Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2015-2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

blatter ve platini 8 yıl ban aldı gg.

Ömür boyu yasaklanma veya 8 yıl olacağı sızmıştı.
Cezanın ağır olma nedeni somut delil olması. Ortada el değiştirdiği ispatlanmış ve kabul edilmiş 2 milyon Euro var,

Paçavra kadar değeri olmayan 3 temmuz iddianamesi gibi degil bu,
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Chelsea, Real, City, Bayern bunlar hep patron veya lobi takımı. Mou tek adamlık derdinde, istediğini asacak kesecek ve aldıracak.

Bir de adam Sir Alex'in villain'ı idi. Her zaman onun yerine geçmek istiyordu, Batman Knightquest'te Bruce Wayne'den sonra Azrael'in Batman olması gibi bir hikaye, bu seneki hezimet performansından sonra olur mu bilmiyorum ama Mourinho sonuçta bu adam

Seneye Wenger, Simeone, Mou, Pep, Klopp hepsi aynı ligde olabilir muhtemelen

Mourinho, Moyes'ten önce aslında o koltuğa oturacaktı. Kendi hatta anlatmıştı işte görüşmelerden sonra kesin gözüyle bakılıyordu ve kendimi de ona göre hazırlamıştım diye de işte Ferguson "son vasiyeti" olarak Moyes'i isteyince onu getirtmişlerdi.

O olay sonunda gerçekleşir. Mourinho biraz dinlenip Manu gelir ya başka alternatif olmaz artık.

City - Pep de olacak. Chelsea'ye Simeone gelmez bence ama Pelegrini oraya geçer belki, her şekilde 10 numara lig olacak cidden.
Mesaj tarihi:
bliksem said:

kayserili said:

Abi büyük takım liverpoolcular nerede ya? Lütfen gelsinler. Sayfa sayfa wot döşesinler lütfen.

sana mı döşesinler

Iq seviyenle ahlak seviyen aynı belli ki. O yüzden susuyorum. Neyse.
Mesaj tarihi:
ya IQ seviyesinden bahsedebilecek bir post atmamışsın ki. united norwich'e yenilmiş, chelsea bournemouth'a, arsenal west brom'a yenilmiş. geçen hafta tottenham yıllardır iki eliyle doğrultmayı beceremeyen newcastle'a yenildi.

ligin lideri de leicester.

böyle bir tablo varken niye özellikle liverpool'a laf atıyorsun? sonra insanlar laf edince de ahlak diye goygoy yapıyorsun.
Mesaj tarihi:
EPL iyice saçma bir lige dönüştü, bir de Liverpool'a sataşan arkadaş çok haklı değil fakat geçen hafta WBA karşısında 2-1'den ıkınarak 2-2 yapıp Anfield'da kolkola girip seyirci ile buluşan Klopp ve öğrencileri harbi komikti

Bilmiyorum arka planı var mı bu hikayenin de, değişik yani
Mesaj tarihi:
bliksem said:

ya IQ seviyesinden bahsedebilecek bir post atmamışsın ki. united norwich'e yenilmiş, chelsea bournemouth'a, arsenal west brom'a yenilmiş. geçen hafta tottenham yıllardır iki eliyle doğrultmayı beceremeyen newcastle'a yenildi.

ligin lideri de leicester.

böyle bir tablo varken niye özellikle liverpool'a laf atıyorsun? sonra insanlar laf edince de ahlak diye goygoy yapıyorsun.

ahlak diye goygoy yapmıyor. ahlaksızlık yapıyorsun adam da söylüuyor.
Mesaj tarihi:
benim o postun elle tutulur bir tarafi olmadiginin ben de farkindayim da, ozellikle damara basmak icin yazmis zaten, o sartlar altinda ahlak diye konusmasi komigime gitti. yoksa gidip mesela paparnoz'a falan niye oyle mesaj yazayim?
Mesaj tarihi:
h2s said:

arsenal-city maça bak be

Tam bunu gördüm, benim bu maça 1.5 üst vardı ne oldu diye canliskor'u açıp bakayım dedim. Açtım, 0-0'ı gördüm. İstatistiklere baktım, Arsenal 0 gol pozisyonu, City 6 gol pozisyonu. Pencereyi çevirip buraya gol olur mu yazayım derken Goalll sesi geldi. Baktım Arsenal to score sdfsad

Nur indirdim Arsenal'a, Gunners'lar varsa tebrik atsın. 2-0 olsun, benim de sizin de olsun.
Mesaj tarihi:
Tottenham çok formda yalnız; United-Liverpool-Chelsea üçlüsünden en az 2 tanesi ilk 4 yapamayacak Leicster da böyle devam etmez. Bence CL'ye katılmaları kesin gibi ama bu ritim devam ederse Arsenal ve City'i zorlarlar şampiyonluk yarışında
Mesaj tarihi:
leicester city arsenalle mücadele zaten edemez, ilk iki city arsenal olur.Yinede leicesteR'ı da tebrik etmek lazım onca büyük kulüp arasında iyi yerde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...