bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 karakter yaratma ekranında enteresan bir şey yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 iyi editliyorum postumu abv iki rekat prim yaptırmadın bıngıl alacağın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bingildak said: bir de ben stealth e gidiyorum, köpek sürekli stealth bozuyor. stealth game play'e engel oluyor. 2015 yılında companion'a davranış pattern'i tanımlıyamıyorsun. "passive" diyemiyorsun, "keep your distance" diyemiyorsun. mal gibi gidip direkt saldırıyor gördüğü şeye. ancak combat öncesinde kenara çekip "stay" diyeceksin ki stealth'ın bozulmayacak. o zaman da neden companion var zaten. diğer companionlarda da aynı olay varsa problem ama yani roketatar da taşısa köpek neticede, ninja değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Fang over fang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 olay ağırlık taşırken stealth olmaması değil, davranış tanımlayamıyor olman genel olarak. gameplay'i companionların öküzlüğü kısıtlamamalı. lone wanderer a gidecem gibi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 980ti setuplar bile lexingtonda çöküyormuş diyorlar. Orası neresiyse. Ya böyle kuru kuru bombalamak olmuyor, haftasonu falan "bi arkadaştan" girip baksam da öyle bombalasam topiği. Bakalım fırsat bulursam. Mortis said: fallout 1-2-3 oynamadan Ya sen neden yaşıyorsun? Tek hücreli organizma mısın sen nesin? Lopeth said: aahha süper http://teamcoco.com/fallout4coldopen?playlist=x%3BeyJ0eXBlIjoidGFnIiwiaWQiOjQ3Nzl9 Conan yine en iyi (tu) Gerçi güvenlik sorusunu ben de bilebilirdim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bingildak said: olay ağırlık taşırken stealth olmaması değil, davranış tanımlayamıyor olman genel olarak. gameplay'i companionların öküzlüğü kısıtlamamalı. lone wanderer a gidecem gibi ben. tamam ben de diyom ki o companion köpek. ama oyundaki hiç bi companion stealth yapmıyo, taktik almıyosa baya boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Köpeğe stay falan diyemiyor musun illa geliyor mu yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 diyorsun da kontrolü kolay değil. atıyorum f1 e stay komutu atayamıyorsun. cursor u doğrultuyorsun, "command" diyorsun sonra bir yeri seçip basıyorsun, gidiyor tekrar üstüne geldiğinde stay e dönüyor. dinamik kullanıma uygun değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Ya ben bu mücevheri nasıl kaçırmışım http://www.youtube.com/watch?v=vAOTHQ7TNvY The gift that keeps on giving... http://www.youtube.com/watch?v=-M3EUlFt98s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 companionlarda stealth animasyonu aktif oluyor (yani stealth konsepti var complar için) ama sneak attack için yaklaştığında ya stealthi sıçıyor da saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 performans nasıl performans tost makinası kullanıyorum ben ne kadar şansım var 180 tl kaçmasın bi yerime dolan pls:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 donanıma göre olması gerekenin altında ama high end donanımı sıkmıyor, fps anlık düşse de hissetmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ya melee olarak vats'da aim alabiliyorduk diye hatırlıyorum, ben mi yanlış hatırlıyorum? silah tutan eli falan kesiyordum diye hatırlıyorum nv'de? hayal mı gördüm ben onları. vats da melee aim alamıyorum ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 melee hep bütün vücuda bodoslama şeklindeydi diye biliyorum. big mt de scorpionları superheated saturnite ile critlediğim zamanlar canlandı gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Survival nasıl? Hemen açılabiliyor mu yoksa oyunu bitirmek mi gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 şu power armor u ilk 5 dkk da alma olayını duydum gaza geldim akşama işalla bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 179,00 TL + 98,99 TL Kesinlikle değmez. Grafikler beklediğimden kötü. Oyun frp den çok counter. Bilgisayara herhangi bir controler bağlıysa sorun var. SLI/Crossfire destek yok. kafasına göre crash ediyor. Bu kadar paraya tonlan bug satın alıyorsunuz. Optimizasyonu yapılmamış. 2560x1080 yok sanırım bir çok çözünürlüğü de desteklemiyor. windowed modu felaket. Fov sorunlu. texturelar çok büyük hayal kırıklığı 2016 ya giriyoruz. Perkler ve skiller hayal kırıklığı. Nvidia Amd ye göre daha iyi. Fakat Nvidia da bile arka taraf hafif blur sanki yüksek seçeneklerde low oynuyorsunuz. Mouse bazı ekranlarda işlevsiz. Diyologlar çok yetersiz ve hep tekrar. Oynanabilirlik yok. Bence almamış kişiler bir 6 ay 1 sene bekleseler hiç bir şey kaybetmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 survival zorlugu kansermi? benmi beceremedim 20 kere vuruorum anca ölüo kopekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 hay sicayim sizin anti-piracy measureiniza ya herifler pc versiyonunun kutusuna tek bir dvd koymus, yani oyunun fiziksel kopyasi elinizde olsa bile illa biseyler download etmek zorundasiniz 6 saat nedir ya Fallout 4 PC Disc Does Not Pack The Full Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 az önce bitirdim oyunu... beklediğime değdi mi? bence değmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 said: 179,00 TL + 98,99 TL Kesinlikle değmez o fiyattan alan yok zaten, araldan alinca bile 156tl ye geliyor. season pass niye 100 lira verip aliyorsunuz onuda beynim almiyor, bekleyin en azindan 2-3 dlc ciksini gectim aciklansin sonra para verirsiniz. bu kadarmi degersiz kazandiginiz para :P said: Grafikler beklediğimden kötü. yav he he said: Oyun frp den çok counter. survival mode dene bakalim, hard bile cok zor bazi yerlerde. new vegasin ahrdcore modu bunun normalinden daha stressizdi said: Bilgisayara herhangi bir controler bağlıysa sorun var. menu veya .ini den disable edebiliyorsun, skyrimdede vardi o sorun, engine problemi said: SLI/Crossfire destek yok. e grafikelr kotuydu hani? skyrimdede sli destegi lesti, bilinen bisey ki sli konfigurasyonu olan kac kisi var pazarda? optimize e said: kafasına göre crash ediyor. hayir said: Bu kadar paraya tonlan bug satın alıyorsunuz. bug cok var ama sukur gamebreaking bug yok, konsolcular dusunsun onu. konsol komutlari ile kurtaramadigim bir bugla karsilasmadigim daha, fallout 3 un releasedeki haline ve new vegasa kiyasla cillop, tabi releaseden 1 yil sonra bile random patir patir desktopa atan new vegasa kimse aglamadi sirf "obsidian" yapti diye said: Optimizasyonu yapılmamış. 2560x1080 yok sanırım bir çok çözünürlüğü de desteklemiyor. windowed modu felaket. Fov sorunlu. fov cok kolay degisiyor, optimizasyon gayet iyi tost makinalarinda bile calisiyor oyun. cozunurlukluk konusunda bu oyunun motoru aksine cok esnek, skyrim hala 4k gaming konusunda showcase e konan bir oyun. said: texturelar çok büyük hayal kırıklığı 2016 ya giriyoruz. releasede qq yuzunden yapamiyorlar onu, skyrimin modkit ile beraber 2-3 ay sonra cikmisti hi-res texture packi. ondan once haftalar icinde fixlemisti userlar zaten ki simdiden texture modlari damlamaya baslamis 24 saat gecmeden :P said: Perkler ve skiller hayal kırıklığı. hayir said: Nvidia Amd ye göre daha iyi. Fakat Nvidia da bile arka taraf hafif blur sanki yüksek seçeneklerde low oynuyorsunuz. depth of fieldi kapat rahatsiz ediyorsa said: Mouse bazı ekranlarda işlevsiz. ui clusterfuck, o konuda itiraz yok said: Diyologlar çok yetersiz ve hep tekrar. tekrar birsey gormedim, skyrimden biraz iyi new vegas duzeyi olmasada, fallout 3 den bi 20 kat iyi said: Oynanabilirlik yok. lol, mgs den sonra bu senenin gameplayi en iyi oyunu su said: Bence almamış kişiler bir 6 ay 1 sene bekleseler hiç bir şey kaybetmezler. bence almamis kisiler hic almasin, boktan oyunlarin "early access" ine 40-50tl atan, 8 bit tier shitlerle, 98 terk oyunlarla oyniyan, witcher gibi hack and slash demenin hakaret oldugu sifir gameplay bir oyunu "super gameplay" diye oven,ler konu bethesda oyunu oldumu adete turk yarisma programi jurisine donusuyor. oyun ztaen satis rekoru kirdi, net goty artik tartisicak bisi yok :D almayan almasin hani, bethjesda oyunlari zaten agir fan degilseniz gerek yok releasede almaya, modlar filan cikip oturdugunda "gozu kapali al" kategorisine giriyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 >$0.10 has been deposited to your bank account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 user noktasında oyunun goty olması mümkün değil ya. dergilere fln bastırırlar parayı goty ilan ederler orası ayrı. fo4 9/10 BEST GAME EVER notlayanların açın fo3 notlarına bakın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Lau ne kasmissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar