Aceace Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Hmm... Alma. Ya da işsizsen son bir kaç fm'yi de oynamadıysan al. Değişiklik olur. Ama beklentini oldukça düşük tut. Maç motoru haaala inatla boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 işsizim :) vakit geçirmek için alıcaktım ama 15 var, onda takılayım ben o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 biz baya zevk alıyoruz oyundan. 4 arkadaş tr liginde kura çekerek (3 büyük + ts+bursa hariç) takım aldık. Kayserispor , rize,başakşehir,kasımpaşa çıktı. 3. sezonumuza girdik ve çok keyif alıyoruz. Hadi baaass hadi baasss sesleriyle inliyor ev :) skypeta makaramızı yapıyoruz filan güzel oluyor. Oyun bu şekilde artık zevk veriyor bana solo oyundan sıkılıyorum. btw Kayseri bana çıktı ilk sene 5. bitirdim 2. sene şampiyon oldum. 3. senenin başında fatih terim kovuldu milli takımdan iş başvuru yaptım milli takıma ve kabul edildi. şimdi kayseri ve milli takımı yönetiyorum ama milli takımı arkadaşlara beraber yönetiyoruz kafa yoruyoruz filan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 pati olarak bi lig kursak efsane olur aslında boşta olan arkadaşlarla bayram eğlencesi dkağoadmfoğd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Aceace said: kizillelma said: Sayın Aceace iPad ın hatası o. Denedim otomatik çeviriyor efendim. iPad'in hatası??? Mükemmele ulaşma yolunda Apple'a hala büyük görevler düşüyor desene.. asdfasd Ya şu oyunu 70-80 liradan çıkartmasalar 30-40 lira bandında olsa resmen subscription yapacam ama 80 lira çok fazla. İndirime de çoook geç giriyor. (FM'ye kasımda başlanır. Yarı sezona kadar buglarla ama yeni kadrolar aşkıyla oynanır. Martta oyun adam olur.) Grego sizin oyun tayfasını kafalarsan eğer multi fm çevirelim. Ben de katılırım. Akşamları 2-3 saat oynasak 2-3 günde bir sezon biter zaten. Oyunun gerçek zevki de bence öyle çıkıyor. Tek başına oynamak easy 2 kişi normal 3 kişi hard diye gidiyor. Fm 10, 11 ve 12'yi eski ev arkadaşlarımla hem de tek bilgisayarda 3 kişi oynamıştık. Hiç bir zaman o zevki solo oynarken alamadım. Aston Villa, Everton, Portsmouth(ben. Tabii o zamanlar PL'deydi.)la başlamıştık. Zevkli olduğunu gören bir kaç arkadaş bilgisayarlarını bize taşıdıktan sonra Sevilla, Atletico, Valencia, Almeria, Villareal (Kuradan bana Atleticonun çıkması iyi olmuştu valla.) şeklinde 5 kişi 7 sezon gitmiştik. Her transfer sezonu inanılmaz eğlenceli geçmişti. İstediği 4-5 oyuncuyu alamayınca taktik değiştirmek zorunda kalanlar, transfer dedikodularında teklif ettiği oyuncuyu görüp arkadaşının elinden alanlar... Şampiyonlar ligine gidemeyen adamın hayattan soğuması falan. Özledim lan. Ya kesinlikle multi fm inanılmaz zevkli oluyor. Zaten oyun tek kişi oynarken easy mod gibi bir şey. Yani oyuncu havuzu belli. AI zaten her zaman iyi oyuncuları kapmak derdinde de olmuyor. Multi oynarken hele bir de tepe takımları almazsan off. Lig bildiğin kıran kırana geçiyor. Her maç kazık. 5-6 atmak falan yalan. Bir de bazen abzürt şekilde maç seçen topçun varsa.. Mesela Azpilicueta'yı, Sevilla ile oynayan arkadaş son sezon bana karşı kullanmamıştı. 6 sezon boyunca normalde harika oynayan adam, bana karşı 4.0 ortalama ile oynuyodu. Sallıyorum. EPL. -Man U, Man City, Liverpool, Chelsea, Tottım, Arsenal almak yok. -Castle, Leicester, Everton, Swansea, Norwich-Watford (Bu iki takım ortalama altı kadroyla fakat 30'a yakın parayla başlıyor) Ki 2. seneden itibaren fahiş televizyon gelirleri ile zaten herkes adam gibi kadrosunu kurar. QQ hakkı olmaz kimsenin. Skype'a da gerek yok. Mis gibin diskordumuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ben varım multi FM oynıycaksak Hoş sol bek ve sağ beki iyi olan şampiyon oluyor multi lig de olsa tottenham rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 acarsaniz izleriz tabi yayinlanirsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Senelerdir oynarım , milli takım veya genç milli takım oyuncularını toplu scout etmeyi yeni ögrendim lan soldaki arrow'a tıklayıp sag clickmis ^^ http://www.filmifullizlee.net/uploads/oyuncu/2014/12/jackie-chan-960.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 soldaki arrow a tıklayıp sonra sağ tıklamak nasıl oluyor asdpknfsdpgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 sag click işte ya hatta söyle yapiyosun tek tek secmek yerine shift ile hepsini seciyosun sonra sag click report iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 şunu uplamayında canımı çekmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 +1 abi şunu yazmaya gelmiştim, duygularıma tercüman oldun thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Masticore said: sag click işte ya hatta söyle yapiyosun tek tek secmek yerine shift ile hepsini seciyosun sonra sag click report iste oha adfmğdsg bende bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 bu kadar canınız çekiyorsa kursak ya toplu halde bir oyun ara sıra oynasak belirli günlerde filan ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 hiç multi oynamadım sistemi nasıl oluyor ? 20 takımlı ligde mesela 8 kişi oynayacağız atıyorum, haftaların ilerlemesi için herkesin o haftaki maçlarını tamamlaması mı gerekiyor ? AI'ye karşı oynarken, birbirimiz ile maçımız olunca aynı saatte mi online olcaz. yoksa herkes online olmadan sistem ilerlemiyor mu nedir olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Herkes online olmadanda ilerleyebilir o sırada online olmayanlar tatilde görünüyor ama herkes online olursa eğer maçlarının bitmesi lazım ilerleyebilmek için. bütün maçları aynı gün ve saat ayarlayabiliyoruz. Cumartesileri lig Çarşambaları avrupa şeklinde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 ben oynarım eğer bi sistem kurarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 güzel bir sistem kurup birde skype veya dolby olayı yapılırsa güzel bir oyun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 ayarlayın da oynayalım ek: bu arada bu iş için başka topik mi açsak. güncel topiklerde fm 2016 görünce kızılelma reklam yapıyo sanıp bakmıyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 kızılelma kim ya fm fansitesi falan mı var ne bu kızılelmanın fm16 reklam muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 reklam bot u kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Masticore said: sag click işte ya hatta söyle yapiyosun tek tek secmek yerine shift ile hepsini seciyosun sonra sag click report iste ben de 2 gun once ogrendım hatta buraya da yazıcaktım ama utandım. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Şu online oynama muhabbetini yapmayı düşünenler ciddi ise bi topic açalım interneti ve sistemi güçlü olan bir arkadaş açsın oyunu başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Toplam süre 157 milyon saat Ortalama süre 160 saat FM16 istatistikleri baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Sen zaten tek basina ortalamayi 3-5 puan arttirmissindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar