Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Zabıta dövmenin sonu kötü olur mu? Peşine düşerler mi dövenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 vazife başındaki memuru dövüyorsun. ki bildiğim kadarıyla kolluk kuvveti sayılıyorlar bi de. zabıtayı geçtim, özel güvenlik görevlilerini bile sorumluluk alanı ve ögg'nin çalıştığı mesai saati içinde döversen bilmemneyinci özel güvenlik görevlileri yasasına göre hayvani yaptırımı var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 adam isini yapiyor. kalkin la masadan. iki dakka gotunu kaldiracaksin diye korkuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Drall said: Bize de polis geldi bağırış çığırış gece, bi daha ses olursa alırım seni içeri dedi. Kafam taşşak gibiyken eye uğradığımı şaşırdım sdf polis haklı demek ki ses yapıyordunuz ki şikayet gelmiş. polis de göz dağı vermiş. öldürürüm falan demesi lazımdı daha yumuşak davranmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 sostizm said: Bizim komşumuzu öldürdü bir zabıta izmirde, dünya tatlısı bir adamdı. Sokak hayvanları için uğraşırdı, mahallenin çocuklarına oyunlar kurardı falan. Tanıdığım en iyi insanlardan biriydi, are. http://www.birgun.net/haber-detay/tek-sucu-ayiptir-yapmayin-arkadaslar-demek-oldu-43685.html Kaç sene geçti ailesi hala perişan. Yalnız haberin kendisi feci, bi de altında eski olay anlatıyor, baloncuyu ellerini ayaklarını bağlayarak dövmüşler. Bu ne lan? Olayın vahşi boyutunu, hukuksuzluğunu, pisliğini falan geçtim cürrete bak. Alt tarafı zabıtasın lan sen, ne özgüven bu, ne rahatlık? Ne sandın kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 yloibx said: Drall said: Bize de polis geldi bağırış çığırış gece, bi daha ses olursa alırım seni içeri dedi. Kafam taşşak gibiyken eye uğradığımı şaşırdım sdf polis haklı demek ki ses yapıyordunuz ki şikayet gelmiş. polis de göz dağı vermiş. öldürürüm falan demesi lazımdı daha yumuşak davranmış. Bi üst sokaktaki arap diskosu sabah beşte: http://m.youtube.com/watch?v=gBWHThSEyyo Ben de adama maaşı kadar para versem bana da öttürmez o megafonu, mahalle sakinlerinin beynini silktiğim yanıma kar kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Nigger_of_the_sand said: Zabıta dövmenin sonu kötü olur mu? Peşine düşerler mi dövenin?Görev başındaki memura darp, polisle aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 agzini yuzunu kirip polise teslim ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Ben cezasını sormadım aslında, cezası var biliyorum. Ama peşine düşerler mi yoksa yanına kalır mı onu sordum. Silahları falan yok çünkü, onlardan kabiliyetli biri teori olarak dövebilir adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 uzman çavuşları falan zabıta yapmıyor mı yahu, ne bekliyordunuz haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar