Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mission Accomplished

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Beyler kizi kacirmayin. Karsi cinsi anlama konusunda bulunmaz nimet. Erkekleride taniyor , kizlarida. Lutfen mesajimi oraya buraya cekmeyin

Bu arada tebrikler laurelin

ne çekicez açık açık söylüoz evli olmasam gideri var süd gibi olmuş işte. ama bizim için artık un-elek asılmış bizden geçti sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

fenn said:

Beyler kizi kacirmayin. Karsi cinsi anlama konusunda bulunmaz nimet. Erkekleride taniyor , kizlarida. Lutfen mesajimi oraya buraya cekmeyin

ne çekicez açık açık söylüoz evli olmasam gideri var süd gibi olmuş işte. ama bizim için artık un-elek asılmış bizden geçti sdfs

ahahaha dingo
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

fenn said:

Ehuehehu <3 senin artik serefli bir demirfi olma vaktin geldi cokuga cocuga karisinca :D main degil didd character olcan artik ahahaha

Fenn'in dedigi iyi perk ama bunu besliyen main per iste herkesi uzaklastiriyor ahahahaa

Dun gece alkolu fazla kacirdigim halde cok sacmalamamisim sukur, gece hots oynadiydim oda allahtan AI girmisim ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

abi evet. benim de birebir düşüncem böyle. yani durumu pokemon evreninden doppelganger ile açıklamak gerekirse:

ben şuyken

http://i.hizliresim.com/5kY3Rj.jpg

laurelin bu

http://i.hizliresim.com/RVQ4b6.png

gz so much

ben biz, hepimiz bi saydek değil miyiz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...