Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'e parça parça taşınıyorum.

Flam

Öne çıkan mesajlar

Beyler bayanlar(patide bayan?), hatunun tayinini sonunda çıkarttık izmir'e taşınıyoruz, ilk etapta hatunu götürüp izmir'de foça yakınında(prefer eski foça) bir eve çıkartıcam, yerleştiricem, sonra da ben işte nişan söz nikah falan sonra izmirdeyim.

şimdi, oralı patilerle yavaştan kaynaşiim.

bi de orada foça civarında kiralık ev farkeden filan olursa bana paslarsa sevinirim.

ayın yirmibeşinde filan istanbul'dan ayrılışı yapacaz. işte ayın 1'i gibi de orada ev filan tutmuş olmamız gerekir.

kısacası önce hatun geliyo sonra ben aralık'a kadar eş durumu tayini alıp gidiyom böyle parça parça izmir'e geliyorum.

hail and kill!
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi adliyeye en fazla 10 dakika uzaklıkta mümkünse. eski foça ya da yeni foça. ha yakın bi yer bulursanız o da olur da. bilmiyorum oraları pek.

re: Precast yok türkiye'de ya. geytten geçtikten sonra vasortla yapayım açılışı diyorum. sonra da impor innox an mani takılır giderim.
Sosyal ağlarda paylaş

foça ve adliye dediğime göre ve 10 dakika uzaklık dediysem sanırım foça adliyesidir. o korelasyonu kurmakta zorlanmadığınızı biliyorum, sırf zevkine yapıyonuz bunu. yakışıyor da size. o yüzden bişey demiyom. :)

izmiri bişey sanmıyom, izmiri bilmiyom, baştan kabul ediyorum.

şu izmire taşınmayın meselesini... neyse ya. sanki bana izmir belediye başkanı. zaptiyesi misin şehrin? sor allah bilir kendisi de üç beş sene önce nerden gelmiştir.

neyse, dediğim gibi. ben de foça adliyesinde olcam sanırım. avukat memur arkadaşlar falan varsa da konuşalım oradaki ortam nasıl bilmiyom.

bi de ege'ye kayıt yaptırcam. boş boş oturmayayım burada istanbul üniversitesinde takılıyordum arada gidip bişeyler öğreniyordum sınava filan girip kendimi eğitim hususunda zinde tutuyordum, orada da elim değmişken bi ege iktisat okuyayım diyorum. bitirmesem de ne öğrensem yanıma kâr kalır.

foçadan gidip gelmesi kaç saat, ilk etapta araba almıcam bu arada. bi sene sonra filan alırım. ona göre bişeyler söylerseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bir de eski foçada ev düşerse kiralık, haberim olsun.

bu böyle kalmayacak arsa üstüne temel atıp üzerine sims misali villa bile dikicem. planlarım çok fena. lel. (aman inşaat mühendisleri atlamasın meselenin öyle olmadığını biliyorum.)

yaşlanıcam olum orada. öğrencilik hatrına güzel okulların şanına geldik, boku püsürü bitmedi canını yidiiimin istanbulunun. daha da gelmem davosa.
Sosyal ağlarda paylaş

Flam takılıyoruz... Yalnız İzmir'in demografik yapısı gerçekten çok değişti. 10 yıl öncesine göre hakkatten büyük farklılıklar var. "Böyyüh şeerde iş vor" diyen geliyor.

Ege Üniversitesi Foça arası Otobüs+İzban+Metro ile 1 saat 20 dakika sürüyor. İstanbul'lu biri için çok büyük bir süre değil ama ben yarım saatten uzun sürünce bayıyorum. Seni bilemem :)

Eski foça İzmir'in en sevdiğim yeri olabilir. Yerleşimi, halkı, havası falan çok iyi. Tek bir kusuru var. Denizi acayip soğuk. Girilmiyor. Yeni Foça ise çirkin bir yer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...