Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Promenader said: valvein yetoluğu şaşırttı mı ? HAYIR AtlaraFisildayan said: -farkli ekranlar goruyoruz -farkli zamanlarda karsilasiyoruz( bu da response u etkiliyor) -sıktigim yere gitmiyor, muhtemelen adam baska bir yerde ama ben de gozuken bu ben bunlari soyleyince agliyor oluyordum. bu oyunda cok ciddi problemler var. bu problemler aslinda eglenceli bi randomness yaratiyor gibi gozukuyor. isin kotu kismi da o. her oyunda var bu dediğiniz. gidip call of duty'i açın, eminim csgo'dan çok daha büyük sıkıntılara sahiptir. csgo'da bu kadar önemli olması valve'ın yetoluğu felan değil, çok daha taktiksel ve detaylı oynanması gereken bi oyun olması. cod da bu kadar uzun süreli oynansa ve her köşesi girilip çıkılsa, onda çok daha abartı sorunlarla karşılaşabilirdik. ama işte harala gürele yaşanan savaşların arasında önemsemeden geçiliyor. öte yandan ben bu videoda başka bir problem olabilir diye düşünüyorum. 4:3 formatta geniş ekranda oynamak gibi abuk bişi yapılmış sanırım. ayrıca tam da kafaya nişan almıyor, gerçek model orda olsaydı bile vurmama ihtimali olurdu. eğlenceli bi randomness felan da değil. takım arkadaşı normal görürken kendisi anormal görmesinin arkasında başka bi sıkıntı var bence.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 half-life 3'ü çıkaramayan volvo yetodur.
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Half life net code u source oncesinden beri cok farkli degil. Fena da bir kod degil aslinda. Yetoluk mm server maliyeti yuzunden min bandwidth ile server run etmelerinden kaynaklaniyor.
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 abiler 5e5 maç yapabileceğimiz durum yok mu ya, serverı olan falan. pingden oynayamıyorum ranked. faceit desen adamlar oyundan çıkıyo kafalarına göre. 1.6 gibi aktif olsa maça 1 vs olayları dönse keşke. var mı 5 kişi takım olan, serveri bi şekilde buluruz zannımca bi 5 de biz toplayıp akalım. rank eski şeyde globaldi şimdi supreme falan takılıyoz.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 rank yüksek olmasa bi zorlardım da keyifsiz olur mge ile bu arada, sen samsundaydın di mi. belki 4-5 yıl önce senden wow acc almıştım +rep good trader
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 hee evet samsundayım, valla olabilir. Malice'im sana mı gitmişti, canım benim ya, ilk göz ağrım ehe. bu arada 5v5 türk serverında maç yapabilceksek rank o kadar şey olmaz ya bence. hepimiz kötü oyuncuyuz zaten. apple hariç.
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 yeni ekipmanlarım ve ben http://i.imgur.com/mKdXQc7.jpg
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 peki bi şey dicem şu fotoyu köpeksiz koyarmısın o mobilyaları nasıl kullandın güzel olmuş dekor gibi de
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 o masa ikea masasıydı galiba. soluna kitaplık monteli o şekilde.
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 iyi oyuncu sandalyesi ariyorum. bilen link atsin.
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Vayy eren nereden nereye http://ekonomiekibi.com/Content/userfiles/images/pc.jpg
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Namessar said: iyi oyuncu sandalyesi ariyorum. bilen link atsin. iyi oyuncu olmadığım için bilemiyorum. silph cevaplasın.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 cs'de bombalarda sıkıntı ve buglar varmış. valve fixleyecek deniyor. sırf suçlamak için "volvo'nun yetoluğu, kasten yapıyor" da diyebiliriz, ya da mantıklı olup, yıllardır geliştirilen ve değiştirilen bi oyunda böyle bugların çıkmasını normal karşılayabiliriz. valve pls fix. https://www.youtube.com/watch?v=YXPg4ECQzVI
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Yıllardır geliştirdikleri oyunun bombalar gibi vazgeçilmezlerinde hala sıkıntı varsa faiz lobisinin suçu oluyor herhalde. Replayde başka kendi ekranında başka yere sıkan adamında rank atlamasını şer odakları istemiyor. UYUMA HALKIM, BF COD LOBİSİNİN OYUNUNA GELME
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 adamlar bonec'in savunmaya calistigi kadar calissa bugsiz lagsiz bi oyun haline getirmisti volvo coktan vid unrelated
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 DoruK said: adamlar bonec'in savunmaya calistigi kadar calissa bir şey savunduğum yok doruk kardeş. gerçekleri söylüyorum sadece. 4 senedir geliştirilen bi oyunda bugların olması normal diyorum. şu videoda gösterilmese farkında bile olmayacaktın bu bugların. diyorum ki, bu kadar yoğun oynanan ve her karışı önem taşıyan bi oyunda yeni bugların çıkması çok normal. büyüyle yapmıyorlar bu oyunları. sürekli yeni özellik eklenen ama hiç bir buga sahip olmayan oyunlar çıkartabilen "yeto olmayan" şirket biliyorsan öyle bi oyun at bana, steam hesabımı beleşe veririm. ha öyle bi oyun yoksa "BONEC SAVUNUYOR HAHAHA" diye trip atmadan önce bi oturup düşünün. aaa dur, diablo 3 patch notlarına baktım, bir sürü bugix içeriyor, ne yeto şirketsin sen blizzard ya. yetolukta çığır açmış... http://us.battle.net/d3/en/blog/19941042/patch-240-ptr-patch-notes-12-14-2015
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 abi ne sürekli yeni özelliği allasen. ama burada bahsi geçen bug yıllardır var olmuş olsa bile ancak fark edilmiş biri tarafından, onu da fixlemişler işte. bir aferini hak etmişler ama şımarmasınlar.
samaella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 bir yerde nişan alıp kafadan vuramayanlarla, diğer yandan koşup sıçrayıp ak ile headshot vuranlar var nasıl bir oyun la bu :D
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 oyunu cod dan farklı kılan tatlı bir randomness o. sen bilmezsin. hahaha bugfix iyidir ama yıllar sürüyorsa bu, yıllardır lag/ping/choke senkronizasyon problemleri çözülemiyorsa bırakacaksın o işleri. bu steam dediğin platform bile cs/half life sayesinde var oldu ulan. nankörlüğün alemi yok şu oyuna gerekirse ekstradan 10 tane daha developer alacaksın. yıllardır ping sorunu var bu memlekette, kim skledi şimdiye kadar? valve bi el atalım dedi mi? yok, nerde.
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 senin internet sağlayıcın dandikse valve napsın. ayağına server getirmek gibi bi zorunluluğu mu var. hem onu da ben istemem zaten. keşke türklerden komple kurtulabilme seçeneği olsa. rusları bile aratıyor çoğu dangalak.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Bence ruslardan bile kotu. Olm turk geldi mi benim de turk oldugumu anlamasinlar diye yabanci rpsi yapiorum ve boyle yapan baya insan var. Baska millette oyle bir sey var midir la
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 aynen bende oyle yapıyorum. türk var mı falan diyorlar ses etmiyorum hic. profiline baktım hımna goyyim niye gavur gibi gonusuyon diyenler oluyor sdf. Dün girdim mesela 2 tane keko vardı takımda. ana avrat sovmek disinda baska bir halt yemediler. arada bir geliyor yine duzgun adamlar.
Öne çıkan mesajlar