Promenader Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 aptal valve önce telefon uygulamasını düzeltsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 hakkaten uygulama benim eski s3te rezalet çalışıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Silphatos said: inf nasi reserve ya mal volvo. Yeni nuke de bok gibi. Diger tum mapler sabit 300 fps nuke 100 150 nasil yaptilarsa igrenc texturelarla. Bu arada prime mm diye bir gelmis. Aksam bakmak lazim hem zengin hem fakir. inf çıkması iyi oldu ama nuke bu haliyle leşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Gtx980le bile fps dusuk bariz bozuk yamislar mapi. Grafikler de guzel olsa bari kusmuk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 4850 den gtx980 e geçmiş adam. that upgrade.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 source motoru cpu yu daha cok kullanıyormus. islemciden dolayı olabilir fps dusmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 k1nJo said: normalde aynı hesapta kalmamalı, aynı numarayla birden fazla hesap açabilmeliyiz bence. olayın esprisi "prime" account zaten. prime accountuyla giren kişilerin karşısına 30 saatlik hackerların ve global elite smurflerinin gelmesini azaltacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Şu oyuna saat/oynama dengesi de gelse baya bir azalır. Rank yanında 5 kişinin gameplay ortalaması +/- 150saat ortalamalı grup gelse karşıya daha bir denge kurulur. 15saatlik hack adamla eşlemez beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 dün akşam türk bir takımla oynadık. 1 hacker + 4 boost attıran noob takımda 1 tane adamın 80 saat played time'ı var. 5 deagle headshot ace roundlar falan alıyor. bir ara scoreboard su sekilde idi. 22 8 4 1 0 adamın önce düştüğü her roundu kazandık maçı aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Bone said: k1nJo said: normalde aynı hesapta kalmamalı, aynı numarayla birden fazla hesap açabilmeliyiz bence. olayın esprisi "prime" account zaten. prime accountuyla giren kişilerin karşısına 30 saatlik hackerların ve global elite smurflerinin gelmesini azaltacaktır. hackerları engellesin smurfleri engellemesin istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 smurfler de en az hackerlar kadar can sıkıcı. kendi rankında tekme tokat dayak yiyen adamın yeni hesap açıp kendini tatmin etmek için tek başına maç almaya kasması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 kendi rankinde tekme tokat dayak yiyosa belki de kendi ranki değil diye düşünmek lazım. smurfler hackerlar kadar can sıkıcı değil sadece smurf-hacker ayrımı yapılamadığı için can sıkıcı olabiliyor; sadece smurfleri düşündüğün zaman abartılacak bi durum yok o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 herif olmuş supreme geliyor nova4 lerle oynuyor. Zaten refleks fark ediyor birde ping farkı varsa hile gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 abi o adam hayatı boyunca nova4 kalmıycak ki. ibnelik olsun diye kalmaya uğraşıyosa ayrı da smurfün mantığı o değil yani. ben de 3-4 kişi beraber girmiş malları istemiyorum yanımda mesela napabilirim. herkesin istemediği bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 kinjo sen hala tek mi giriyosun ? kanser olmaya mahkumsun. eskiden beraber oynardık. hala inkar ediyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 k1nJo said: abi o adam hayatı boyunca nova4 kalmıycak ki. ibnelik olsun diye kalmaya uğraşıyosa ayrı da smurfün mantığı o değil yani. ben de 3-4 kişi beraber girmiş malları istemiyorum yanımda mesela napabilirim. herkesin istemediği bir şey var. bebenin biri egosunu tatmin edecek veya arkadaş boostlayacak diye bizim oyunumuz diye pç oluyor ? oyunun kanayan yaraları smurfler ve hack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 onaylatılan bir numara, kesinlikle başka hesapta kullanılamayacaksa güzel sitem.hackerlar azalır, uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Aiko said: kinjo sen hala tek mi giriyosun ? kanser olmaya mahkumsun. eskiden beraber oynardık. hala inkar ediyor musun ? sizi bırak kimseyle cs:go oynamadım abi ben. sen beni biriyle karıştırıyosun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 vay güzel bir gelisme. Hatta kimlik id leriyle kayıt olunsa steam gibi platformlara ve bunun devlet destegiyle bir takibi vs saglanabilse ne süper olur. Tabi tüm ülkeler destekleyecek. Hacker falan kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 @kinjo ya senle oynadığımı çok iyi hatırlıyorum. hatta sende söylemiştin ss var beraber oynamışız nası oluyo fln diye. bi dönem baya oynadık başka kimse var mıydı hatırlamıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 abi kimseyle oynamadım ben. beraber oynamışız dediğim oyun da şeydi; benim smurf hesaplarımdan birinde şans eseri denk gelmişiz, ss'lere bakarken fark ettim demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Promenader said: k1nJo said: abi o adam hayatı boyunca nova4 kalmıycak ki. ibnelik olsun diye kalmaya uğraşıyosa ayrı da smurfün mantığı o değil yani. ben de 3-4 kişi beraber girmiş malları istemiyorum yanımda mesela napabilirim. herkesin istemediği bir şey var. bebenin biri egosunu tatmin edecek veya arkadaş boostlayacak diye bizim oyunumuz diye pç oluyor ? oyunun kanayan yaraları smurfler ve hack. arkadaşını boostlamak istiyorsa ve rankler arası çok fark varsa o arkadaşı etkisiz eleman gibi oluyor ki zaten. eğer alt rankleri felç etmek isteyen varsa gidin ona kusun nefretinizi. benim 3 tane smurf hesabım var hepsi de aynı rankte, main'den 1 üstte. ben de aynı şekilde premade girenleri istemiyorum mesela. bunu çözseler ben de smurf açmam zaten muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 4 account'un mantığı nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ilki normal smurf. ikinciyi sadece deagle ile oynamak için açmıştım nereye kadar gidebilicem diye. üçüncüyü yeni rank sistemini denemek için açmıştım geçen sene. dördüncü smurf hesabımı da en sonki sistemden sonra açtım. 1 ay önce 3. smurf'ü sattım ama. aslında mainle beraber toplamda 5 hesabım vardı yani, şu an 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar