Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ahah evt official bir aciklama gelmemis, bunuda kesin once iphone yapcaklardi da beth ofisteki gizli android hucresi uyeleri toddun yemegine fev karistirip duzgun bir release yaptilar, gitti apple exclusiv paralari asda https://soundcloud.com/z1043-staxx/fallout-4-imaging Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 https://bethesda.net/data/images/event/45/Fallout4_graph01.jpg grafikler camur gibi/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 pazartesi gecesi mi release oluyor, salı gecesi mi steamden bakan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bi ara release oluyor iste. takma o kadar kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Ön yükleme -- 8 Kasım -- Bilgisayarı hazırlama vakti geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 dasaaa said: bi ara release oluyor iste. takma o kadar kafana. salak mısın abi sen. bu mesajı yazma ihtiyacı neden duydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bingildak said: pazartesi gecesi mi release oluyor, salı gecesi mi steamden bakan oldu mu Değişiklik olmaz ise pazartesi gece saat 00:01 - 02:00 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 steamden alan varsa geri sayıma bakıversin plix. TR saatiyle mi pazartesi gece yarısından sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 This game will unlock in approximately 4 days and 13 hours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Kaç gb oyun? Kotayı harcamıyorum sırf şunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ben ofiste çekecem ya, yaşasın kötülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 BalisticGel said: Kaç gb oyun? Kotayı harcamıyorum sırf şunun için. 30gb falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bingildak said: dasaaa said: bi ara release oluyor iste. takma o kadar kafana. salak mısın abi sen. bu mesajı yazma ihtiyacı neden duydun? ne zaman release ediliyor! ya gec kalirsam!!! diye korkup gece uyurken yatagini islatmani istemedim bebegim. hayatini akisina birak, her seyi kontrol edemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bingildak said: ben ofiste çekecem ya, yaşasın kötülük bunlar hep haram bu arada. bunlari kafana takabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 sen kimsin lan tipe gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 kim oldugumu bilmiyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bu silah perkleri ilgili kendi alt grubunu komple kapsiyor galiba artik? rifle diyince klasik assault rifle ve plasma rifle i beraber sayiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Plasma eskiden energy weapon değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 iste energy hala ama perkler arasinda oyle bir kategori yok, rifle diyince tum riflelari kapsiyor gibi geldi bana artik birde zaten modlarla hersey degisiyor artik tabancayi ekleye ekleye tufek falan yapabiliyorsun gibi, tonla mod var silahlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 knox said: BalisticGel said: Kaç gb oyun? Kotayı harcamıyorum sırf şunun için. 30gb falan yuh adil kullanim kotasi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=N7Fpp2VT5lk mass effect gibi konuşma sistemine de hatta me3 gibi salakça bitmesine de razıyım yeterki şu oyun fo3 gibi olmasın o tüneller var ya, allah belasını versin çoluğu çocuğu ölsün o tünelleri yapanın bak daral geldi hatırladıkça :( perk sistemiydi diyalog penceresiydi falan bunlar çok eleştirelecek ama zamanla alışalacak şeyler. gta 5 de araba ters dönünce shifte basıyorsun at gibi geri şahlanıyo bu bile olay yaratmaydıysa geri kalan teferrüat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 jefferson monunment e cikan metro hattindan mi bahsediyo tunel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 konuyla ilgili soru soran insanları trollemeyin, trolleyene hakaretli cevap vermek yerine şikayet edin, gereği yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 3. oyunda 20nin ustunde metro tuneli vs var DC bolgesinde, bazilari bayaaaa uzundu. ama vardir burdada biraz kesin sehirde geciyor sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar