Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjEzMDk5MTIyNF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTkwOTc0NjE@._V1_SY317_CR15,0,214,317_AL_.jpg Film in bittigi yerden (a decade) devam eden dizi uyarlamasi. Fox oldugu icin /trollFace yapip guluyoruz tabii ki, 3. bolum de iptal olabilir cunku sci-fi, doh! embed etmeyi beceren varsa ediversin; http://www.youtube.com/watch?v=_fLl-DMzxrk P.S: Plot yayinlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 filmin kötülüğü yetmemiş bi de dizisini mi çıkaracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 s'yi sil. Yıl olmuş 2065 hala casio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 gercek precog bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 neden ama ya neden ne gerek var buna simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ghostbuster Rabiadan kötü olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 İndirdim pilotu. Bakalım nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Yeni iki pilot daha var. Lucifer ve blindspot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Lucifer i izleyecem bende bundan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Şahane, her hafta bir olayı çözdükleri ikinci sınıf polisiye dizisi yapmışlar. Lucifer da Minority Report da böyle harcanacak. Constantine'i sevmeyip iptal ettirenler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 constantine kötüydü çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Minority Report senaryosunun ilk taslağı Total Recall 2 olarak yazılmış. THE MORE YOU KNOW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Aluriel said: constantine kötüydü çünkü Senin yüzünden kötü dizilere mecbur kalıyoruz. Potansiyeli olan Constantine'i bir sezonda harcadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Les otesiydi hatta oyle boyle degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Yani kadın aktristi daha iyi seçebilirlerdi. Gelecegin gadget ve trenleri harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 constantine'in bi olayı yoktu ya osuruk gibi diziydi ne potansiyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Plot un yarisini izledim, her bolum bir cinayet nin yaninda herhalde main arc da olacak gibi. CGI ne guzel olmus, cok siritmiyor en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Aket-Atum said: Minority Report senaryosunun ilk taslağı Total Recall 2 olarak yazılmış. THE MORE YOU KNOW! Minority Report filmi çıkmadan yıllar önce neredeyse birebir aynı konseptte bir film izlemiştim televizyonda. ShowTV cumartesi filmleri kıvamındaydı. Filmden hatırladığım final sahnesinde, esas adam ve kadın (polislerdi) bir suçluyu tam suç tarihine birkaç saniye kala yakalıyorlardı, adamın da elinde öldüreceği adama doğrulttuğu tabanca vardı. Öldüreceği adam da galiba bunun başına çorap ören villaindi, emin değilim. Tam açmaz halinde beklerlerken adam tam o dakikada tabancayı bırakıp öldürmekten vazgeçiyordu, "Anaaa, demek ki kader değilmiş, değiştirilebiliyomuş layn" diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 kader diyemezsin sen kendin ettin o filmin adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Pilot olduğu için hadi bütçe falan az desek de, asıl Minortiy Reportdaki o ışıl ışıl dünya bunda yok gibi. Bildiğin normal günümz dünyası mekanları var. Bir de şu asıl karakteri zenci kadın yapalım diye böyle uymayacak tipleri koyuyorlar ya dizilere deli oluyorum. Farkındaysanız bir de pilot bölümde kahin eleman ve onların bakıcısı hariç bütün iyi adamlar siyahtı hahah. Araya bir de sonlara doğru tanlış duymadıysam homoseksüel evlilik nüansı da koymuşlar (merdivenden inerken elinde çiçekler olan adama "He says yes" demesi elemanın). Flashta da sürekli bu kadın gücü ve homoseksüellik detayları vardı, fantastic 4lüde human torch'u zenci yaptılar. Bundan sonra her dizide ve filmde galiba böyle zorlama şeyler ile karşılaşacağız. Utanmasalar zenci oyuncu ile Die Hard rebootu yaparlar. Edit: Bir de şimdi Minority Report aslında roman, okumadım gerçi. Sonra filmi çekiliyor ve filmde de aslında geleceğe yönelik eleştiriler vesaire var. Polisiye haftanın olayı temalı dizi ile çıtır çereze çeviriyorlar, ayıp ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 18 dk dayanabildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Aket-Atum said: Bildiğin normal günümz dünyası mekanları var. Yapma be ben de dünyaya bayıldım sırf Atmosfer için bile izlerim diyordum. Birleşip ayrılan metro falan çok güzeldi bence. Evlerin içi biraz daha özenli olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 irkci ve homofob oldugun icin zorlama gelmistir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Abi Starbuck da sert kadın karakterdi ama dandik değildi. Polis maaşı muhabbeti falan mesela hep böyle aman seyirci bağ kursun zorlamaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 cok kotu.. (ama quantico iyi.. onun da basligi vardir bi yerde. izlenilir quantico) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar