Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2015-2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte türkiyede olsa hakkıyendi olur menemen olur azizyıldırım 86. kez istifa mı ediyor olur, daha ne olsun onlar da bize özeniyordur
Mesaj tarihi:
Leicester city bu hafta farkı 6 ya cıkarabilir. Böyle cok puan kaybedilen bir senede kapanamıyacak seviye olabilir bu. Ligi lider bitirirlerse yeni kurallar geregi 1. pottan CL gidecekler.Zaten ingilterede yayın gelirleri seneye inanılmaz artıyor . Leicester city cok ciddi yayın geliri elde edebilir seneye .
Mesaj tarihi:
digitürkün anasına bacısına sövmekten bıkıp artık taahütü biten bütün paketlerimi kapatmaya başladım, 2 gün önce de spor extrayı kapattım daha şimdiden pişman oldum lanet olsun
Mesaj tarihi:
nabıcanız digiturkü premier lig için. acestream'de 2k kalitede izledim bt sports'tan. evdeki dsmart hd yayınları o kadar kaliteli değildi. spiker kalitesi falan da cabası.

televizyon'a bağlayınca süper oluyor.
Mesaj tarihi:
leicester adım adım şapiyonluğa gidiyor helal olsun adamlara. bilic yine kazandı westham'la iyi işler yapıyor manu'yla kapışıyorlar. ilginç bi hal aldı lig
Mesaj tarihi:
Futbol oyun kurallarını belirleyen Uluslararası Futbol Birliği (IFAB), teknolojiden daha fazla yararlanılması yönünde çok önemli bir kararın altına imza attı

http://www.ntv.com.tr/spor/futbolda-devrim-gibi-karar,lXBzF-6K6kaJ3vEi4GsZcQ?_ref=infinite

International Board ne derse o.
Mesaj tarihi:
Leicester City fikstür:

said:
March 2016

Premier League
Leicester v Newcastle Mon 14 Mar 20:00

Premier League
Crystal Palace v Leicester Sat 19 Mar 15:00

April 2016

Premier League
Leicester v Southampton Sun 3 Apr 13:30

Premier League
Sunderland v Leicester Sun 10 Apr 13:30

Premier League
Leicester v West Ham Sun 17 Apr 13:30

Premier League
Leicester v Swansea Sun 24 Apr 16:15

May 2016

Premier League
Man Utd v Leicester Sun 1 May 13:30

Premier League
Leicester v Everton Sat 7 May 15:00

Premier League
Chelsea v Leicester Sun 15 May 15:00

Tottenham fikstür:

said:
March 2016

Europa League - Round of 16
Bor Dortmd v Tottenham Thu 10 Mar 18:00

Premier League
Aston Villa v Tottenham Sun 13 Mar 16:00

Europa League - Round of 16
Tottenham v Bor Dortmd Thu 17 Mar 20:05

Premier League
Tottenham v Bournemouth Sun 20 Mar 16:00

April 2016

Premier League
Liverpool v Tottenham Sat 2 Apr 17:30

Premier League
Tottenham v Man Utd Sun 10 Apr 16:00

Premier League
Stoke v Tottenham Mon 18 Apr 20:00

Premier League
Tottenham v West Brom Mon 25 Apr 20:00

May 2016

Premier League
Chelsea v Tottenham Mon 2 May 20:00

Premier League
Tottenham v Southampton Sat 7 May 15:00

Premier League
Newcastle v Tottenham Sun 15 May 15:00

Leicester City fikstür açısından da bariz avantajlı, Tottenham Top 10 dışından bir tek WBA ve New Castle ile oynayacak diğer tüm maçlar top 10 takımlarla. bir de Avrupa maçları var.

Leicester ciddi avantajlı şu durumda.
Mesaj tarihi:
Kante'nin yokluğunda da dört puan topladılar. Şimdi o da gelecek, tekrar en üst seviyeye çıkarırlar oyunlarını. Puan kaybetmeleri zor gibi gözüküyor da hiç belli olmaz bu ligde işte.
Mesaj tarihi:
leicester2ın son kazandığı maç tamam devam maçıydı. çok önemli bi maçtı. onuda aldılar. 5 puan fark var. henüz herşey bitmiş değil. konsantrasyonlarını dağıtmazlarsa bu şekilde devam edip kolay puan kayıpları yapmaz iseler şampiyon olurlar. büyük olay ingiltere'de. türkiyede kasımpaşanın şampiyon olması gibi birşey.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...