Aiko Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 valla bende o yuzden paylaştım. sonunda kahkaha attım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Simdi bi sey sorucam Bizim ark cileden cikmis hack acmis alti mac sonrasi vac bani yemis Bunla cok mac attik nerden baksam bu adamla 20 30 beraber zaferim vardir. Simdi bu zaferlerim silinecek ama ne zaman silinir bu zaferler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ban yediği zaman siliniyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 12 saat oldu silinme falan yok demek ki benle açmadığı için silinmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 veya silindi, senin haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 yok baktım şimdi zaten dün son zafer sayıma da bakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Senle açmadı diye bisey yok. Tum maçları siliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 VAC-secured bi server'a girdiğinde, sistem ile senin aranda bi soru-cevap tarzı niteliğinde bi ilişki oluyor. hile vb açarsan, senden sisteme giden bu yanıtlar anormal olur ve hesap flaglenir. hatta bu yanıtlar, vac database'inde tanımlıysa zaten ban yersin önünde sonunda. ne kadar süre sonra yersin orası meçhul ama. sonuç olarak hesap flaglendikten sonraki maçlar muhtemelen siliniyordur. edik: ben de maç demişim de win o aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 applev0dka said: Senle açmadı diye bisey yok. Tum maçları siliniyor alâkası yok. maçları değil bi kere winleri siliniyor. o da recent wins. ne kadar recent bilmiyorum ama dediğim gibi muhtemelen hesabı flaglendikten sonraki winleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 applev0dka said: Senle açmadı diye bisey yok. Tum maçları siliniyor bende böyle biliyorum da işte 12 saat oldu hala silinemdi bende bir şey merak ettim ilk defa böyle olacakta bakalım nasıl işliyor sistem merak ettim doğrusu adam 6cı maçında ban yemiş direk oyun esnasında bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 keşke ilk maçında yeseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Dün karşı takımdan biri mevlana açtı. Buna karşılık bizim takımdan 2 kişi daha mevlana açtı. 3 kişi döne döne oynadılar. Bizim hileciler kazandı maçı doğal olarak. Ben ve geri kalanlar ise takıldık öylesine. Çıksam maçtan ceza yicem. Çıkmasam 1 saatim boşa gidiyor orda. İlla bu mallar ban yicek çünkü ve maç silinecek. Oynamayayım diyorum fakat seviyorum oyunu. Nasıl bir döngü bu ya... Bu arada rütbem LEM. Rütbe arttıkça hile ve çeşitleri artıyor. Oraya kümelenmiş bütün hileciler. Sonuçta global üstü rank olmadığı için hepsi orada takılıyor. En temiz ranklar nova ve keleş civarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 global ve kartal arası oynayan arkadaşlarımda şikayetçi hileden ki adam yeni hesap açıyor ilk 10 maçı kazanmış gelmiş rütbe atıyor global hop karşına çıkıyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Da ayrı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 senin arkadaşlarının hesapları da mı prime değil? ben de 1,5 yıldır oynamıyodum, 1 hafta-10 gündür tekrar oynamaya başladım mm. toplamda 45 maç falan attım(oha çok oynamışım lan). toplamda herhalde 2 ya da 3 kişiden falan şüphelenmişimdir ki o maçları da kazanmıştık. demo indirip izlemedim bile. edit: rank bu arada supreme'di, afk kalınca mı artık ne olduysa kazanınca dmg'ye attı başta. şimdi tekrar supreme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bingildak said: Da ayrı da öyle bi zorunluluk görmüyorum kendime 40k postta hepsi birleşiktir herhalde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 öğrenmenin post sayısı yoktur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 k1nJo said: applev0dka said: Senle açmadı diye bisey yok. Tum maçları siliniyor alâkası yok. maçları değil bi kere winleri siliniyor. o da recent wins. ne kadar recent bilmiyorum ama dediğim gibi muhtemelen hesabı flaglendikten sonraki winleridir. Losslari neden silsin ya .d tum maçları derken winleri demek istedim zaten sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 sana yazdıktan sonra ben de maç yazdığımı fark ettim zaten bi üst mesajda :D da tüm winleri değil, recent diyor volvo. o da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 1 haftadır main acc ile attığım 50 maçta sadece 2 kişiden şüphelenirken, smurf ile girdiğim ilk maçta direk bariz cheater geldi lan vay anasını :D bi de türk hepsi, grup kurup tag falan almışlar lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 2 gün oldu hala silinmedi bu arada ilginçtir ki galiba sadece açtığı maçlar silindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 silenecek olanlar ban yediği an silindi zaten sen neyi bekliyon ki anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 k1nJo said: senin arkadaşlarının hesapları da mı prime değil? ben de 1,5 yıldır oynamıyodum, 1 hafta-10 gündür tekrar oynamaya başladım mm. toplamda 45 maç falan attım(oha çok oynamışım lan). toplamda herhalde 2 ya da 3 kişiden falan şüphelenmişimdir ki o maçları da kazanmıştık. demo indirip izlemedim bile. edit: rank bu arada supreme'di, afk kalınca mı artık ne olduysa kazanınca dmg'ye attı başta. şimdi tekrar supreme. eskiden oynadığımız gibi mm girelim seninle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 k1nJo said: silenecek olanlar ban yediği an silindi zaten sen neyi bekliyon ki anlamadım. bende silinmedi bende adamla oynadık diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Aiko said: eskiden oynadığımız gibi mm girelim seninle ;) aynı anda mı basalım diyosun yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar