Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 en alakasız zamanlarda inv atıyorsunuz çok başarılısınız o konuda napayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 entel görünümlü sisko olmaktansa sisko görünümlü entel olmayı tercih ederim. adam yine hakaret etmek isterken selfpwn yaptı ya ahahah no county for old köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ayrıca ben sisko da değilim. bu arkadasla gold ilgilensin lütfen sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 en köylü benim lan, dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 entel olacağıma köyde eşşek dürterim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Aluriel said: en köylü benim lan, dağılın adam haklı. title ile geldi respect.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 adamla şu video üzerinden o kadar çok alay ettik ki 1200 view olmuş hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 su videonun sebebi karı gibi bağıran 3 tane takım arkadaşı ve duymayan bir sağ kulak ona ragmen Bitch pls modunda taşıyorum takimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 en noob halimle kalibre olmak istemiyorum, sonra dotadaki gibi tırmanması sıkıntılı oluyodur. cs 101, 102 falan nerden alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ben ağır noobum ona ragmen silverdan gold4 e kadar fırladım keleş geliyo az kaldı :d ki ilk rank oynadığımda daha dust2 yi bilmiyordum nerden nasıl gidiliyor falan diye öyle başladım ben hiç değilse dust 2yi ögrendim diğer mapler yok ama hala :( oyna geç yani oynaya oynaya ögreniliyo dota kadar kanser değil hani stack falan girebildiğin ilçin halihazırda rankedta eglenebilme sansın oluyor hiç yoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 b0nventre said: eski accountumun mailini unuttugumdan beri giriş yapmıyorum bu accountu 2007 de aldım sizin gibi kendini üstün ırk zanneden ergenler gelince de yazmayı bıraktım gerçekde görsek şişko veya barzo görünümlü entel tipler oldugunuzu biliyorum malesef :( aranızdan 3 5 kişiyi tanıyorum köylü Lel of leş gibi tarhana koktu forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 vac http://www.youtube.com/watch?v=scXqMOuyxjY http://www.youtube.com/watch?v=6bvA_eQ87k4 http://www.youtube.com/watch?v=oPBr6hUv4sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 AtlaraFisildayan said: Silphatos said: ben de 150 tllik sticker, imza, foil capsule neyin aldım düm asdfg. 1 ay sonra 300tl ez gaben money su insaatci bicagini degistirirsin umarim pigeon.jpeg niye olm ben seviyorum onla siva falan guzel basiliyo. Metal yuzey uzerine astarda atiliyo baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 applev0dka said: su videonun sebebi karı gibi bağıran 3 tane takım arkadaşı ve duymayan bir sağ kulak ona ragmen Bitch pls modunda taşıyorum takimi o mac sonuncuydun her zamanki gibi ve yenerken o round ile comebacki ateslemistin rakibin. Ama sagir kulak falan dedin uzuldum sonra disable edecektim vidyayi fakat cok iyi lan huehuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 tiLi said: en noob halimle kalibre olmak istemiyorum, sonra dotadaki gibi tırmanması sıkıntılı oluyodur. cs 101, 102 falan nerden alabilirim? cobble mirage cache videolarını izle ytubedan tricks diye aratıp, dust2 oynama rank alıcaksan daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 benimde cobble öğrenmem lazım baya sevdim haritayı bende izleyim double post oldu idare edin. var mı tavsiyeniz cbble için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 afedersin ama cobble bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/538512254283049659/E4AEA9FB51CEE802F40FF188C98ED31D08F8B5BF/ yer isimlerini bil yeter gerisini oyunda halledersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 drop'ların reset günü mü değişti, yoksa gaben bir drop'umu yedi mi?en son geçen pazartesi drop almıştım, rank atladım şimdi drop gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 cbble eskiden güzeldi ya.b'de ninja yeri vardı, millet önünden geçer görmezdi seni.bir de 2 kişi üst üste çıkıp kutunun üstüne kurardı bombayı, ct tek kişi kaldığı zaman çözemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ya allah belasını versin böyle bi spastiklik olabilirmi? herifi kicklediler yes dedik 1 gün ban verdi böyle bi gerizekalılık varmı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 o yüzden hep no diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 key ile knife alan var mı patide şuan trader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Lectre said: tiLi said: en noob halimle kalibre olmak istemiyorum, sonra dotadaki gibi tırmanması sıkıntılı oluyodur. cs 101, 102 falan nerden alabilirim? cobble mirage cache videolarını izle ytubedan tricks diye aratıp, dust2 oynama rank alıcaksan daha. dust2 niye oynamıyım abi? cbble ve cache adam gibi öğrenmek gerek doğru diyosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar