Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 abi işi yap 12 gibi otomail göndr çok çalşıyom imajın olsun zaten gerçekçi iş planı yapmaya uğraşan yok işin yetişmesi gerekn tarihi de baskı olsun diye gereksiz erken söylüyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Yani iste doğal refleksler oluşuyor. Efor soruyor, 4 hafta /adam diyorum 2 haftalık ise, o 2 hafta diye direk pazarlığa giriyor, 3 hafta da anlaşıyoruz. Benimle çalışan memnun olunca ben memnun oluyorum, pazarlık yaptığını zanneden PM memnun oluyor, ne yazık ki böyle Türkiye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Sparkcaster said: işim bitti mi çıkarım aga, ne kadar süre çalıştığna değil ne iş ürettiğine bakmalı, patron şirketi mi ora yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 abi gün bitmiyo ya.... çalışıyorum vakit geçmiyo... aylaklık yapıyorum internette geziyorum gene geçmiyo... çaktıramadan yatıp uyuyabileceğim bir alan bulmam lazım kendime işyerinde. belki tuvalet... 1-2 saat kaybolsam kimse anlamaz yokluğumu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 sigara içmiyorsan mesai bitmiyor zaten kafadan 1 saat kardalar abi sabah geç gelinmiyor, dikkat çekiyor, ama iş yerinde kahvaltı yapmak 30 dakika kazandırır öğlen yemeğinde suyunu çıkartıp 2 saate uzatabilirsin sonra da bir şey bul işte masa bası işler böyle bir tek müdür masasındayken göz önünde durman gerekiyor yapılan iş ve niteliğine az bakılıyor boş işçilik yaptırmak için personel alıp, benim çalışanım neden işten kaytarıyor hemen angarya dayayayım derdinde iş tanımıyla çözülecek şey değil de bunun çalışanı rahatsız etmeyeni angaryayı herkese paylaştırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 aynen sigara içmediğim için gün içi molam yok. tuvalete bide su sebiline gidiyom arada oda kesmiyo sabah geç gelmek ne kelime 9daki mesaiye 8:20de bırakıyo servis. bide 40 dakka mal mal takılıyorum. öğlen yemeği girişleri kartlı sistem. belli bir süre tekrarlanırsa mail gidiyor yöneticime senin bu eleman ne ayak diye asdf o değil açık ofiste olmama rağmen yerim çok kuytu internette takılabiliyorum kafama göre ama yok yani. yazın günler geçmiyor. denize gitmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 istifa edin bu kadar baydıysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 gerçekten iş olunca vakit geçiyor ama devletteyken fabrikaydı bir tek sabah kahvaltısını abartıyorduk, onda da konuşurken iş planı yapıyorduk aslında bir de işçilerin çay saati vardı onda da çalışan motivasyonu sağlıyorduk kısaca iş varsa mesai bitiyor yoksa mal mal bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Darestan said: istifa edin bu kadar baydıysanız kendi özelimde baymamızın sebebi, bir şey üretmememiz şu an konuştuğumuz işler de laylomlom işler komisyonculuk, satın almacılık, düzen böyle kurulmuş işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 hiç deneyimi olmayan, mezun olalı 2 hafta olmuş kızı asistan pozisyonuna aldık. 4 gün sonra istifa etti, pazarlama istiyormuş. iş teslimi yapan kişiden işi alıp, bırakması. iş teslimi yapan kişinin teslim oldu diye bırakıp gitmesini geçtim. bir de IK'a benimle ilgili asılsız feedback vermesi. iş hayatı çok farklı kafalarda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 tamam işte istifa edin bi şeyler üretin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bingildak said: hiç deneyimi olmayan, mezun olalı 2 hafta olmuş kızı asistan pozisyonuna aldık. 4 gün sonra istifa etti, pazarlama istiyormuş. iş teslimi yapan kişiden işi alıp, bırakması. iş teslimi yapan kişinin teslim oldu diye bırakıp gitmesini geçtim. bir de IK'a benimle ilgili asılsız feedback vermesi. iş hayatı çok farklı kafalarda ya. asılsız feedback ? taciz mi ettin kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 hanım diye hitap edecekmişim benden 8 yaş küçük asistana. çükübik. sen kimsin lan hanım, bey diye hitap edeyim. kaldı ki ben çöpçüye saygılı konuşurum, bey diye hitap ederim saygımdan. samimiyetimizden circle a davet etiğimizden öyle hitap etmedik. şuursuz bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 sadece hanım meselesinden mi ispiklemiş yani seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ik da kayda mı almış sdfsdf 4 günlük personelden bıngıldak tazminat davası da açarlar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 başka şeyler var da ciddiye alınacak şeyler değil. sorun kızda değil zaten. IK, IK olsa böyle olmaz. IK'nin comfy zonuna girip ayrıca güzelce sıçtım, içimin yağları eridi. sen hiç iş deneyimi olmayan, ofiste 4 gün toplantı odasında vakit geçirmiş kişiden nasıl yöneticisiyle ilgili feedback alıp, bunu kabul edip, gerçekliğini sorgulamadan eleştiri yapıyorsun? insan en azından teyit etmek için diğer çalışanları yoklar. köylüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ben olsam bir dakika daha durmazdım o ofiste. nasıl bi saygısızlıktır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kes e s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kız işe girdi 4 günde yazdın direk diyelim, şimdi bu kız ik'ya 3 yıl tecrübeli olduktan sonra mı kendini ispatlayabilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 resmen mobbing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kızla otel odasında çalışmıyorsan diğerleri üzerinden teyit edersin geri bildirimi tersini düşün, kıza yazmadın, kız dedi ki bana şöyle yaptı böyle yaptı. sen araştırmadan, çıkarım yaparsan adamı haksız yere yakmış olursun. bok at izi kalsın, ne güzel düzen lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 benim konum açılmış resmen. istifa kararı verdim ama uygulamaya geçemedim henüz. iş bulamayacağımı bile bile istifa edicem o kadar baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 e kızı taciz edince diğerlerine sorun dersen diğer çalışanlar da tabi seni koruyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bi ik cıya bir de satın almacıya yamuk yapmıycan bütün önemli işlerin onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bingildak said: kızla otel odasında çalışmıyorsan diğerleri üzerinden teyit edersin geri bildirimi tersini düşün, kıza yazmadın, kız dedi ki bana şöyle yaptı böyle yaptı. sen araştırmadan, çıkarım yaparsan adamı haksız yere yakmış olursun. bok at izi kalsın, ne güzel düzen lan. hanım dememen gayet somut bi şey başka en var kayıtlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar