Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kizillelma said:

Beklenen makale..

The Making Of Fallout 4

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2015/11/06/the-making-of-fallout-4.aspx

Müzikler hazır..

Inon Zur: Fallout 4 (Original Game Soundtrack)
https://itun.es/tr/I6pW-

iTunes üzerinden müzikleri dinleyerek makaleyi okudum.
Sevenler kesinlikle okusun.
Güzellikler ile dolu.
Mesaj tarihi:
Feamer said:

senle etkileşime girende kabahat zaten

aklına geleni yazacaksan, insanlarla etkileşime girip niye memori harcıyorsun, daldan dala atlıyorsun

axedice said:

Feamer said:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis et augue tincidunt leo condimentum sodales. Aliquam erat volutpat. Phasellus gravida placerat mi, sed suscipit urna viverra sollicitudin. Vestibulum....

"Nesnelerle etkileşime girebildiğimiz open world tasarım için W3ten daha kötü grafik yapmaları ve daha az memory yemeleri lazım." Bu kadar zor değil feamer. Hala trailerın niye bu kadar kötü olduğunu açıklamıyor.

Bide yok mu şöyle first 30mins gameplay falan? Bi iki quest görelim alternatif çözüm görelim dialog görelim FEPESE DIDIŞ DIDIŞ harici bişiler çıkmadı mı?

Beni axedice'a hak vermeye itecek kadar nasıl saçmalayabildin?

http://i.imgur.com/vcxYiVo.jpg
Mesaj tarihi:
Baskılara dayanamayıp indirimli F4 aldım. "Fallout oynamadım ama 4ü çok güzel olacak" diyen kişilere yönelik yapılan oyun için sabırsızlanıyorum.

questlerde alternatif yollar için Torment Numenera beklicez mecburen demek ki.
Mesaj tarihi:
ahah femc açarsa çok eğlenceli olur.

Allah belasını versin bu insanların ya, zerre alakası olmayan steam forumunda spoiler diye zart başlık yazmışlar. girmeyin hiçbirine.

ve evet bethesda olsam kimseye yollamazdım oyun çıkmadan.
Mesaj tarihi:
aptal adamlar, bir oyun oynayacağız diye bütün internet'i kesmemiz lazım spoiler yememek için. herkesin anasına bacısına dağıtmışlar kopyaları salaklar.

international business times nda kırıp review koyuyor, böyle saçmasapan bir devirde 2 hafta önceden basına kopya yolluyorlar. beyinsizlik resmen başka şey değil.
Mesaj tarihi:
bilinmiyor, bekleyip göreceğiz. son dlc açıklanana kadar kalkmaz muhtemelen diyordu birileri ama o kadar durur mu bilmem.

bütün dlc'ler toplamda daha pahalı olacak işte season pass'in mantığı bilmeden parayı basmak. ben bekleyeceğim o yüzden ilk dlc ne çıkıyor önce.

horse armor devri biteli 10 yıl oldu bethesda'da, konami çıkarıyor artık horse armor. skyrim dlc'lerine bakıp tahmin yürütülebilir.

2 gün 4 saat diyor, sabahın 5'inde filan unlock olacak off. çok kötü bir saat.
Mesaj tarihi:
fuckface disinda confirmed seslendirilen isimler

Aaron
Alex/Alexis
Andrew
Anna
Assface Confirmed!
Blake
Caleb
Catherine
Carter
Charlotte
Chloe
Connor
Corey
Damien ("Damian" doesn't work)
Daniel
David
Dawson
Deckard
Dick Confirmed!
DJ
Dylan
Elizabeth
Emily
Eric
Ethan
Evan
Evelyn
Gary
Gavin
Grace
Hawk
Jacob
Jake
Jay
Joel
John
Jordan
Joshua
Juan
Julia
Justin
Kayla
Kevin
Laura
Liam
Logan
Louis
Luke
Malcolm
Mark
Mason
Matt
Max
McFly
Micah
Nathan
Quinn
Rick
Riley
Robert
Rock/Rocky
Rose
Roy
Ryan
Sam
Scott
Steve
Stuart
Thomas
Tyler
Victoria
Will
Wilson
Wyatt

ha bide reviewdeki spoiler free elestiriyi koyiyim suraya

said:
To be fair, I praised the sheer number of activities and quests available in "Dragon Age: Inquisition," a game similar to "Fallout 4." However, "Dragon Age" had a decently captivating plot and, more important, charismatic characters to invest you in their world, make you laugh and pull the story along. "Fallout 4" doesn't have either of those things. It's not that the game doesn't give you things to do -- it gives you far more than anybody could reasonably expect -- it's that it doesn't really supply a consistent set of reasons to want to do those things.
The story itself isn't the problem: It's the pacing. "Fallout 4" is a very, very slow game. And I'm not exaggerating this point for effect: The first five to 10 hours after you leave Vault 111 is mostly spent trying not to die at the hands of a random mole rat and on farming side quests to gain enough strength to push through main ones. But the side quests often involving boring nonplayable characters (NPCs) you’ll never interact with after the quest is done. There's never really a reason to care about what's going on, even as some quests have you defending struggling settlements.

noobun ilk fallout oyunuymus lel, mmo tier diragin eyc side questlerini seven biri bunu sevmemis demekki oyun guzel :P

cok zor diyip durmus bride, nub heralde yetemedi hani, 10 saat grindladim filan diyor

review spoiler dolu okumayin hani, ben direk spoiler free kisimlari okudum bok etmiyim oyunu kendimi diye, ayiklamis millet sagolsunlar
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...