hollwanderrr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 güzel topicti, yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler benjani said: public mi yaptın gene en başarılı post ödülü için benim adayım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Jaegerjaquez said: gerçek aşkı benim ama ben de noyana aşıkmışım SIHFJKSDFKLDSF yarin idmanda terli terli adsföadskjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 benjani said: public mi yaptın gene olumlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 şu şekilde muhabbet çevirmenden anladığım kadarıyla kızdan uzakta kaldığın için yüreğin acıyla kavruluyor bu nasıl aşk, bu nasıl sevgi, wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 hollwanderrr said: şu şekilde muhabbet çevirmenden anladığım kadarıyla kızdan uzakta kaldığın için yüreğin acıyla kavruluyor bu nasıl aşk, bu nasıl sevgi, wtf yok be artik pek bir aci olmuyo daha cok anilarda yüzmek gibi bir his askti yani bu hep kalicak kalbimde anisi fakat gelecege dair o hissettigim hisleri yok artik anca anilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 son mesajlara bakinca gercek ask hikayesi gibi geliyo. adam ozluyor mozluyor, icimde kaldi diyor da hikayenin tamamini okuyunca, intikam pesinde gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 genel olarak ask bir kere boka sarinca intikamla karisik bir duyguya dönüsür, yaptiklarini artik onu sevdiginden mi yoksa ona karsi olan nefretinden mi yaptigini anlayamazsin neyse bitti zaten gercek anlamda özlem kalmadi anilar var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 güncelde her gördüğümde televizyon dizisi sanıyorum ben bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 daha çok pompanın peşinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 incdarkness said: benjani said: public mi yaptın gene olumlu public "bi kere yapınca o kadar da heyecanlı diilmiş meh" gibi bişey değil miydi ya, adam tadına doyamamış :p neyse tebrikler , brofist, hi-five vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 en guzeli asansorde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 kapıyı kapatir misin rid1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 aşkın peşinden en sonunda Jaegerjaquez'e mi vardı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 tabi lae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Jaegerjaquez said: gerçek aşkı benim ama ben de noyana aşıkmışım SIHFJKSDFKLDSF asfgshsdfhs haftasonu vıcık vıcık olucak benim yerime geçebilecek 113 kız invited asdf ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 hos topik ufaktan playboy foruma donduydu ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 dün fal baktirdim bedavaya kadinin teki bakti yanimdan gecerken uzaklarda bi sarisin birakmissin akli onun hala sende ama önündede bi kumral var dedi ee dedim yolun aydinlik evladim kafani dinlemeye gelmissin izmire belli dedi yok artik dedim en son kumral olan senin icin önemli birde coook ilerde bu sira tanistigin,tanisacagin biriyle evleniceksin dedi (ali hadi hollandaya kanka djflsjdkfj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 2dk dur da biz yapalım o espiriyi Buzzkill ya herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 shit happens <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 incdarkness said: benim evrenleri gosteren gözlüm yatagimi isitan kaplanim o benim derisinin kokusu adeta amazonda yasamanin guzelligi gulumsemesi ayni bir melegin icimi isitmasi http://img.photobucket.com/albums/v603/saeros/Htpbf6n_zpseubmv9bm.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 WHY U DO DIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 incdarkness said: benim evrenleri gosteren gözlüm yatagimi isitan kaplanim o benim derisinin kokusu adeta amazonda yasamanin guzelligi gulumsemesi ayni bir melegin icimi isitmasianlatım bozukluğu var. yapı yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 incdarkness said: abi bu ask hikayesi sonlandi en son bir gece beraber gecirdik yine ben trye donmeden ben gidiyorum seni son bir kez görmek istiyorum dedim,tamam dedi gece bulustuk, friendzone yapmayi denedi sonrasi jule:hadi gel kanka olalim ben:istedigim anda seni yeniden elde edebilicegimi biliyosun jule:nasil yani -ben direk dudagina yapistim ve bi 4-5 dakika opustuk sonra biraz ictikten sonra barda disari ciktik ozel bazi anlar yasayip trene birakti beni son bir kere opup elveda dedim deme dedi bitti dedim ve eve gittim o günden sonra bi kere yazdi cevap vermedim zaten 1 hafta sonrada trye donus yaptim en azindan son bir gunumuz oldu gibi onunla mutluyum odaya girdigimde memelerini sıvazlıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 cok efsane birkac olay geldi basima hayir eski love story ile alakasi yok ama ben almanyada iken imkansiz olan fakat simdi ihtimali olan bir hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 adam olayı anlatmıyor adeta teaser veriyor önden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar