KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 mmr nedir? bi tuto yok mu cs.go+steam terimleriyle ilgili? başlangıç için tavsiye topak'ı falan? en azından setup mesela: radarı büyüt, merkeze al, ekranı 4:3 yap crosshair style 5 kullan gibi bunlar yanında. ya da biri bana özelden tuto geçse?
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 olduğu gibi oyna işte pek bi şey değiştirmene gerek yok. mmr = matchmaking rating. kantırda gizli kendisi rankler ona göre belli oluyor. crosshair'ı şöyle kullanıyodum ben: cl_crosshairscale 0 cl_crosshairsize 5 cl_crosshairstyle 4 cl_crosshaircolor 5 cl_crosshaircolor_b 250 cl_crosshaircolor_g 50 cl_crosshaircolor_r 250 cl_crosshairgap -2 radar zoom in/out için de cl_radar_scale var bende 0.35 sanırım. maplerin de callout'larını öğren. onlara da google'dan bakabilirsin.
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 çift keleşken bıraktım, başlayıp bi tane win aldım gold nova master. uğraşmıyorum artık bıraktım sanırım bu sefer. dotadan da reportlanarak low prio yemişim, onu da bıraktım diyelim uğraşamam 5 oyun doldurmayla. valve ne de çabuk soğutuyo kendinden xd
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 çift keleşten oynamadığın için mi düştün. tekrar çift keleş olman için 5 maç mı kazanman gerekiyor 16/30
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 KillJoy said: mmr nedir? bi tuto yok mu cs.go+steam terimleriyle ilgili? başlangıç için tavsiye topak'ı falan? en azından setup mesela: radarı büyüt, merkeze al, ekranı 4:3 yap crosshair style 5 kullan gibi bunlar yanında. ya da biri bana özelden tuto geçse? crosshair için, steam workshop'ta Crosshair Custom Map'i var, onu yükle, bütün pro oyuncuların crosshairlerini gösteriyor, üzerine ateş ediyorsun otomatik o crosshair olarak ayarlıyor. çook faydalı ve kolay. default crosshair'le bi bok yapamıyorum ben.
noddle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Beyler, Google play store da CS:GO icin olmazsa olmaz iki tane faydali app var tavsiye ederim, bos zamanlarimda, ya da mac sirasinda hizlica bakiyorum: 1-) cs go: smokes 2-) callouts and strats for cs:go
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 callout un map olduğunu bilmiordum bile :D baya go noob'uyum dün ilk defa competetive girdim. Takımda ikinciydim ama yenildik tabii ki. Ne kadar maç yapıyor da olsan, takımda birlik yoktu hiç. maçtan maça koşanlar yok mu? bana steam id'nizi pm atın takılayım bende. bide kulaklık+mousepad < 200tl önerilerinize açığım
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 hatta herkes bana steam id atsın, grup oluşturayım, oyuna giren mesaj atar,uygun olan gelir. 15 kişi falan olsak, kendi aramızda da çeviririz direk.
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Artariel said: çift keleşken bıraktım, başlayıp bi tane win aldım gold nova master. uğraşmıyorum artık bıraktım sanırım bu sefer. dotadan da reportlanarak low prio yemişim, onu da bıraktım diyelim uğraşamam 5 oyun doldurmayla. valve ne de çabuk soğutuyo kendinden xd gold nova master ne yahu? eli kolu olmayan adamlar bile eagle'dan başlıyor sdfsfdsfdsf.
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 KillJoy said: hatta herkes bana steam id atsın, grup oluşturayım, oyuna giren mesaj atar,uygun olan gelir. 15 kişi falan olsak, kendi aramızda da çeviririz direk. başlığı var onun biraz arasana forumda.
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 kendi aranızda çevireceğiniz maçlara gelebilirim ya, macbookta başka türlü oynanmıyor. eğlencesine gelip ölürüm anca.
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 şu anda 3 aktif grup var biz biraz yavaşladık ama geliriz yine. Aikoların bir grup var ama hemen doluyor birde ranklar daha üst sonra birde amcaların grubu var buradan namessar falan.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 eğlencesine gelemezsin bizim gruba, 3 yanlıştan sonra leave çekiyor adamlar, acıma yok.
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Abi magic mouse ile oynayamıyorum. DMG idim ben yoksa. size göre yine noob tabii ama. anca böyle kendi aramızda atacağımız kafaya sıkmalı maçlara gelirim. mm giremem bu halde.
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 bakındım da bulamadım. siz bana steam id'leri atın ben topliyim en azından. Bide sonuçta grup olduktan sora mm yapanda der yani min rank bu, noob gelmesin der, ben girmem ff girmez dfasdfsdf
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 eski dmg, yeni çift keleş. şimdi keleşim artık. ya foruma en yakın arkadaşımı üye yaptım da, o kız global ve afedersiniz köpek gibi oynuyor. sanılanın aksine boost değil yani. üyelikler kapalı şu an. kabul olursa, amerika'da düzenini kursun kız, yeni pc toplayacaktı. onu alın asıl aranıza.
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 ahmet bugün bir atsakmı ben 2 haftadır oynamıyorum sanrıım.
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 düşmüştür o da ya ne zamandır oynayamıyor amerika muhabbetine. toparlar maks. 1 aya falan ama. beni de ekleyin bu arada en kötü spec atarım http://steamcommunity.com/id/minaplays/
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Global kız olmaz. bait arkadaslar yemeyin
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 yok abi. baya bildiğin oynuyo. ferit (wtcnn) bi ara oyunlara alıyordu onu. herkesten çok vuruyor kız. zaten ps cod'dan gelme. pcye ilk geçtiğinde fpsde benden kötüydü, 1 sene içinde hayvan gibi trainledi. deli gibi oynuyor.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 kızlı erkekli cs mi oynancak şimdi forumda LUL
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 paticikte bir ilk.. ahuah killjoy ekle sen beni dm girelim
Öne çıkan mesajlar