kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Kızıl Saçlı bir afet bul Kızıl Saçlı bebeler yap Vakit geçer .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 lan okuyunca sinirim bozuldu anasını satıyım adam irlanda'dan sıkılmış. abi nası sıkılırsın ya ben hayatımı geçiririm temple bar çevresinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 gel la geri özledik sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 senko said: lan okuyunca sinirim bozuldu anasını satıyım adam irlanda'dan sıkılmış. abi nası sıkılırsın ya ben hayatımı geçiririm temple bar çevresinde. aga canli muzikciler bi bardan cikip diger bara geciyor ardarda, hepsinde ayni playlist var zaten, paso sweet home Alabama ve let it be falan caliyolar, orasi da bi noktadan sonra oeh dedirtiyor. Sabah aksam tiklim tiklim dolu barda adim atamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 allah seni yozgata dusursun isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 aquila said: allah seni yozgata dusursun isallah. lafini geri al :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 senko said: lan okuyunca sinirim bozuldu anasını satıyım adam irlanda'dan sıkılmış. abi nası sıkılırsın ya ben hayatımı geçiririm temple bar çevresinde. this is the way aha aha aha, I LIKE IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Başka ülkeye veya ing.'ye geçemiyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Aluriel said: gel de gör ebeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Esh olayi ozetlemis 2 mesajla. Ote yandan Avrupa ulkeleri bizim kulture cok ama cok uzak kaliyor Amerika ile kiyaslayinca. Hele benim oldugum yerde hemen hic fark yok gibi. Hos ben bizim gelenek goreneklerimizden kicima roket takarak kactim ama adaptasyon sureci icin faydasi oluyor bazi seylerin benzer olmasi. ben asil tr'ye 3 haftaligina tatile gittim de, kosarak geri gidecektim ailemi arkadaslarimi ozlemis olmasam. insanlar asiri mutsuz, kendileri farkinda degiller ama yasadiklari hayattan cok mutsuzlar. suratlar asiri asik, okuzluk enerjisi yayarak geziyorlar. hepsi boyle ama. burada mesela bakkala gidiyorsun parka bahceye gidiyorsun karsindan gecen kadin gulumser, zencisi iyi gunler diler falan. tr'de milletin konusmalarina kulak kabartsan hep bi problemden bahsediliyor, hep bir seyde hata var, bir sey kotu ona kufrediliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 her türlü parama bakıyorum paranın iti oldum hatta FROM RIYADH WITH LUV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 senko said: lan okuyunca sinirim bozuldu anasını satıyım adam irlanda'dan sıkılmış. abi nası sıkılırsın ya ben hayatımı geçiririm temple bar çevresinde. Gecirirsin de cok zormus senko. sponsorluk falan inanilmaz zormus. mulakatlarda deli gibi ozrluyolarmis. imkani yokmus abi gitmenin. hic deneme bile bence sen, babayi alir oturursun cunku cok zormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bi de yazilimci degil de dis hekimi olmak lazim abi. cogzel para aliyolar. irlandada calisandan cok para kazaniyolar. mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 DoruK said: ben asil tr'ye 3 haftaligina tatile gittim de, kosarak geri gidecektim ailemi arkadaslarimi ozlemis olmasam. insanlar asiri mutsuz, kendileri farkinda degiller ama yasadiklari hayattan cok mutsuzlar. suratlar asiri asik, okuzluk enerjisi yayarak geziyorlar. hepsi boyle ama. burada mesela bakkala gidiyorsun parka bahceye gidiyorsun karsindan gecen kadin gulumser, zencisi iyi gunler diler falan. tr'de milletin konusmalarina kulak kabartsan hep bi problemden bahsediliyor, hep bir seyde hata var, bir sey kotu ona kufrediliyor falan. Şu bana da tamamen öyle geliyor. Sokakta gülümsediğim random insanların istisnasız hepsinden aynı şekilde karşılık görüyorum. En alakasız yerlerde bile tanımadığın insanların iyi günler demesi acayip bir olay değil mesela. Ya da en basidinden yanında kalem yoksa bütün sınıf elini çantasına atıyor. Bunlar ufak şeyler olsa da davranışsal olarak daha büyük bir şeye ifade ediyor bence. Yani işin parası, okulu, insan hakları falan kenara koyulduğunda da yine elde harika bir topluluk kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Bu adamı metrobüse bindirin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sparkcaster said: oğlum adamın teki kartopu oynarken bıçaklanıyor abisi zaten geziciyidi biliyorsunuz ayrıca biz şu şu şeyhlere bağlıyız kardeşim suçsuz diye cumhur başkanına mektup yazıyor 19 yaşındaki bir annesiz adam öldürüyor arabayla bağdat caddesinde polis 1 aydır yakalamıyor zengin diye. şu ülkeye dönmek burdan gitmek isteyenlere küfür das, ülke boka battı çoktan şimdi o bok ülkenin her hücresine ozmosla geçiyor işte. ilk fırsatta skerler diyip gitmek lazım, yağmur yağıyormuş, sosyal ortammış umrumda olmaz, olmamalı da kimsenin. can güvenliği yok bu ülkede en başta, daha büyük bir sebep mi olmalı dönmemek için sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 logtrig said: orda kal para biriktir 1-2 sene daha, sonra dönersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 di said: bi de yazilimci degil de dis hekimi olmak lazim abi. cogzel para aliyolar. irlandada calisandan cok para kazaniyolar. mis gibi. abi vurma artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 al bu işin; http://www.kariyer.net/website/isara/index.aspx?&sehirid=66&keyword= bu da evin olsun; http://www.sahibinden.com/satilik/yozgat yeni hayatın hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Saçmalama vaktin varken İrlanda'da başka işler aramayı dene dönmeden (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ben de İrlanda'da yaşıyorum yaklaşık bir 8 aydır ve süresiz kontratla çalışıyorum. 5 yıl burda kalırsam vatandaşlığı alırım. Çok extreme bi durum olmazsa, sağlık sorunu, ailesel durumlar veya iş gereği başka bir ülkeye taşınma vs. burada kalırım hayatımdan memnunum. bi kere insanlar avrupada mutsuz olayına hiç katılmıyorum. Asıl Türkiye'de insanlar mutsuz. Ben 3 ayda bir iş gereği Istanbula geliyorum 2-3 hafta kalıyorum arkadaşlarımı ailemi görüorum ve her seferinde sonlara doğru bir döneyim Dubline e de düzenime kavuşayım, rahatlayayım diyorum. Asıl burası stresli, insanlar gergin, kimse kimseyi sevmiyor. Sokakta etrafta sürekli gergin geziyorum. Sırf bu terror vso layları değil insanların tavrı davranışları, kimsenin kimseye toleransı olmaması. Eğer bulunduğun ortamın fırsatlarından yararlanmıyorsan, havayı şehiri bahane ediyorsan bence bu nereye gidersen git yine aynı olacaktır. Californiayaya gidersin abi her yere arabayla gitmek lazım çok uzak her yer dersin. Londraya gidersin abi çok pahalı dersin, Tokyoya gidersin abi kimse ile anlaşamiom dil bilmiolar dersin vs. Hava olayına katılıyorum, havası çok parlak değil ama şu an Istanbuldayım ve buradaki ofise gidiyorum her gün 1 saat leş gibi sıcakta, sıcaktan lanet ettim. En azından Dublinde püfür püfürdüm. Bir de tabi 5 dk yürüme mesafesinde oturuorum ofise. Havası yazın daha çok mutsuz ediyor, kışı baharı güzel ılıman, fakat yazın da hala ılımanlık devam ediyor ve hava çok ısınmadığı için insan sıcak hava ario öle durumda atlarsın ryan aire 50 euroya güney avrupa ülkelerine bi tatilini yaparsın rahatlarsın gelirsin. Neyse diyeceğim, üşenme, expat grubu varsa git onlarla sosyalleş 1-2 kere gidersin iyi bir arkadaş grubu edinirsin hayatının en güzel vaktini geçirirsin sonrasında bi anda Dublin snein için harika bi şehir olur. Yoksa herşeye üşenip evde kalıp abi burası çok kötü diyorsan, nereye gidersen git aynı şeyi yaşıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 anasini googleladiminin hayti sana guzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 http://cdn.yenisafak.net/site/ex/nazae13934a4f138ec723by.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ayrıca insanların sürekli mutlu olduklarını düşünmene sebep olan ne iyi rol yapmaları mı, kendilerini kandırmaları mı en fazla gün içinde mutlu kladığın süreyi arttırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 yurtdışında strese girince, mutsuz olunca "kesin ülkeden" vs kafasına giriyorsunuz ama böyle bir durum olmayabiliyor, mesela ben şu aralar depresyon vs çekiyorum ama oturup düşününce lan diyorum ne alakası var ülkeyle, 10 yıldır çektiğim sorun zaten bu. insanın doğasında var biraz, kafa arada bozuluyor, sonra sebep aramaya başlayınca başka olaylara bağlayıp, yanlış kararlar verebiliyorsunuz. Yurtdışında yaşayıp, iş hayatından dolayı strese girip, mutsuz olup, geri dönenler daha daha mutsuz oluyor. O yüzden oturduğunuz yerde düzeltin sorunlarınızı, psikoloğa gidin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar