Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 10 dk retry spamlersin serverda 1 kisilik yer acilir tam baglanacakken el alismis bir daha retry cekersin o an ve dolar tabi server küfredersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 oyunkulubu.com vardı cafeden 4-5 kişi aynı anda spam yaptığımız zamanlar aklıma geldi ya of. biri girince diğerleri isyan ederdi. denemekten yorulanlar kalkar, girenden 1-2 el oynamak için yandan uzanırdı klavye mouse'a falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 all seeing eye donemin efsanesi server programimizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/4xnlx5/cs_in_north_africa_is_dead/ şurda yorumlarda yazanları okuyunca ping sorununun bize has olmadığı gözüküyor. adam ingiltereden 80 ms ile yunanistan 110 ms ile oynuyormuş. bizim slip 30 ms alıyor valve serverlarında. ama hala noob o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 anca yorum oku bütün gün, redditte gez. b de ninja yapmaya uğraş. p250 dilen milletten, d2 de midden cık awpyi vur, mirage da smoke at. kendimi geliştirim, 2 spray çalışım yok. ekrana bakamıyorum lan utancımdan sen spray yapınca. rezil herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 imzana yazmışsın zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Epik kadro shufflei geldi godsent = fnatic 2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Sourcefilmmaker(tu) https://www.youtube.com/watch?v=mC1drOwF0Mc Edit: Site mi bozuldu video kapkara kaldı burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Emre333 said: anca yorum oku bütün gün, redditte gez. b de ninja yapmaya uğraş. p250 dilen milletten, d2 de midden cık awpyi vur, mirage da smoke at. kendimi geliştirim, 2 spray çalışım yok. ekrana bakamıyorum lan utancımdan sen spray yapınca. rezil herif. herşeye laf et spreyime laf etme. picassonun fırça darbeleri gibidir spreylerim. supreme seviyesinde her maçı 3 frag bitiriyosun bunun açıklamasını yap sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 lan böyle maçlara laf ediyonuz, şu maçta ben 4 bira içmiş halimle sizle aynı vuruyorum ya. iyi ki bir maç 3 adam vurduk ne var. ayrıca eco vurmuyorum sizin gibi, fotoda gozukuyor cok net bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 ayık kafayla oynadığın benimde olduğum maçların ss'lerini koy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 ben. bomba çözmeden maç kazandıran adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Aiko said: ayık kafayla oynadığın benimde olduğum maçların ss'lerini koy :) geçen eren taşıyo bizi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Emre333 said: Aiko said: ayık kafayla oynadığın benimde olduğum maçların ss'lerini koy :) geçen eren taşıyo bizi yine http://i.hizliresim.com/B8R5WL.jpg sidik yarıştırmayalım istiyosan. bu maçta yaptığın hareketi klip yapıyim istiyosan applevodka'nın videosuyla kapışır sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 sidik yarıştıracaksanız paylaşacağınız ss'lerde lütfen k evet buyrun devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Deathmatch sunucusuna HLSTATSX kurdum haberiniz ola. Istatistikler sıfırlandı. http://stats.hazardcourse.com/hlstats.php rank top10 yazarak bakabiliyorsunuz 185.86.152.67:27016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 abi resmen novalarda ışıksızım. ulan dmg bıraktığım oyuna nova 1 olarak başlattı. ne oldu bu ranklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 [SERVERS] – Added official game servers in Peru. Son update ile peru'a bile server eklendi, bizde halen server yok. Allah belanı versin gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 lan bi usp zevkimiz vardı, onun da içine sıçmışlar adeta. kim yapıyor abi bu ses efektlerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Eklendi mi bilmiyorum : https://www.youtube.com/watch?v=NvT-zAqUwEI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Aiko gelip Adam iyi, siz noob olduğunuzdan herşeye hack diye ağlıyorsunuz diyecek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rpjbXtt4KLQ 0:15 de ölen tridz benim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bu kadar skinlerle neden casualda hile açıyorlarki? skinlerle alakalı bug falan mı var acaba nedir bu rahatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 senin bunu düşünmeni istiyorlar işte. oha adamda ne skinler ama hile açıyor demek ki ban yemiyor ben de açayım diyor. ya kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor, ya da bug. 1. daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bir de serverdayken skin varmış gibi bıçak seçebildiğin serverlar var ama silahları bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar