Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 geçen akşam @ faceit premium ;) http://www.youtube.com/watch?v=l0hfzy0jTeI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 3. hedşatta aim açık olduğu belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 adamlar silver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 hsler gayet güzel de çok geriden almasan video da daha güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 videoyu mu, bomsite'i mi :) editlemeye üşendim zaten 20 sn video asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 benjani said: adamlar silver evet silver lig maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 ben de geçen oyun oynamadan rank düştüm dedim ne zaman hacker ile oynadım acaba, geçen hafta bu noobla 2 mac attık o winler silindi kesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 video başlangıcını adamı boostlamanla başlatsaymışsın mesela daha kısa ve hoş olurmuş gibi geldi ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 global olunca matchmaking gameover oldu, esea falan akmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 NEden game over oluyor Global olunca, maçların daha zevkli olması gerekmez mi? En azından o aptal ruslar veya agresif tavırlar sergileyip, henüz ilk başlarda oyundan kopartan adamlar yoktur yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 global bile skill olarak hafif kalıyor çünkü bir süre sonra, esea bi üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 evet globalinde ustu rankler olmasi lazim sanki, bana biraz oyle geliyor. misal ben diger globallere gore averaj kaliyorum, cok cok nadir top frag yapabiliyorum, genellikle hep 3.yum. gerci birazda fps ile ilgili, ortalama 47-48 fps ile oynadigimdan sikintili durum. ozellikle smoke kenarlarindan peek ettigimde ciddi drop yasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 fps değilde ping demek istedin heralde. 50 fps ile global olduysan ayrı helal olsun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 yani oynanamayacak durumda degil oyun, tabi nuke girmiyorum hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ben de 60-70 ile global olduydum geçen yıl, fps pinge göre daha az etkili imho. fpsye alışınca oynuyosun ama 150 pinge alışılmaz, alışssan da pvpde alamazsın karşısı çok yeto değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ^ %100 katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 en iyi https://www.youtube.com/watch?v=PaQzgF95Gv4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 o değil de bu ara volvonun serverları ne patates ya, bi lag giriyor herkes 200-300 ms'e fırlıyor, oynanmıyor 2-3 round. 1 maçta 2 kere girince gg zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Silphatos said: ben de 60-70 ile global olduydum geçen yıl, fps pinge göre daha az etkili imho. fpsye alışınca oynuyosun ama 150 pinge alışılmaz, alışssan da pvpde alamazsın karşısı çok yeto değilse sen globalken bonecte kartaldı. esea fln denemeyin 4 globalin arasına 1 tane nova gelince saçma sapan maçlar dönüyor. maçların çoğuda böyle geçiyor tavsiye etmiyorum. faceitin premium unda ligine göre adam geliyor fakat onda da troll çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=EfyH26JdiO8?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bone said: 1:1 oynayın daha iyi hs atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 scientifically proven https://www.youtube.com/watch?v=oc9SvJlZyDs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=gwpDe3iaQ_A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 oha çok iyi ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar