barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bassam mı Fenere ya para? 4 çok iyi oran. Ama güvenemiyorum takıma sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ben guveniyorum, oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 mehmet topal zaten perreiranın sisteminde resmen sıçtı ilk maçta meireles sanki daha faydalı gibi olacak bu taktikte ama topalın da defansif yönünü arayacağız gibi hayırlısı artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 İlk maçta da baya kötüydü gerçi, geçen seneki halinden eser yoktu. Meireless daha iyi top yaptı girdiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 barbu said: Bassam mı Fenere ya para? 4 çok iyi oran. Ama güvenemiyorum takıma sdfs. 0-2 çifte şans da sanırım 2 civarıdır. Oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bu futbolcuların doping kontrolleri atletler kadar sıkı değil galiba. atletlere ani baskınlar yapıyorlar sürekli kan alıyorlar falan. topçuları da kurayla mı belirliyorlar maçtan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 maç büyük ihtimal uzatmalara gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ahmedinejad said: bu futbolcuların doping kontrolleri atletler kadar sıkı değil galiba. atletlere ani baskınlar yapıyorlar sürekli kan alıyorlar falan. topçuları da kurayla mı belirliyorlar maçtan sonra? doping kontrolleri en hafifi tenis ve sonra futbolda geliyor en sıkı bisikletçilere uygulanıyorlar. atletler bile biyalojik pasaport kullanmıyorlar diye biliyorum. misal bisiklette adam doping şüphesi varsa hemen yarıştan çekiyorlar ama bak adam dopingli hala resmi yazı gelmedi adam çatır çatır oynuyor.. birde adamda doping çıkmamış.. bizim basın kokoin çıktı diğemiyor adam dopingi örtme amaçlı kokain kullanmış olabiliceği için kokoini doping sayıyor direk doping kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 barbu said: Bassam mı Fenere ya para? 4 çok iyi oran. Ama güvenemiyorum takıma sdfs. düşündüm de...başka zaman ne riskler alıp oynuyoruz; takımda van persey var, nani var, fernandao var, sow var, diego formda, souza gayet iyi, bu maçta gg yok ama şener'in cezası bitti oynayacak, caner zımba gibi, kjaer çok iyi, volkan son yılların en formda volkanı, bir tek alvez var saatli bomba. onun da pimini kjaer ve volkan birlikte tutarlarsa 4 lira çok güzel oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yenemeyiz ama gollü berabere kalabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 idaa 4se ben basarım abi. 25 lira ateşlesem 100 lira temiz yemek param çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 adamlari uefaya sikayet ettiniz bi de, onun da hirsiyla agziniza agziniza doping atacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 harbiden hiç bulaşmasaydık keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 karşı başvuruda bulunsaydık hatta, adam doping yapmamıştır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 hepiniz dopingli gelin lan ikinci maca diye atar yapmaniz lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 2 normal 2 de şikayet ettiniz diye atarlar 4-1 biter maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ırak da kaldığım otelde ligtv var lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 30 lira ne ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 fenerliye koymaz 30tl persi izlemek beleş mi oalcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Yalniz bu play, normal digide de parayladir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Parali evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 203 nolu kanaldan 30 lira vererek izleyebilirsiniz sabri bey dediler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 cafede 20 lira verip izlemekten iyidir ya, evde ahaliyle izlerim mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Sen de adthe ye 30 veririm sana vermem deseydin Gercek bir sabri bey lik bunu gerektirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar