bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 digital alacaksan gmg'den al 20% indirimli. kutulu istiyorum diyorsan aral getiriyor, onlara destek vermesen en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Absolut said: D&R un ucuzu değil mi? Teknosada 15 TL daha pahalı. Kutuluda tam oyun yok. Sadece 4.5 GB kadar. Kalanını Steamden indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 hee doğru di mi iki saatti. alma absolut. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 hehe gmg veya her ne ise bi link plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 http://www.greenmangaming.com/?gclid=CjwKEAiA64uyBRCVmKyT2vuAjzgSJADfINB67g1JLj1tHIFNdnvxaaiG1VrTxDPG5260EZGNCsDRqhoCz9nw_wcB#b alışveriş adımlarında coupon alanına bunu yaz SAVE20-NOVEMB-GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Ok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Strong! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Ok satın aldım buradan da DW linki nerde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 dw? dowland falan derlerdi bi ara kafelerde o geldi aklima sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 steam hesabına add game'de sol üstten gmg'de verilen key'i oraya yapıştır, steamde oyun aktif olacak, kendi download eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 perk spoiler + build spoiler agi verip locksmith 2 yaptım, bütün dmg/crit veren luck tree perklerine verdim... local leader'ı 2 yapıcam şimdi, para kazanıcam :) str 2 olduğu için, hiç bişi taşımıyorum sayılır hahah http://www.nukahub.com/tools/special?build=7f.2.3.2.5.2.6.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 damage resistance nasıl çalışıyor toughness'dan gelen bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 damage resist ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 oyun sadece fena değil notu aldı benden. sadece fena olmayan bir oyuna 180 lira vermiş olmam benim sorunum. şu open world işi bence artık bir kenara bırakılmalı. firmaların kapasitelerinin çok üzerinde kaynak istiyor ve oyunlara gerçek manada kattığı birşey yok. wow oynar gibi hissettim oyunun başında kendimi zaten. oyuncuyu zekice yönlendirecek bir kurgu, 10 numara senaryo çok daha tercih edilesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 düzgün uygulanırsa kötü değil ya open world yapısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Bkz witcher 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 sorun iyi kötü olmasıda deilde öle büyülü aman tanrım en güzel şey hersorunu cözecek super immersin falan deil. coğu zaman kırıyo immersinonı aksine. haritda gezip section sectioın mapleregitmek bazen dahda iyi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 http://www.nukahub.com/tools/special?build=67!1d5211.2.4!!962371912112 benim current durum şu luck - 10 yapıp Ricochet - 1 alıcam agi'yi 3 arttırıp blitz + ninja alıcam BATTI BALIK YAN GİDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bi' de silahla disarm etme olayını kaldırmışlar mı oyundan yoksa bende silah perkleri olmadığı için mi yapamıyorum? sol elde silah tutanın sol elini 0% a getiriyor fakat ateş etmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Daesu said: aylar önce horacegoesskiing said: bilakis fallout kötü olunca eline bişe geçmesi için "bok gibi olacak" demek zorundasın. hiç olmadı ben demiştim plebs filan diyebilirsin https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/e2/45/40/e2454047a2edd82144bc6aac10e8498a.jpg of cok egleniyorum oyunda su an, şehir gibi biyerede geldim, dışarda da önüme gelenin kafasını çekiçle ezerek ilerliyorum. mekanlar şimdilik en iyi fo mekanları, facemodeller mgs-w3e göre falan baya baya eski ama bi bioshock effecti yakalamakmı istemişler napmışlar modeller için anlamadım, dert degil. ana hikayeden tamamen koptum, koptumda unuttum ondan dolayı. kızın biri sordu sen napıyon fln diyince dialog cıktı ana hikayeyle ilgili ordan aklıma geldi. Kotu bir insansiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 mhm level almam lazim, super mutantlar 1 shot atiyor metal boruyla vurunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Perk resetleme şansımız var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 oOoo artillery.. bunun bir siniri-menzili varmi yoksa haritanin herhangi bir yerinde kullanabiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paladin Danse'nin emanatine upgrade çektim, super mutantlara sevigimi veriyorum, hem de eritircesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 SLI kullanip sorun yasayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar