reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Abi ne diyim ne ediyim bilemedim. Dün epeydir hoşlandığım bir kız vardı görüşecektik ama bir şekilde yalan etti ve soğuttu akabinde moralim bozuldu biraz. İşten erken çıktım dün kafamı dağıtırım içeyim diye filan öğlen gibi eve geldim çantayı bıraktım macbook air vardı çıkardım appletvye bağlanıp müzik açtım salonda onu sehpaya bıraktım. Sonrasında arkadaşla buluşmak için bi duş alıp olduğu gibi bırakıp her şeyi çıktım. öğlen 3'ten yaklaşık gece 10 lara kadar içtim sonra eve geldiğimde salona geçtik baya sarhoştum zaten 2 arkadaş daha vardı. ben dedim yatıyım siz takılın zıbardım. az evvel 3 gibi kafam yatakta ayılıp bi işemeye çıkınca o an geldi aklıma lan benim macbook salonda yoktu çantadan cıkarmadım herhalde çantayı aramaya başladım. tabi çantada yok sonra salonda masaya bi baktım tertemiz. 2 tane kamera 1 tane laptop 2 tane lens net. Girip onları alıp çıkmış playstation du apple tv iydi ne bilim odada bilgisayardı ses mes ti herşey duruyor. Şimdi olay yeri inceleme gelicek. hadi gidenin yarısı şirketin sigortalı filan laptop filan ama bi iki lensim vardı bir tane nadir bi lens vardı ona üzüldüm baya. hem aşkta hem kumarada ne bilim her bokta kaybettiğim net bi akşam oldu. Total zarar: 12k civarı bana koyan kısmı 5k civarı olucak. Yer : kadıkoy rasimpaşa. bana bilen birinin işi gibi geliyor ama şüphelenmek dışında yapıcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 mandatory. http://www.youtube.com/watch?v=jN_F0Gqe0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Muratcım vitada gitmiş canım herife daha dün sana verimde takıl diodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 geçmiş olsun yine de olan mala olmuş ya böbreği kaptırsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 cevrendeki marketlerden fln kamera kayitlarini iste. yada polisler akil edip alirlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Gwçmiş olsun, çok fırsatçıyımdır, pronet lazım mı? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Geçmiş olsun, birinci kat falan mı ev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 2.kat şimdi bi boktan olay şu oldu zorlama yok kapıda kartla girmiştir dedi polis zaten kapı çelik ama çok eski kilit mekanizması pek sağlıklı değildi. Ev dağınık değil pek kendi dağınıklığı var polis onu hırsız yapmış sandı utandım amk. inşallah sigorta tutanaklara göre tatava yapmaz ya şirkette varoşluk yapmaz umuyorum. Cihaz pupadan kiralık macbook sanırım onlar direk buluyorlarmış kendi cihazları olduğu için. şimdi gidicem okula okulda çalışıyorum laf sokucaklar kesin ama çok darlamazlar inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Alkollu oldugun iyi olmus acikcasi. Ayik olup elemanla yuzyuze gelmek de var. Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 geçmiş olsun valla boktanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 geçmiş olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 geçmiş olsun arkadaşlarının almadığına emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 yok ben kalktığımda cocuklar oturuodu olay benim eveden çıktığımda saat 3-11 arası olmuş 11 de eve gelip ben direk yattım işte etrafa bakmadım. saat 3de kalktım tekrar o zaman dank etti. kapıda zorlama yok bir tek elektronikleri almış adama ama çok garip hard diskleri birakmış bir tane 256gb ssd external vardı mesela baya pahalı bişi onu almamış 2tb hddyi almamış. direk kameraları ve laptopu bu arada eski bi laptop daha vardı onuda almış 2 laptop 2 kamera 3 lens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 geçmiş olsun. puppa bulduğu zaman polisle mi gidiyor nasıl oluyor o iş? //hdd'yi falan para ettiğini anlamamıştır. lens kamera ve laptop neticede okutabileceği para eden şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Edit. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 soledim ya cocuklar cıkmadan ben kalktım zaten beraberdik polisi aradığımızda. Yani olay biz eve gelmeden önce oldu, ben yattım onlar zaten anlamadı evde değişiklik olmadığı için oturdular ben su içmeye kalkınca idrak ettim çantadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 hiç zorlama yoksa ev sahibi olabilirmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 ev sahibi benim :D anahtarda bir tek bende var, zaten en büyük korkum o işyeri sigorta filan dallamalık yaparsa birde ordan uğraşıcam. Bana zimmetli herşey yüzde 85 sigortalı sanırım okul sınırları dışında. okul dert etmez onları pek afra tafra olur tabi biraz ama kendi çaldı diye illa laf ederler döner yani. he epi topu 4-5 lira bana giren çok daha fazla sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 bende hem kumarda kaybettim üzerine gittim birde aşkta kaybettim yetmemiş gibi tekrar kumarda kaybettim şu aralar moral okyanus seviyesinde, sana da bana da geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 seninki mallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 reampage said: ev sahibi benim :D anahtarda bir tek bende var, zaten en büyük korkum o işyeri sigorta filan dallamalık yaparsa birde ordan uğraşıcam. Bana zimmetli herşey yüzde 85 sigortalı sanırım okul sınırları dışında. okul dert etmez onları pek afra tafra olur tabi biraz ama kendi çaldı diye illa laf ederler döner yani. he epi topu 4-5 lira bana giren çok daha fazla sonuçta desene iş dönüp dolaşıp sana geliyor :D Apple lardan zorlansa mutlaka bulunur esasında da o işlerde tanıdık olmayınca yavaş ilerliyor. Gerçi puppanın kendi malı ise biraz hızlandırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Geçmiş olsun, dağınıklık muhabbetine güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 d1 dac vardı onu nasıl almamış hayret içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 evin sigortalımıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar