Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu zabitalar niye insan değil

Llama

Öne çıkan mesajlar

vazife başındaki memuru dövüyorsun. ki bildiğim kadarıyla kolluk kuvveti sayılıyorlar bi de.

zabıtayı geçtim, özel güvenlik görevlilerini bile sorumluluk alanı ve ögg'nin çalıştığı mesai saati içinde döversen bilmemneyinci özel güvenlik görevlileri yasasına göre hayvani yaptırımı var diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

Bize de polis geldi bağırış çığırış gece, bi daha ses olursa alırım seni içeri dedi. Kafam taşşak gibiyken eye uğradığımı şaşırdım sdf

polis haklı demek ki ses yapıyordunuz ki şikayet gelmiş. polis de göz dağı vermiş. öldürürüm falan demesi lazımdı daha yumuşak davranmış.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Bizim komşumuzu öldürdü bir zabıta izmirde, dünya tatlısı bir adamdı. Sokak hayvanları için uğraşırdı, mahallenin çocuklarına oyunlar kurardı falan. Tanıdığım en iyi insanlardan biriydi, are.

http://www.birgun.net/haber-detay/tek-sucu-ayiptir-yapmayin-arkadaslar-demek-oldu-43685.html

Kaç sene geçti ailesi hala perişan.

Yalnız haberin kendisi feci, bi de altında eski olay anlatıyor, baloncuyu ellerini ayaklarını bağlayarak dövmüşler. Bu ne lan? Olayın vahşi boyutunu, hukuksuzluğunu, pisliğini falan geçtim cürrete bak. Alt tarafı zabıtasın lan sen, ne özgüven bu, ne rahatlık? Ne sandın kendini?
Sosyal ağlarda paylaş

yloibx said:

Drall said:

Bize de polis geldi bağırış çığırış gece, bi daha ses olursa alırım seni içeri dedi. Kafam taşşak gibiyken eye uğradığımı şaşırdım sdf

polis haklı demek ki ses yapıyordunuz ki şikayet gelmiş. polis de göz dağı vermiş. öldürürüm falan demesi lazımdı daha yumuşak davranmış.

Bi üst sokaktaki arap diskosu sabah beşte:
http://m.youtube.com/watch?v=gBWHThSEyyo

Ben de adama maaşı kadar para versem bana da öttürmez o megafonu, mahalle sakinlerinin beynini silktiğim yanıma kar kalır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...