sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 8 saat önce, Umuruk dedi ki: 2 arkadaş oynuyoruz gelmek yada katılmak isteyen varsa yeşillendirebilir mi? birde sorum var adventure modda oynuyoruz ancak bu online mı ? 3 tane mod var. Maiden, arena, adventure kafamız karıştı adventure modu normal pvpve online modu, ana oyun yani. maiden dediği tutorial gibi kısa bir solo bölüm. arena da direk arena, takım halinde ortadaki adadan chest topluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Sea of Thieves Surpasses 15 Million Players... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Winter sale ile kaptım, burada oynayan var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 birkaç saatte sıkıldım ben, fortnaytın denizlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Baya alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 hiç walkthrough vs bakmadan questleri yapmak zevkli oluyodu 2 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Biz buna sardik gamepass'e de dahilmis. Arkadaşlarla oynamak için eğlenceli görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Bi eve online'in denizlisini yapamadilar. Naval action denemisti biraz. Ciksa oynasak immersif bi deniz eve'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 AzurE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 oğlum çok hoşuma gitti ya, sonunda easter egg'le yetinmek yerine full monkey island story'si yapmışlar. tüm mekanları first person görmek hoş olabilir. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 sea of thieves çok istiyorum da oynayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Xboxta ben bakarım tekrar ya fena değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 tiLi, 13.06.2023 19:59 tarihinde dedi ki: sea of thieves çok istiyorum da oynayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 safer seas update'i geldi. artık solo ya da ekiple pve takılabileceğiz. story, event ve questlerin çoğu aktif. tabi ki belli oranda daha az kazanıyoruz ve bir iki cap var. ama kanser olmadan oynayabileceğiz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 ne anlamı kaldı abi çocukla falan oynamıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 çok hacker ve try hard vardı iyi olmuş bence. keyif alamıyordun bi noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 tiLi, 09.12.2023 23:08 tarihinde dedi ki: ne anlamı kaldı abi çocukla falan oynamıyosan yani fiziklerini ambiyansını hissini seviyorum öyle dümdüz yelken falan açmayı. roblox'ta bile yelken oyunu oynuyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Harika haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 hmm hacker meselesi kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Etik değerleri olmayan it sürülerine muhattap olmadan oynamak güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar