Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bir kaza yaptım da


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Gerçi her şey oldu bitti de, arada arabayı servise bıraktım alelacele tatile gittim o yüzden akıl almaya vaktim olmadı pek.

Durum şöyle, arkadaşlarla trafikte dur kalk yaparken telefona bildirim geldi, hatun bi şey mi yazmış derken bam diye önümdeki Citroen'e gömdüm, anlık bir olay, arabayı kaldırırken telefona baktım, yola baktım adam ani fren yapmış o arada :>

Her neyse zaten yavaş gidiyorduk da ben frene asılınca Citroen'in tampon benim kaputa vurdu, kaputun VW amblemi olan yerinin hemen üstü ezildi, çamurluk da ön yolcu tarafından ayrıldı. Vurduğum arabaya bir şey olmadı, sadece plakamın çarptığı yerde boyası aşındı, adam da beyefendi çıktı falan araba da şirket arabasıymış, özür diledim telefonumu falan verdim gitti. Tutanak tutmadık.

Sonra ben sanayide ustam var bir tane ona götürdüm. Vakumlanır, çekiçlenir falan diye hayal ediyordum. Meğer kaput benim tahmin ettiğimden daha perişanmış, komple boya lazım dedi.

Öyle olunca arabayı götürdüm VW yetkili servisine verdim, kayıtlara adam gibi geçsin, kimin ne yaptığı belli olsun diye. Onlar da aynı şeyi söylediler, ben de verdim arabayı boyattım kaputu.

Arabayı dün aldım servisten, gıcır gıcır olmuş ama içime bir kurt düşürdü hocam, keşke satana kadar öyle kullansaydın, kaput boyalı olunca sıkıntı oluyor satarken falan dedi. Ben de daha en az 2 sene falan satmayı hiç düşünmüyorum arabayı ve ne bileyim, 2. el fiyatı 300 500 lira düşecek diye senelerce kazalı araç kullanmak istemem, 3-4 gün o şekilde kullandım, binesim gelmedi lel.

Uzun olmuş gerçi de, hem bir paylaşayım dedim, hem de fikrinizi merak ediyorum bu boya konularında. Sizce hata mı ettim, yoksa mantıklı bir seçim mi düzelttirmek.

TL;DR araba kullanırken dikkatinizi yola verin. Eşeklik etmeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler, arabayı dün gece güvenlikten teslim almıştım da, şimdi servisteki elemanla da konuştum, düzeltilen yerde lokal boya + kaputa full vernik sadece dedi, tampon falan da çizildiydi onları da halletmişler.

Arabayı verirken tampon barı kırılmış olabilir, kaputa komple boya falan diyorlardı, ucuz yırtmışım yine. Hiç arayıp sormadıydım da; ne oluyor ne bitiyor diye. Adam dün gece arabayı YO DAWG diye bile verebilirmiş bana aslında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...