Flam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Beyler bayanlar(patide bayan?), hatunun tayinini sonunda çıkarttık izmir'e taşınıyoruz, ilk etapta hatunu götürüp izmir'de foça yakınında(prefer eski foça) bir eve çıkartıcam, yerleştiricem, sonra da ben işte nişan söz nikah falan sonra izmirdeyim. şimdi, oralı patilerle yavaştan kaynaşiim. bi de orada foça civarında kiralık ev farkeden filan olursa bana paslarsa sevinirim. ayın yirmibeşinde filan istanbul'dan ayrılışı yapacaz. işte ayın 1'i gibi de orada ev filan tutmuş olmamız gerekir. kısacası önce hatun geliyo sonra ben aralık'a kadar eş durumu tayini alıp gidiyom böyle parça parça izmir'e geliyorum. hail and kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 foçaya yakın yer menemen ? aliağa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Once Kal Vas i tasi, sonra portala gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 yok abi adliyeye en fazla 10 dakika uzaklıkta mümkünse. eski foça ya da yeni foça. ha yakın bi yer bulursanız o da olur da. bilmiyorum oraları pek. re: Precast yok türkiye'de ya. geytten geçtikten sonra vasortla yapayım açılışı diyorum. sonra da impor innox an mani takılır giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Eski foca guzel abi. Hatta tekne alin bi tane ufak, balikci barinaginda yasayin. Yuzen gayrimenkul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 abi çok garip bişey söylüyosun. adliyeye yakın olsun diyosun bir de eski foça ya da yeni foça olsun diyorsun. ya da foçaya yakın olsun diyorsun? anlayamadım :d hangi adliye bi kere? işler nerede? eski foça ile yeni foça birbirine o kadar yakın değil zaten hani hemen gidivereyim diyecek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Foçayı izmir merkeze yakın mı sanıyosun acaba diye düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 foça adliyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Aliaganin ordan otobana baglaniyosun ya hemen. 1 saatte gider iste izmire :P Kopru trafigi 2 saat ona kiyasla bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 adliye bağlantısını çözemedim ama eski foça çok güzel yer(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Moda oldu heralde İzmir'e taşınmak. Gelmeyin lan. Acayip sıcak burası. Oturduğum yerde terliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 klasik istanbul aliskanliklari sonrasi izmire trafiksizlige gelen insan sevincleri..o 1 saat en fazla 1 ay sonra batmaya baslar onu da belirteyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 yenge adliyede çalışıyormuş işte.. adliye sadece bayraklıda yok izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Aceace said: Moda oldu heralde İzmir'e taşınmak. Gelmeyin lan. Acayip sıcak burası. Oturduğum yerde terliyorum. öküz doldu hakket izmir son 3 yılda insanı ne değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 %25'e öküz doldu diyorsanız daha bir şey görmemişsiniz, ankara'ya gelin %45i hissedin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 siz o öküzlerden daha mı kalitelisiniz lan yetersizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 beddua etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 foça ve adliye dediğime göre ve 10 dakika uzaklık dediysem sanırım foça adliyesidir. o korelasyonu kurmakta zorlanmadığınızı biliyorum, sırf zevkine yapıyonuz bunu. yakışıyor da size. o yüzden bişey demiyom. :) izmiri bişey sanmıyom, izmiri bilmiyom, baştan kabul ediyorum. şu izmire taşınmayın meselesini... neyse ya. sanki bana izmir belediye başkanı. zaptiyesi misin şehrin? sor allah bilir kendisi de üç beş sene önce nerden gelmiştir. neyse, dediğim gibi. ben de foça adliyesinde olcam sanırım. avukat memur arkadaşlar falan varsa da konuşalım oradaki ortam nasıl bilmiyom. bi de ege'ye kayıt yaptırcam. boş boş oturmayayım burada istanbul üniversitesinde takılıyordum arada gidip bişeyler öğreniyordum sınava filan girip kendimi eğitim hususunda zinde tutuyordum, orada da elim değmişken bi ege iktisat okuyayım diyorum. bitirmesem de ne öğrensem yanıma kâr kalır. foçadan gidip gelmesi kaç saat, ilk etapta araba almıcam bu arada. bi sene sonra filan alırım. ona göre bişeyler söylerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 izmirde izmirli yok ki..git gozgozun, karsinin carsiya 100 insana sor 1 nesil once anne baba neredeydi nere dogumlu yarisi izmirli cikmaz..anadolu comari izmire ayak basinda sulaleden izmirli oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 arabasız foça-izmir süreklilik halinde sıkabilir. arabayla hıza bağlı foça-karşıyaka 40-60dk civarı sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 tamam bir de eski foçada ev düşerse kiralık, haberim olsun. bu böyle kalmayacak arsa üstüne temel atıp üzerine sims misali villa bile dikicem. planlarım çok fena. lel. (aman inşaat mühendisleri atlamasın meselenin öyle olmadığını biliyorum.) yaşlanıcam olum orada. öğrencilik hatrına güzel okulların şanına geldik, boku püsürü bitmedi canını yidiiimin istanbulunun. daha da gelmem davosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Flam takılıyoruz... Yalnız İzmir'in demografik yapısı gerçekten çok değişti. 10 yıl öncesine göre hakkatten büyük farklılıklar var. "Böyyüh şeerde iş vor" diyen geliyor. Ege Üniversitesi Foça arası Otobüs+İzban+Metro ile 1 saat 20 dakika sürüyor. İstanbul'lu biri için çok büyük bir süre değil ama ben yarım saatten uzun sürünce bayıyorum. Seni bilemem :) Eski foça İzmir'in en sevdiğim yeri olabilir. Yerleşimi, halkı, havası falan çok iyi. Tek bir kusuru var. Denizi acayip soğuk. Girilmiyor. Yeni Foça ise çirkin bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Tebrikler, darısı bizim gibi İstanbul'dan kaçmak isteyip henüz başaramayanların başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 istanbuldan kaçanların halleri kaçmayanlardan vahim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kim diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar