axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Korunmak hakkın, aldıralım demek hakkın, ZORLA ALDIRIRIM diye bi hak yok. İstediği kadar deli olsun ortak verilmesi gereken bi karar bu, ki 9 ay karnında taşıyacak ve doğuracak kişi olarak kadının söz hakkı senden fazla. En başından yok ailedir mailedir dinlemeyip olmayacak ilişkiye amin demeyecektin, bu saatten sonra ayrılmaktan başka hakkın yok. Bildiğin ilişki hakkında karar vermeye yetememişsin olaylar bu raddeye gelmiş, eh yetersizlik de sana hak mak tanımıyor. Suck it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 sevmiyor musun esini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Kaç sayfadır yazmış sevmiyorum diye, sende ilişki algoritması gelişmemiş galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Severek evlendik abi, bu duruma gelmesinin sebebi hala ve hala diyorum ben değilim kendisi. tek tarafa yükü atıp sırtımı dönmüyorum, o kadar problem yaşadık ki ben hep alttan alıp sahip çıkmaya çalıştım hatalarını düzeltebilirim diye ama hiçbirşey düzelmedi ve bu kadar yıprandıktan sonra sevgi de kalmadı açıkçası. çocuğun mantıklı bir karar olmadığını konuşurken ağzından boşanma lafı çıkması, verdiğim tüm şanslar, ya da güzel anlar için pişmanlığa itti beni. bir de boşanma lafını ilk kez kullanmıyor bana. bunu da not düşmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ama hep senin tarafını okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ++ hep şairin lütfedip şans verdiği, karı dediği, zorlamayı kendine hak gördüğü tarafı okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 anlamadim ki ne duymak istiyorsun sayin op neyin pesindesin..onay mi bekliyorsun..birimizin cikip herseyi yoluna koymasi mi emelin.. yapilasi gerekenler.. aile danismani psikolog psikiatrist ..artik hangisi denk gelirse.. durust olma..istekli olma..sonuclarina katlanma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 boşanma fikri kafalarda varsa boşanmak için ideal vakit geçmiştir bile. ayrıca çevreci insan çocuk yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 niye, çevreci çocuk yapsın da en azından faydalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 çevreciyim ben 9 cocuk yapıp fidan diktircem dağlara taşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 dana22 said: anlamadim ki ne duymak istiyorsun sayin op neyin pesindesin..onay mi bekliyorsun..birimizin cikip herseyi yoluna koymasi mi emelin.. yapilasi gerekenler.. aile danismani psikolog psikiatrist ..artik hangisi denk gelirse.. durust olma..istekli olma..sonuclarina katlanma.. abi şuan birşey duymak için yazmıyorum zaten verilen akıl/fikirlere cevap veriyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 sene 2015 ve çevrecilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 sayin op buranin nasil bir ortami oldugu belli ..senin de gozlemledigin uzere bakis acisi otomatikman suclar hatta kinar moda gecti sen de kendini savunmak zorunda kaldin..ki bu durumda suc suclu aranmasi en son yapilmasi gereken seyler.. dedigim gibi once temel iletisim becerileri kazanacaksiniz sonra durust olacaksiniz en basta da birseylerin degismesini isteyeceksiniz..bu bir surec..ve bunun demlenmesi gereken en son yerlerden biri de burasi.. aciz degilsin..elin kolun bagli degil..sadece baslangica ihtiyacin var sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Şimdi boşanırsa nafaka ödüyor demi çocuk olduğu için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 hahah dur daha olmadı, olsun mu olmasın mı soru o işte :D ayrıca çocuk olmasa dahi hatunun durumu ile kendi arasında gelir farkı varsa, hatun isterse ödettirirler. nafaka kararı çıkarsa eğer, hatun çalışmaya başladığında (bu oldukça blur, yine gelir dengesi önemli, sadece çalışması yeterli değil), tekrar evlendiğinde ya da gelirler dengelendiğinde iptal edilebiliyor, onun dışında seve seve ödettiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 dana22 said: sayin op buranin nasil bir ortami oldugu belli ..senin de gozlemledigin uzere bakis acisi otomatikman suclar hatta kinar moda gecti sen de kendini savunmak zorunda kaldin..ki bu durumda suc suclu aranmasi en son yapilmasi gereken seyler.. dedigim gibi once temel iletisim becerileri kazanacaksiniz sonra durust olacaksiniz en basta da birseylerin degismesini isteyeceksiniz..bu bir surec..ve bunun demlenmesi gereken en son yerlerden biri de burasi.. aciz degilsin..elin kolun bagli degil..sadece baslangica ihtiyacin var sanirim.. buranini ortamini biliyorum elbette. yeni birisi degilim patide. 2005 yilinda kayit oldum ama oncesi de var. konu icerisinde gercekten dusunemedigim yerleri hatirlatanlar da oldu dusunmem gereken. dolayisiyla iyi geldi burada paylasmak. suan iyiyim ama, cocugu bir aldirsak daha da iyi olacagim, sonrasi kendiliginden gelir. sadece bu karari almak zor oldu. birseyleri gozden cikartmak icin en dibe batmak lazim demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Darestan said: niye, çevreci çocuk yapsın da en azından faydalı olur en çevrecisinden insanın bi ömür boyunca ne kadar kaynak tükettiğini ve kirlilik yarattığını düşün. yılanın başını küçükten ezicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 horacegoesskiing said: en çevrecisinden insanın bi ömür boyunca ne kadar kaynak tükettiğini ve kirlilik yarattığını düşün. yılanın başını küçükten ezicen. oo o zaman fellik fellik nuke araman lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Nuke zararlı.Çevrecilik çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 doga dengesini saglar korkmayin insanoglu yok olsa da doga var olacaktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Xtreme_Chill said: geyik değil ama takılar kurtardı gerçekten. 1.000 kişilik davetiye yetmemişti onu hatırlıyorum bildiğin klasik düğünlerden olmuştu. Ben burda kaldım... 1k nasıl ya? 1k davetiye yetmemesi nasıl oluyor? Error verdim lan resmen. Eşinin ya da senin bir aşirete üyeliği yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 dugun yapsam, cagiracak 50 kisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi bu arada özel mesaj atanlardan özür dilerim ama pati olarak ne kadar boşanmış adamlarmışız lan biz? bazı arkadaşlar özelden önerilerde bulunmuşlar destek olmak için. telefon numarası bırakan iki arkadaşa da ayrıyetten teşekkür ederim. avukatımız bile var lan pati olarak. zamanında oyun oynarken gayet yönetiyorduk ama gerçek hayattaki seçimlerimiz bu kadar başarılı değilmiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 niye abi anne baba 5 er kardes ise her birinin de 3-4 er yetiskin ve evli cocugu varsa.. arti bir de iki taraftan biri yada ikisi de sehrin esnaflarindan sa.. 1k yetmeyebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 aquila said: dugun yapsam, cagiracak 50 kisi yok. ben gelirim, alkol ve pasta olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar