Baggio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Pleblere yönelik oyunu alıp 5 günde masrafsız çabasız port ettirince böyle oluyor. PC oyununu port ederlerse çalışmıyor tabi fagboxlarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 fagboxda her şey jilet gibi çalışıyor abi, sektördeki bu port olayından sürünen hem mustard race ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Ee ben ne dedim? Oraya tasarlıyorlar, kaldıracağı şekilde nerfliyorlar, en son PC'ye port ediyorlar. Böyle sürünenleri yani en azından. Üç ay geç çıkart adam gibi uyarla, yok, easy money illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 mastır reys is did ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 misal gta5 kac sene sonra cikti ama kac senedir steamde en cok satanlarda ilk 10 da. gec cikar tam cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 çıkmış torrentte de. 40 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 torrent'le 60fps olsa ya kafadan fsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 30 fps olunca ne oluyor ? Çok mu kötü oyun tecrübesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 çoğu oyunun 30 fps'ine göre iyi ama genel anlamda baya eski teknoloji kalmış. blur kapatınca bile normalde blur açık olduğunda olması gerekenden çok blur var. draw distance düşük. gölgelerde bozulma oluyor. sandalye kapı vs gibi şeylerin içinden geçiyorsunuz. collider koymaya tenezzül etmemişler. mesh verip geçmişler. texture kalitesi kötü. gta gibi, mafia gibi realistik değil de cartoon tarzı genel anlamda sevsem de bir çok noktada eksikleri var. ai vs kötü. benim asıl merak ettiğim şey hikaye ama bi yandan da böyle özensiz port'a para yedirmek istemiyorum. öle kararsız kaldım refund için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ilaclisini indiriyorum 15 inch laptopta guzel gorunur de bakalim performans vs nasil.. bende hikaye kismindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 40gb indirmeye üşendim oynadım. ayın 7'si akk bitmesin =) hikaye ve anlatım güzel. müzikler güzel. gameplay güzel. salaklar mal gibi port yapmasa baya olumlu dönüş alırlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Senelerce sinemaları 24fps ile izliyorsunuz halen öyle çekiliyor ve çekilmeye devam edecek ya 60fps diye yargılamıyor iken neden oyunda 30 fpslerde bu kadar bıdı bıdı ediliyor anlam veremiyorum. Bunlar hep counter strike lobisi 200fps olmadan olmaz yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Millet VR, 144Hz diye oyun teknolojisini gerçeğe yaklaştırmaya çalışırken KANKA SİNAMALAR HEB 24 FPS ELLELLE diye balta yorum süper ya, bence sticky yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Gerçeğe yaklaştırmak için değil motion sick etkisini ortadan kaldırmak epilepsi hastalarının kriz geçirmesini engellemek için yapıyorlar. Yoksa gerçeğe yaklaşması için hz olayına gelene kadar grafiklere ve kumandasız oynatmaya odaklanması gerek. Sen mutlu olacaksan bence forum ismini bile öyle yapabiliriz sticky olması tam tatmin etmez gibi seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 oyun su haliyle pek oynanabilir gelmedi bana. potansiyel var ama aceleyle cikaralim derken sicmislar. bir batman 2 olmus. cok ozensiz duruyor hersey grafikler yuzunden. onlari toparlarsa guzel oyun olur gibi tabii ilerisini bilmiyorum nereye gider. patchler vs beklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 hala sinema örneği veriyorsunuz. sabit görüntüde 24 fps idare edebiliyor ama senin reaksiyon verdiğin zaman iş değişiyor. olay fps'in çok olması değil iki frame arasındaki sürenin kısa olması. senin verdiğin tepkiye anında cevap verebilmesi. mouse anında input'u almalı, oyun input'u aldığı anda drawcall etmeli, grafik işlemci en kısa sürede işleyebilmeli, monitor de işlendiği anda gecikme olmadan sıraya koymadan gösterebilmeli. akıcılık için birisi bile kötü olmamalı. bırak oyunu ve ekran kartını sadece monitor tarafındaki gelişme bile baya büyük bu iş için. başta 1ms'e düşürdüler gecikmeyi, sonra 144 fps ama o bile yetmedi gsync ile grafik işlemci çizdiği anda ekranı yenilemeye geçtiler. boşa değil hiçbiri. ama burada en başta oyun drawcall'ı engellediğinde senin o akıcılık için yaptığın bütün teknoloji çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Olur mu canım, GSync, FreeSync falan hep sosyal sorumluluk projesi. Epilepsi hastaları da sabahlara kadar gaming keyfi yaşasın diye geliştiriliyorlar. Yoksa koy FİLM GİBİ OYUN keyfime diyecek yok. Hatta gözdeki max FPS 14'tü galiba, 24 bile şımarıklık. Kahrolsun sinema endüstrisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 DareJedi said: Senelerce sinemaları 24fps ile izliyorsunuz halen öyle çekiliyor ve çekilmeye devam edecek ya 60fps diye yargılamıyor iken neden oyunda 30 fpslerde bu kadar bıdı bıdı ediliyor anlam veremiyorum. Bunlar hep counter strike lobisi 200fps olmadan olmaz yaa. http://30vs60.com/ Aradaki farkı bu daha iyi anlatır herhalde. 60 algılanabilecek üst sınır. 200 ile 60ın bir farkı yok yani. Sinema ile bu durumun alakası nedir onu anlamadım. Sinema 24 diye gelişmiş teknolojiyi mi düşürelim yani. "Bu gereksiz zaten yea" diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 60 üstü de anlaşılıyo bu arada ama sıkıntı o değil 30 ne yahu dfhgs bu arada pre orderla almıştım fiyatı yanlış girdiklerinde henüz açmadım oyunu, bir hafta içinde update gelmezse refund edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Roqq said: Aradaki farkı bu daha iyi anlatır herhalde. 60 algılanabilecek üst sınır. 200 ile 60ın bir farkı yok yani. Olay sürekli 200 kareyi komple görüyoruz da mutlu oluyoruz değil illa. Bir ekranın saniyede 60 frame değiştirebilmesi vs. 200 frame değiştirebilmesi. "Lazım olduğunda" daha hızlı geçiş imkanı demek bu hız ne kadar yüksekse. Bazen 20 yeter, bazen 100 yetmez yani. Elinde 200 olmasını tercih edersin sen de elbette. Bir tane adam gibi ekran kartında 144Hz oyun deneyin, anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 https://frames-per-second.appspot.com/ su daha iyi bir test. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 DareJedi said: Senelerce sinemaları 24fps ile izliyorsunuz halen öyle çekiliyor ve çekilmeye devam edecek ya 60fps diye yargılamıyor iken neden oyunda 30 fpslerde bu kadar bıdı bıdı ediliyor anlam veremiyorum. Bunlar hep counter strike lobisi 200fps olmadan olmaz yaa. uzun olmasa imza olur bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=JZokdmzvDGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 offf bu ne. seneye tekrar uplayalim konuyu indirim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar