleri artıyor. Oraya kümelenmiş bütün hileciler. Sonuçta global üstü rank olmadığı için hepsi orada takılıyor. En temiz ranklar nova ve keleş civarları.
Sosyal ağlarda paylaş

senin arkadaşlarının hesapları da mı prime değil?

ben de 1,5 yıldır oynamıyodum, 1 hafta-10 gündür tekrar oynamaya başladım mm. toplamda 45 maç falan attım(oha çok oynamışım lan). toplamda herhalde 2 ya da 3 kişiden falan şüphelenmişimdir ki o maçları da kazanmıştık. demo indirip izlemedim bile.

edit: rank bu arada supreme'di, afk kalınca mı artık ne olduysa kazanınca dmg'ye attı başta. şimdi tekrar supreme.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

applev0dka said:

Senle açmadı diye bisey yok. Tum maçları siliniyor

alâkası yok.
maçları değil bi kere winleri siliniyor. o da recent wins. ne kadar recent bilmiyorum ama dediğim gibi muhtemelen hesabı flaglendikten sonraki winleridir.

Losslari neden silsin ya .d tum maçları derken winleri demek istedim zaten sorry.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

senin arkadaşlarının hesapları da mı prime değil?

ben de 1,5 yıldır oynamıyodum, 1 hafta-10 gündür tekrar oynamaya başladım mm. toplamda 45 maç falan attım(oha çok oynamışım lan). toplamda herhalde 2 ya da 3 kişiden falan şüphelenmişimdir ki o maçları da kazanmıştık. demo indirip izlemedim bile.

edit: rank bu arada supreme'di, afk kalınca mı artık ne olduysa kazanınca dmg'ye attı başta. şimdi tekrar supreme.

eskiden oynadığımız gibi mm girelim seninle ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...