paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Selam, Benim için irobot ve Neato robot için en iyi 2 alternatif. Samsung deniyor ama pek başarılı olamadı gibi. LG nokta atış yapma derdinde, en son ne model çıkarttı bilmiyorum. Karcher falan da yaptılar ama daha ilk denemeleri. Neato XV Signature Pro düşünüyordum. Samsung ile bir kıyaslayacağım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 eve haftada iki kere kadın gelmesi haftalık 200-250 tl masraf demek lan. ayda 1k'ya yakın maliyet çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 http://i.hizliresim.com/d2WRD7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Sevgili bingildak Sen bence paradan degilde dışardan özeline sokmuyorsundur temizlikciyi . Kesinkle böyle bir şey al uber tavsiye ederim . evde dost varsa tüyleri için birebir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 kendisi ayda 10 lira kazandigi icin sorun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bingildak said: eve haftada iki kere kadın gelmesi haftalık 200-250 tl masraf demek lan. ayda 1k'ya yakın maliyet çıkıyor. 2 kere gelip ne yapacak ya max 2 hafta 1 kere çağır en fazla ben tek yaşarken önceden yeri siliyordum haftada 1, http://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/31200550_large.jpg sonra üşendim ayda bir süpürge ile devam ettim önemli olan evi kirletmemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ne kazanırsan kazan abi ev temizliğine 1k'dan fazla yatırmak saçma villa fln yoksa. mahremim yok abi benim ya, yıllarca kadın aldım. hatta ailenin diğer fertlerine gidenler geldi. sorun maliyeti. bizim semtte çok pahalı ve sosyete gibi oluyor temizlikci. geçen temizliğe geleni sokak ortasında kovdum. 9 da işe gidiyorum, 8:50'de en geç kapıda ol diyorum kadın 9:20 de güle güle geliyor. trafik varmış. he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 aile isen çok pahalı değil aslında ve kadın sadece temizlik yapmıyor temizlik ütü çamaşır bulaşık yıkama ve yemek yapma eylemlerini de gerçekleştiriyor. çocuk varsa kadın şart gibi bişi oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Selam, Sırf etraf az toz olsun diye salonda koltukları bile deri ile değiştirdim. Kitaplıklara kapak aldım ve aralarına da 3M kıl fitil çektim. Ama bu laminant parke aptallığı statik eletrik yüzünden midir bilinmez, tozların öbeklenip baş kaldırmasına sebep oluyor. E evde devamlı koşturan 2 tane ufaklık olunca tozutma inanılmaz oluyor. çamaşırlardan bile toz fazla çıkmasın diye kurutma makinasından geçiyor herşey, oldukça faydası oldu. Ama saç ve toz kaçınılmaz kader gibi evde. Philips FC9192 elektrik süpürgesi aldım sırf parke başlığı için. Ucundaki mikrofiberler ile süpürünce hem ses olmuyor, hem de parke ve taş yüzeyleri sağlam temizliyor. Şu anda en büyük toz kaynağım salondaki halı, bilmemne koyun yünüymüş de... Yakacağım veya hibe edeceğim! Yerine de duvardan duvara halı düşünüyorum şöyle tozutmayanından. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 paramecium senin iş yerin kaç m2 700 varmıydı ? Orası bile tertemizdi hala hatırlıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 kurda sormuşlar neden ensen kalın, demiş kendi işimi kendim yaparım. dyson dc29'umla selamlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ama 200 lira olsa alırdım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 dyson dc29 Ben dysonlara kıyamadım bu kadar para vermeyi . gercekten degiyormu bu paraya ? O kadar iyimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 robust üretim işte. aşırı dayanıklı. 5 yıldır var bende, haftada 1 70m2 alanda çalışıyor, hiçbir şekilde en ufak bir aşınma bozulma yok (eşyalarla temas eden başlık hariç). bir de güven veriyor alet, yerden yere çarpıyorum, banamısın demiyor, kasası bile çizilmiyor. aldığım zamanlarda çekişi falan piyasaya göre hayli başarılıydı ama illaki daha iyisi üretilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Bütün sitelerde 800-820 TL ama zaten eski seri (üstüne 8900 ve 8980 çıkmış galiba) ve ülkemizde pek tutmamış herhalde ki hiçbir modeli hiçbir yerde stokta yok. Garantisi bile bitmiş, bir tur pili ölüp değişmiş ürün için birazcık fazla geldi açıkçası ama güzel alet gibi duruyor. Dyson kendi teknolojisinde tek iken süperdi, diğer süpürgeler yanına bile yaklaşamıyordu ama o teknolojinin patenti bitmiş sanırım, şimdi yarı fiyatına hemen hemen aynı kaliteyi veren Philips'ler var. F/P olarak daha iyi duruyor ama daha 3 ay oldu tabii ben alalı, göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Ben haftada bir kadın alıyordum da parayı alkole gömüyorum iki üç aydır, o yüzden çağıramıyorum. Yemek, ütü falan yaptığından büyük rahatlık oluyordu. Robotla falan olacak iş değil ev temizliği. Robot ancak yardımcı eleman olur, toz miktarını azaltır, kedinin tüyünü, kumunu falan toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ginaly said: kurda sormuşlar neden ensen kalın, demiş kendi işimi kendim yaparım. dyson dc29'umla selamlarım. helal panps dc42 var ben de, yukarda da yazdım samsung vs amatörü eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 42 hayvan başlıklı olan mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 deadwoll said: Robot ancak yardımcı eleman olur, toz miktarını azaltır, kedinin tüyünü, kumunu falan toparlar. Amaç bu zaten. Evi temizleyemiyor, kadın madın diyenlerin postlarını hızlı falan geçtim. Cam duvar dolap silen, tuvalet ovan, ütü mütü yapan kadınla yer süpürgesini karşılaştırmak nedir :p Bunu salacaksın sen işteyken veya yemeğini yedikten sonra, karının saçı mı düşmüş, ekmek kırıntısı mı kalmış, hayvanın tüy mü bırakmış, onları pıtır pıtır temizleyecek. Hele fayansı/parkesi bol, halısı az evlerde büyük rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sesi sıkıntı olur bi de bunun. sessiz bir şey olsa gezinsin evin içinde kedi gibi ama hır hır hır sürekli kafa ağrıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Selam, Dyson bana göre biraz tasarımdan ibaret. Çünkü firma technical spec konusunda bir paylaşım gösteremiyor. Dyson modelleri 200-235AW seviyelerinde geziniyor. Debi ve vakum basınçları ise bilinmiyor. Belirtilmeyince de şüpheyle yaklaşıyorum. Philips FC9192 için: Güç: 1800 [W] Emiş gücü: 500 [AW] Debi: 51 [litre/s] Vakum basıncı: 36 [kPa] Filtre: HEPA 13 Toz hacmi: 5 [litre] Ses: 79 [dB] Avantaj: Torbalı olduğu için gayet temiz şekilde boşaltıp tozdan pislikten kurtuluyorsun. Hayatta torbasız almam; vardı(Philips) koşarak kaçtım.. Ayda 1 torba, her 3 ayda bir de HEPA filtre değiştiriyorum. Torbalı olduğu için ağaç keserken veya rendelerken talaş, duvar delerken de toz/taş çekiyorum içine rahatça. Genelde şeffaf gövdeli torbasızlar çok pis buzlanıyor duvar delme sonrası :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 O tarz pis islerin hepsini ben de dyson dc32 ye yaptirdim son 5 senedir. Hala kudretli ve temiz gozukuyor. Makul fiyatli olsa air multiplier , ve airblade falan da alicam, oyle fanboyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 dyson iyi vakumlamıyor plastiği de tam kırılacakmış kıvamında biraz daha kalın kesit kullanmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 neodyum mıknatıs kullanması mı acaba dyson un küçük hacim de çok iş görmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Süpürge konusunu 4 sayfa zevkle okudum. Devamını bekliyorum. Akşam eve gidince youtube videolarını falan izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar