reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 IOS icin Telefonun alarmini gozumu acmadan surekli erteleyen biri olarak o anda saatin kac oldugunuda soyleyen bir alarma ihtiyacim var, tabi sectigim alarm muzigi ile birlikte bunu yaparsa daha iyi olur. kullanip memnun kaldiginiz buna benzer bisey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Deadline'a tek alarm kur. Kalkmazsan hayatın kararsın. Bunun bilinciyle insan kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 telefonu erişemediğin bir yere koysan alarma uyanamamak gibi bir şansın var mı? ayağa kalkıp, kapatıp, geri mi yatıyorsun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 abi adam uyanma taktiği sormamış az sakin olun :D çok zekice geldi bana fikir, varsa alayım ben de ama android olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 alarmı saat kaca kurdugunuzu bilmiyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 bence 7 varyasyon daha kaldı yaralı parmağa işemeden laf söylemenin. deneyin bakalım hadin sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 laf soylemedim cidden merak ediyorum. kacırdıgım bi nokta mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 bu tarz bişey varsa benimde işime yarar. ama türkçe söylemesi lazım öbür türlü yabancı havaalanındaki anons gibi duymazdan gelirim asdf en son çözüm olarak şöle bir şey yapabilirsin: 1.kendi sesini kaydet. deki "saat 8:20 şu anda kalkmazsan işe 10 dakika kalacaksın". 2.saat 8:20'ye alarm kur. 3. alarmın zil sesi olarak 1 numaralı maddeyi seç 5.kendi sesini kaydet. deki "saat 8:40 şu anda kalkmazsan işe 30 dakika kalacaksın". 5.saat 8:40'ye alarm kur. 6. alarmın zil sesi olarak 5 numaralı maddeyi seç asdfdf çok manuel ama iş görür. hatta patronunla müdürünle konuş ses kaydına onlar konuşsun daha etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 toggie said: laf soylemedim cidden merak ediyorum. kacırdıgım bi nokta mı var? bütün konsepti kaçırmışsın ki, nokta değil sarasım geldi benim de valla gereksiz münakaşaya girebiliriz ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 herkes sakin, işsiz gibi sen gerilmişsin kendi kendine. eskiden vardı böyle alarmlar. dedem kullanırdı. kesin dedeler için versiyonu vardır ama ben ios zaten bilmiyrem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 görme engelliler için vardır böyle uygulamlar. onlara bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 This alarm behavior is not available to iOS apps. You have the ability to create local notifications and add sounds to them, but the sound length is limited. You cannot have a sound continuously play such as on the built-in alarm. private api kullanmadan build in gibi yapamiyormusuz Local notificationla falan yapmak lazim ama oda cok sukela olmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 toggie said: alarmı saat kaca kurdugunuzu bilmiyo musunuz? su seviyede kuran cok insan var alarmi; http://i.imgur.com/94lIUTA.jpg ve bende bunlardan biri olucam yakinda. ben alarm calinca sittin sene ilk seferinde uyanabilen bi insan degilim. mesela 8 de evden cikmam gerek alarmi en az 7 ye kurmam lazim. telefonu uzaga koyamam cunku sarilip yatiyorum sdfsdf saka bi yana telefondan video fln izleyerek uyudugum icin o ihtimali saymiyorum. halbuki telefon muzikle birlikte soylese saatin kac oldugunu o zaman anlicam kac kere erteledigimi, son 2 gundur bu yuzden gec kaliyorum sdfsdf artik bole bi app in olmasi sart ps; saatleri bi yazamadim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 abi ezan okuyanlar var o tarz bişeyde kurabilirsin dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Drall said: Deadline'a tek alarm kur. Kalkmazsan hayatın kararsın. Bunun bilinciyle insan kalkıyor 9-10 alarm kurma yönteminden şuna geçtim. ikisinin de verimliliği aynı resmen uyanıyorsun ya da uyanmıyorsun 23984724 tane kurmakla 1 tane kurmak bir şey değiştirmiyor sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 reyou said: IOS icin Telefonun alarmini gozumu acmadan surekli erteleyen biri olarak o anda saatin kac oldugunuda soyleyen bir alarma ihtiyacim var, tabi sectigim alarm muzigi ile birlikte bunu yaparsa daha iyi olur. kullanip memnun kaldiginiz buna benzer bisey var mi? sen mi istedin lo ddu aksam biraz daha bakarim private apilere belki yazabilirim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 becer onu becer! :) ya app storda bi dolu alarm var ama salak sacma rss, tweet fln okuyolar saati soyleyeni bulamadim. ingilizce olmasada farketmez, yeterki melodiyi calarken arada - the time is 7.35AM fln desin yeter bana ertelerken biliyim en azindan saatin kac oldugunu. tabi bunu melodi arasinda soylerse daha iyi olur. bide bari sen yapcan random melodi secsin hergun, insan 3-4 gunden sonra bagisiklik kazaniyo, ninni gibi geliyo sonra ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 benim sesimle uyanmak istedigine emin misin bak. "sagad on yirmi bes" diye asdfsdf neyse bakam olursa ses kaydi isterim senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ya siri nin sesi kullanilmiyomu? Siri.TalkBitch(DateTime.Now); gibi bisey yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 net baglantisi gerekir en iyi ihtimal ki onu yapabiliyormuyuz bilemedim. her bok kapali normal developera iosda olabilir mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 5:50 ye alarmi kurup 5:48 de kalkiyorum. bicthezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 abi buldum senin icin; http://stackoverflow.com/a/17465494/929902 yapistir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 uuu deneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 senko said: 5:50 ye alarmi kurup 5:48 de kalkiyorum. bicthezz kaçta uyuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 her sabah 6-6.5 arasi uyaniyorum, sonra uyuyorum, 7.5ta alarm otuyo kapatiyorum, 8de bi daha uyanip uyuyorum, 8.5 filan kalkiyorum, istikrar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar