Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 o skor nereden lan, benim avatar iyiymiş sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 omgpop diye bi oyun galiba. pembeli şekilli avatar hiç değişmemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 chuck norris var lan avatarda adam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 zack galifnakis diil mi lan o hangoverdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 reyisin ünlü akimbo mac10 fotosunu nasıl bilmiyorsun vay köylü http://730.no/images/news/News_009756_Other_001.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 sunuculara ne olmuş bilen var mı oyun bulmuyor rütbeler gitmiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 serverlar patlamış, dün gece de böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 benim rank geldi az önce, bi competitive attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 13 dakikalık queue veriyor - kesinlikle oyun bulmuyor ama. patlamış serverlar kurbaa olmuş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 esea bile giremiyoruz. serverlarda calısma var. csgo prime betadan çıkıyore diyorlar 128 tickrate server gelecek diyorlare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 1 saat önce mm attım 31 ms vardı kaymak gibi server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Aiko said: esea bile giremiyoruz. serverlarda calısma var. csgo prime betadan çıkıyore diyorlar 128 tickrate server gelecek diyorlare. y a l a n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 neymar son 2 haftada 100 saat cs:go oynamış. işsiz http://steamcommunity.com/id/neyjuca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 fallen falan bikac sk ziyarete gittiler neymari onlarla taqilmistir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 adam fakir galiba, birkaç oyun gönderelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 laptopta oynuyo zaten noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 selam biz lath ve sereglin'le lobi kurduk patatesler olarak. https://www.twitch.tv/minaplays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 o gözlük ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 lens galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 körüm abi ben napiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 senden bir rank üstte olan veya oyunda 3 kill fazla alan kişilerin sana uzmanlık taslaması o kadar anlamsız bir durum ki... bi de gelip "game sense deniyor buna, bunca saat öğrenemediysen ben mi öğretecem sana" diye saçma sapan tavırlar. insanın motivasyonunu da alıyor götürüyor, kazanabileceğin maçı kaybettiriyor. öte yandan karşıdaki rakip senden iyi olsa bile, şakalarla esprilerle keyifli biçimde oynadığında, motivasyon ile maçı kazanabiliyorsun. daha da güzeli, "lan olm sağolun be iyiydi bu maç" hissiyle ayrılıyorsun. kısacası, kasmayın olm bu kadar lan, ne olofmeister'sınız ne de GeT_RiGhT. altı üstü kıçı kırık bi comp ranki var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 bone şu dediğin direk tavla taktiği misal biz 5li girdik mi bir tanesi devam lı işte ez yazıyor falan ilk başta sonra bir başlıyor karşı taraf konuşmaya sonra hep birlikte saldırıya geçip dalga geçtik mi resmen alamıcağımız maçı alıyoruz : ) bence eğlenceli hele ki karşı tarafın o küfürleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 le - lem seviyesi arasında takılan adam arayan var mı? benim oynadığım arkadaşlarım 2 3 maç sora salıyolar. şöyle taktik falan yapabileceğimiz ts'li falan bi organizasyon yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 tam türk usulü kaybetti SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 envye çok mal yenilmişler izlemedim ama skorlardan belli chokelamışlar bariz. finale çıkıp 800k veya 400k almak yerine ki kinguini yenip 800 alırlardı büyük ihtimal, 3./4.'lükte vpye yenilip 60k almışlar. rip 740k USD, ağlatır insanı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar