Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Magnum said:

Tamamdır bakayım hemen oraya, cok tesekkurler
mesaj kutun dolu buraya yazıyorum.

şimdi şöyle ilk başta opskinse bitcoin hesabını tanıtırkende senden kimlik ve adına adresine düzenlenmiş 2 tane zarf/kargo vs istiyorlar.yarım saat geçmeden onay maili geliyor. ben blockchaine aldığım ödememi çekmedim hiç. gene o hesap üzerinden harcadım sürekli.

ya parayı beklet ya koinimin hesap alımını açmasını bekle ya da blockchaine çek orada beklet, harcama vs yapıcaksan eğer.

vpn ile paypal hesabı açabilirsin belki fakat pek bilgim yok o konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

blockchain'de hesaba para aktarımını bulamayınca paypal hesabı arayışına girdim. yurtdışnda yaşayan bir arkadaşa açtıracağım muhtemelen, oraya çekip ondan bana iletmesini isteyeceğim. yani anlaşılacağı üzere, nakit olarak almak istiyorum. (genel giderlere harcama yapacağım. :> )

teşekkür ederim cevap için.
Sosyal ağlarda paylaş

Yabgu said:

:( bu arada o rank ne demeyin, bayadır girmiyordum MG2'den düşmüşüm buralara haliyle KANSER

[video]https://www.youtube.com/watch?v=a-5fzCwE0A8?feature=oembed" width="459">

hiç girme normal matchmaking'e. ver esea parasını gir adam gibi oyna, orda kanser olma ihtimalin official valve serverlarına göre 100 kat daha düşük. attığının gitmesini saymıyorum bile bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

virtus pro oyuncuları ayda 25k $ kazanıyormuş. polonyada ortalama maaşın 700€ olduğunun düşününce insan var anasını diyor.

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/5qc0sa/virtuspros_new_salary_25000_usd_per_month/

Milletin ne kadar para kazandığını konuşmak bizim millete has birşey değilmiş demekki. redditdeki başlığı açan türk olabilir tabi o ayrı.

Bi de turnuvalardan kazandıkları paralardan ziyade yaptıkları sponsorluklar iyi para getiriyor. Örneğin qpad ekipman firması 10 yıldır sponsorları. Şimdide steelseries sponsor olmuş vs. Tr de olduğumuz için bihaberiz bu durumdan ama, neredeyse her haftanın 2-3 günü avm tarzı yerlerde imza dağıtıyor vpnin elemanları. Çok meşhurlar yani ülkelerinde. O yüzden normal 25k$
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...