Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Şimdi biz ets den bir otel beğenmiştik , ets bürosuna gittiğimizde oteldeki beğendiğimiz tipte odaların hepsinin dolduğu söylendi, ya ekonomik oda verelim yada aile odası vs var dediler kabul etmedik.Ben biraz kıllandım oteli aradım , siz ets'den takip edin , en doğru bilgiyi onlar verebilir dediler. Sonra booking.com'a baktım, istediğimiz oda müsait ve daha uygun fiyatlı, son 3 oda yazıyordu , rezervasyonu yaptım sanal kart ile onaylı vs yazdı. Henüz otelden arayan vs olmadı bende aramadım. Şimdi otel kafasına göre istediği zaman herhangi bir sebepten bu rezervasyonu iptal edebiliyor mu? Ödeme otelde yapılacak büyük ihtimal , ön provizyon alınabilir yazıyor booking.com'da.Otele gittiğimizde yada son gün sizin rezervasyon iptal edildi lafını işitirsem kan çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 booking ayrı oda kapatıyor, ets ayrı kapatıyor. ets'de oda yoksa o oda yoktur diye bir algı yok. booking'den aldıysan olmuş bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 cogu otel booking'e karsi cikacak gotu goremez kendinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 yemezzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi ac oteli rezervasyonu ve fiyatini teyid et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 yemez + diyelim yedi booking le iletişime geçiyorsun hemen binbir özürle seni en yakındaki lüks bir otele yerleştiriyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 yemez diye bir şey yok bu arada. ben thailandda 2 defa kapıda kaldım booking rezervasyonu ile. adam internetimiz yok deyip işin içinden çıktı hehe. telefonla resepsiyonu ara, rezervasyon bilgilerini ver, teyit al. en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 yok artik ali sami taylandin bagcilarina fln gittiniz heralde :/ kabaktaki campingler bile bookingle calisiyor kaldi ki daha 4-5 senedir medeniyetle hasir nesir bi yer orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 kapida kalinca booking.com'u aramadin mi? o otelden onlar o parayi alip seni bi otele gonderirler genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 booking çok iyi ya, karabükte gunluk 20 lira pansiyon rezervasyonu yapmıştım kadın yer yok dedi 80tl lik otele yerleştirdiler özür dileyip para almadan sdkfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 thailand baya farklı ya. booking'ın supportu arayınca thailand supporta düşüyor. skype'dan araman gerekiyor, internet yok hiçbir yerde. eski otele gittim oradan wifi ile aradım ettim ama yok yani anlaşamıyorsun supporttakilerle. by the book salak saçma şeyleri tekrarlıyorlar bot gibi. thailand extreme bi örnek tabii. hua hin bölgesi olmasının da etkisi vardı extra olarak. resmi tatil + long weekend'di falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Abi oteli ara teyit et. Bookingle nasıl çalışacaklar bilmiyor bizim oteller. Odalar dolu olduğu halde bookinde boş oda görünebiliyor, defalarca başıma geldi. Sonra bookinge cepten para ödemek zorunda kalıyor salaklar, rezervasyon yapıldığı için. Arayıp teyit etmek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 yok ama harbiden skype uzerinden araniyor olmasi vs otelde arama yapmanizi engelliyor..arti tabi tum ulkeye 1 kisinin bakiyor olmasin elemanin coktan insanliktan cikmasini da sagliyor. yani tr deki benimle ancak turizm bakanligina sikayet ettikten sonra temasa gecmisti..1 hafta kadar sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Simdi booking.com expedia hrs gibi siteler sor-sat yontemiyle calismaz. Genelde kaldiracli oda acarlar. Atiyorum otelin 100 odasi vardir. 30 tanesini 10 tane sirkete aninda rezervasyon olarak girerler. 30 oda bir anda dolunca da aninda her sistemden kapatamazlar ise ; ya da bir genel otel kontroloru yoksa ve siz o anda rezervasyon yaparsaniz sikinti olabilir. Size suit falan ikram ederler oyle bir durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Esh said: Simdi booking.com expedia hrs gibi siteler sor-sat yontemiyle calismaz. Genelde kaldiracli oda acarlar. Atiyorum otelin 100 odasi vardir. 30 tanesini 10 tane sirkete aninda rezervasyon olarak girerler. 30 oda bir anda dolunca da aninda her sistemden kapatamazlar ise ; ya da bir genel otel kontroloru yoksa ve siz o anda rezervasyon yaparsaniz sikinti olabilir. Size suit falan ikram ederler oyle bir durumda this bir de öyle oo bi üst odayı kaparız en kötü diye gidiyorsun ama oteller %100 garantili çirkeflik yapıyor. booking.com üzerinden yaptığım son 3 rezervasyonun 2sinde benzer olayları yaşadım bir daha tövbe kullanmam zira öyle çılgın yardımcı olmuyorlar. sattık bitti oh modeli çalışıyor booking türkiyede. ilki ankara ramada otelde oldu, suit oda ayırttık en üst modellerden. gittiğimizde oda da olan kişinin çıkmadığını, diğer suitlerinde dolu olduğunu bu yüzden daha alt katta biraz daha kücük m2 li vs. bir alt sınıf suit (downgrade) kaskallamaya çalıştılar. - ha bunu bize söylemediler, ben odayı vs. baha detaylıca inceleyip seçtiğim için lan bu bizim aldığımız oda değil diye çemkirince otele itiraf ettiler. - hani bi özür mözür vs. de yok itele iteleyebildiğine modeli çalışıyor. bir de geçen yıl tatil için ayarladığımız otel aynı şekilde o oda doluymuş vs. diye yine downgrade diyebileceğimiz bir oda kaskallamaya çalıştı (balkonsuz vs.) çemkirip azcık cıngar çıkarınca o olmayan oda bi anda aaa varmış bi tane oldu. o yüzden hiç kasmayın booking.com vs. rezervasyon için, fiyatları araştırıp doğrudan oteli arayıp fiyat sormak en temizi, fazla söylüosa işte ets de booking de fln bu fiyatı vermişsin? hayırdır? bak ben sana şimdi peşin ödicem hşş iyi düşün diye ağız yapıosun hem odan garanti, hem de daha düşük / eşit fiyat alıosun sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 türkiyeden, türkiyede bi oteli niye bookingle rezervasyon ediyonuz abi asdsdjahsldhals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 sen sor diye sordun rahatladık artık yapmayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 e daha ucuz olabiliyor abi..yada acentesinde kalmayip da booking te olani da gordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Fistan said: türkiyeden, türkiyede bi oteli niye bookingle rezervasyon ediyonuz abi asdsdjahsldhals otellerin, acentelerin fiyatların bile altına iniyor. hele bir de genius fiyat yakalarsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 çünkü her sebepten dolayı daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Abi oteli arayin bookingdeki fiyat bu deyin, bana daha fazla indirim saglayabiliyosaniz sizden yapayim rezervasyonu diyin. Bu kadar. Eger otele guvenmiyosaniz booking.com un baya sokadens bir policy olayi var. Ya sizi bedava konaklattiracaklar ya muadil sinifta oda kalitesinde yere yollayacaklar ucretsiz. Ya upgrade sunacaklar. Bu yani baska bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Bi de atiyorum booking.com un genius - son dakika - 4kal3 ode falan kampanyalari otel tarafindan belirleniyo. Atiyorum 100 liralik otel kampanya yapmis 80 e booking com da gozukuyo, ama otelin komisyon haric fiyati 65 lira maksimum Oyle pust bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi personelin umrundamı bookinge komisyon kaptırmamak asdf. ben çalışıyo olsam şeyime takmazdım hiç o şekilde indirim isteyen adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar