Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

samsung sr 8845 navibot

akirafes

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Benim için irobot ve Neato robot için en iyi 2 alternatif. Samsung deniyor ama pek başarılı olamadı gibi. LG nokta atış yapma derdinde, en son ne model çıkarttı bilmiyorum. Karcher falan da yaptılar ama daha ilk denemeleri.

Neato XV Signature Pro düşünüyordum. Samsung ile bir kıyaslayacağım :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

eve haftada iki kere kadın gelmesi haftalık 200-250 tl masraf demek lan. ayda 1k'ya yakın maliyet çıkıyor.

2 kere gelip ne yapacak ya
max 2 hafta 1 kere çağır en fazla

ben tek yaşarken
önceden yeri siliyordum haftada 1, http://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/31200550_large.jpg
sonra üşendim ayda bir süpürge ile devam ettim

önemli olan evi kirletmemek
Sosyal ağlarda paylaş

ne kazanırsan kazan abi ev temizliğine 1k'dan fazla yatırmak saçma villa fln yoksa.

mahremim yok abi benim ya, yıllarca kadın aldım. hatta ailenin diğer fertlerine gidenler geldi. sorun maliyeti. bizim semtte çok pahalı ve sosyete gibi oluyor temizlikci. geçen temizliğe geleni sokak ortasında kovdum. 9 da işe gidiyorum, 8:50'de en geç kapıda ol diyorum kadın 9:20 de güle güle geliyor. trafik varmış.

he
he
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Sırf etraf az toz olsun diye salonda koltukları bile deri ile değiştirdim. Kitaplıklara kapak aldım ve aralarına da 3M kıl fitil çektim. Ama bu laminant parke aptallığı statik eletrik yüzünden midir bilinmez, tozların öbeklenip baş kaldırmasına sebep oluyor. E evde devamlı koşturan 2 tane ufaklık olunca tozutma inanılmaz oluyor. çamaşırlardan bile toz fazla çıkmasın diye kurutma makinasından geçiyor herşey, oldukça faydası oldu. Ama saç ve toz kaçınılmaz kader gibi evde.

Philips FC9192 elektrik süpürgesi aldım sırf parke başlığı için. Ucundaki mikrofiberler ile süpürünce hem ses olmuyor, hem de parke ve taş yüzeyleri sağlam temizliyor. Şu anda en büyük toz kaynağım salondaki halı, bilmemne koyun yünüymüş de... Yakacağım veya hibe edeceğim! Yerine de duvardan duvara halı düşünüyorum şöyle tozutmayanından.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

robust üretim işte.
aşırı dayanıklı. 5 yıldır var bende, haftada 1 70m2 alanda çalışıyor, hiçbir şekilde en ufak bir aşınma bozulma yok (eşyalarla temas eden başlık hariç). bir de güven veriyor alet, yerden yere çarpıyorum, banamısın demiyor, kasası bile çizilmiyor.
aldığım zamanlarda çekişi falan piyasaya göre hayli başarılıydı ama illaki daha iyisi üretilmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün sitelerde 800-820 TL ama zaten eski seri (üstüne 8900 ve 8980 çıkmış galiba) ve ülkemizde pek tutmamış herhalde ki hiçbir modeli hiçbir yerde stokta yok. Garantisi bile bitmiş, bir tur pili ölüp değişmiş ürün için birazcık fazla geldi açıkçası ama güzel alet gibi duruyor.

Dyson kendi teknolojisinde tek iken süperdi, diğer süpürgeler yanına bile yaklaşamıyordu ama o teknolojinin patenti bitmiş sanırım, şimdi yarı fiyatına hemen hemen aynı kaliteyi veren Philips'ler var. F/P olarak daha iyi duruyor ama daha 3 ay oldu tabii ben alalı, göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben haftada bir kadın alıyordum da parayı alkole gömüyorum iki üç aydır, o yüzden çağıramıyorum. Yemek, ütü falan yaptığından büyük rahatlık oluyordu. Robotla falan olacak iş değil ev temizliği. Robot ancak yardımcı eleman olur, toz miktarını azaltır, kedinin tüyünü, kumunu falan toparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Robot ancak yardımcı eleman olur, toz miktarını azaltır, kedinin tüyünü, kumunu falan toparlar.

Amaç bu zaten. Evi temizleyemiyor, kadın madın diyenlerin postlarını hızlı falan geçtim. Cam duvar dolap silen, tuvalet ovan, ütü mütü yapan kadınla yer süpürgesini karşılaştırmak nedir :p Bunu salacaksın sen işteyken veya yemeğini yedikten sonra, karının saçı mı düşmüş, ekmek kırıntısı mı kalmış, hayvanın tüy mü bırakmış, onları pıtır pıtır temizleyecek. Hele fayansı/parkesi bol, halısı az evlerde büyük rahatlık.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Dyson bana göre biraz tasarımdan ibaret. Çünkü firma technical spec konusunda bir paylaşım gösteremiyor.

Dyson modelleri 200-235AW seviyelerinde geziniyor. Debi ve vakum basınçları ise bilinmiyor. Belirtilmeyince de şüpheyle yaklaşıyorum.

Philips FC9192 için:
Güç: 1800 [W]
Emiş gücü: 500 [AW]
Debi: 51 [litre/s]
Vakum basıncı: 36 [kPa]
Filtre: HEPA 13
Toz hacmi: 5 [litre]
Ses: 79 [dB]
Avantaj: Torbalı olduğu için gayet temiz şekilde boşaltıp tozdan pislikten kurtuluyorsun.

Hayatta torbasız almam; vardı(Philips) koşarak kaçtım.. Ayda 1 torba, her 3 ayda bir de HEPA filtre değiştiriyorum. Torbalı olduğu için ağaç keserken veya rendelerken talaş, duvar delerken de toz/taş çekiyorum içine rahatça. Genelde şeffaf gövdeli torbasızlar çok pis buzlanıyor duvar delme sonrası :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...