fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Bayram diye gönülleri kırılmasın fedakarlıklar yaparak bayram ziyaretine geliyorum ve dolaylı yoldan, şaka yollu laf sokmalar, çekememezlikler oluyor. Büyüğe saygılı olmak, karşısında saygı sevgiyi ihmal edilmemesi öğretildi bize ama büyükte büyüklüğünü bilecek.Karşısından cevap versen saygısızlık oluyor. Böyle giderse bayramlara ziyarete gitmemeyi düşünüyorumda o da bi dert. Bu sefer bak değişti, etti bizi saymıyor olacak. Sanırım son seneleri kalan kişiler haliyle yeni şeyler görüyorlar gençlerden ve iç geçiriyorlar. Paylaştım rahatladım oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ben hiç gitmedim şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bğyğklerin öyle sitemlerine laf sokmalarına falan takılmıcan... hehe deyip gül geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 belli ki kayınpeder canını sıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Kayinpeder, baba olsa eyvallah, hic alakasi olmayan elemanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Ya birader 15 yasinda mi evlendin nedir? Hani nerden baksan 30 yasinda adamdir diyorum icimden ama garip geliyo 30 yasindaki adamin boyle seylerden sikayet etmesi, alinmasi, bozulmasi. Cok rahatsiz oluyosa, seni kucuk dusuruyosa, hepsinden ote niyetin kotu oldugunu hissediyosan cak lafi gec. Ulu orta soyle rahatsiz oluyorum ben bu yaptiginizdan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Cidden 15 yaşında arkadaşlarının yanında annesi tarafından rezil edilmiş ergen tadında başlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 1-2 şakayla karışık kontra yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Hakkaten ya el öpüyom para yerine seker cikolata veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Sen de büyüyünce gösterirsin onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bizim hanımın sülalede var bi tane böyle, eşimin kuzeninin eşi. bıraksalar ağzını burnunu kırıcam o derece sinir oluyorum ama yüzüne gülüp geçiyorum mecburen.uzun saçlı sakallı değişik bi adana ayısı bi de 45 yaşında. daha böyle bi samimiyetimiz yok bişi yok cümbür cemaat aile kalabalığında küpeme laf etti o ne lan öyle kız gibi falan diye. kan beynime sıçradı sinirden çıkardım küpeyi attım önüne doğru al dedim çıkardım küpeyi sen dedim o karı gibi uzattığın saçlarını kesebilcek misin dedim. kaç sene uzun saçla gezdim tabi maksat orda ona laf sokmak yoksa düşüncelerim öyle değil tabiki sdafsd. kızardı bozardı kem küm etti kaldı öyle dingil soğuk rüzgarlar esti böyle sessizlik oldu 2 saniye odada sonra herkes yarıldı güldüler buna. o gün bu gündür pek dokunmuyor bana sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 tarikatçısından cihatçısına sufisinden cemaatçisine her türlü insan var bizim bayramlarda, sizinkiler bişi diil. "oh iyi ki bayram geldi" diyen adam istisnadır. ya da yaşlı çekilmez bi heriftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 fenn said: Bayram diye gönülleri kırılmasın fedakarlıklar yaparak bayram ziyaretine geliyorum ve dolaylı yoldan, şaka yollu laf sokmalar, çekememezlikler oluyor. Büyüğe saygılı olmak, karşısında saygı sevgiyi ihmal edilmemesi öğretildi bize ama büyükte büyüklüğünü bilecek.Karşısından cevap versen saygısızlık oluyor. Böyle giderse bayramlara ziyarete gitmemeyi düşünüyorumda o da bi dert. Bu sefer bak değişti, etti bizi saymıyor olacak. Sanırım son seneleri kalan kişiler haliyle yeni şeyler görüyorlar gençlerden ve iç geçiriyorlar. Paylaştım rahatladım oh be +1 lan bide 40 yilda bir gordugun akrabanin "sen de hic aramaz oldun hayirsiz" diye lafa baslamasi. lan olm omrumde toplasan 2 kere reelde 5 kerede fotograflarda gordugum adami nie ariyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 he deyip geçemionuz mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ben aynı ortama girmiyorum öyle insanlarla, ailem ziyarete gidince beraberlerinde gitmiyorum falan, eve geldiklerinde odamdan çıkmıyorum. en temizi bu. ben çok sakin kalamıyorum çünkü ortam gerilince, konuşamıyorum yani, o yaşta adamın da boğazına sarılamam bana vurmadıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 di said: Ya birader 15 yasinda mi evlendin nedir? Hani nerden baksan 30 yasinda adamdir diyorum icimden ama garip geliyo 30 yasindaki adamin boyle seylerden sikayet etmesi, alinmasi, bozulmasi. Cok rahatsiz oluyosa, seni kucuk dusuruyosa, hepsinden ote niyetin kotu oldugunu hissediyosan cak lafi gec. Ulu orta soyle rahatsiz oluyorum ben bu yaptiginizdan de. Ben çekiyorum sanırım biraz saf duruşumla. Komşum vardı zırt bırt işlerime karışmaya çalışır , laf sokar. Bende aman bir şey demeyeyim derdim bana sarmasın başka birine sarsın diye en son haddini aştı ve adama bağırıp çağırdım. Adam 1 ay sonra kalp krizinden öldü . Bu adam karşımda ölseydi adli taraftan ceza alırmıyım almazmıyım bilmiyorum ama vicdan azabı rahatsız ederdi. Bu sebeple gelde yaşlılara laf sok !!! fakat kaşıyacağım kaşıyanı ama tırsıyorum. Gene birisi bayılacak ,ölecek vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Aile atayiz dolu sorun olmiyor o yuzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ne bayramı bu pascalya mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Ramazan kurban baska ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 haftası oldu bayramın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Her bayram bi sorun bıktım artık bayramlardan seyranlardan. Bundan sonra biraz kalp kıracağız yoksa olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 olm artık Para vermiyoalr yaaa :( S A D B O Y S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Sözlü şakaları çok önemsemem ama el şakası kim yaparsa yapsın tepki gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Bizde böyle dertler pek olmuyor, bayram ziyaretlerini de akraba ilişkilerini de kısıtlı tutuyorum, gerçekten sevdiğim akrabalarla iletişimdeyim. Gıcıklık konusuna gelince aile içinde bu tavrın pek çok sebebi var: - Babana veya sizin taraftan birine gıcıktır, zamanında bi vukuat vardır, sana da otomatik gıcıklık refleksi geliştirmiştir. - Kendisi veya çocuğu istediği seviyeye gelememiştir, sen onları çoktan geçmişsindir, kıyaslayıp kıyaslayıp sinir oluyordur, kıskançlığı diline vuruyordur. - Büyüklük kompleksi vardır, kendisinin büyük ve alpha olduğunu göstermek istiyordur, yıl içinde seninle çok iletişim kuramadığı için bayramda konsantre şekilde "ben senin büyüğünüm saygı göstereceksin" havasına giriyordur. - Kimi zaman da sadece sulu bi insandır, insanlarla düzgün iletişim kuracak kadar yetiştirememiştir kendini, ne dediğini bilmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 bana "nerelerdesin ya görünmüyosun hiç" diyenlere "ben hep aynı yerdeyim arayan buluyor" diye laf sokuyorum ben ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar