chrome Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 broşür tasarlamam gerekiyor. acil. bununla ilgili basit lite bir program ya da web sitesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 inscape indirip yapiver. gimp de olur. fotosop varsa hic kasma zaten onlarda yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 En iyi beles Inkscape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 gerge npm gibi adamsin mubarek. gerge -install incspace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 di said: inscape indirip yapiver. gimp de olur. fotosop varsa hic kasma zaten onlarda yap. fotosopla olur güzel de olur da vektorel olmaz. gerçi basarsın 300 dpi di mi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 di =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 daha basiti var mı ya. bunu kullanmayı beceremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ask gugil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ne boyutta, ne kalitede bişey istiyosun? photoshop'ta hazır templateler de bulursun, üni'deyken yapmıştım bişeyler. gugıldan: https://www.canva.com/create/brochures/ https://www.psprint.com/design-templates/brochures/ https://www.jukeboxprint.com/editor/brochure_creator.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi kentsel dönüşüm için broşür tasarlamam lazım. reklamcı firma sağolsun ödemenin son kısmını almadan vermem dedi bana da acil lazım. basit bir şey yani a4 3 parçaya böl resimli yazılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Odemenin geri kalanini vermeyecek yalniz biliyosun di mi? Yani sen nalet gelsin diye birakana kadar sunu yap bunu ciz e baglarlaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 di said: di =P :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Esh said: Odemenin geri kalanini vermeyecek yalniz biliyosun di mi? Yani sen nalet gelsin diye birakana kadar sunu yap bunu ciz e baglarlaR ödemeyi yapacak olan benim abi. son taksidi veremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Ha iyi o zaman sen odeme surunsun pustlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 chrome said: abi kentsel dönüşüm için broşür tasarlamam lazım. reklamcı firma sağolsun ödemenin son kısmını almadan vermem dedi bana da acil lazım. basit bir şey yani a4 3 parçaya böl resimli yazılı varsa office publisher bu tip işler için çok ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar